şöyle 6 gün kala idrar testinde gölge çıktı 4 gün kala çizgi netleşmişti hemen gidip kan verdim 24,92 çıkmıştı canım inşallah seninde gebeliğin vardır hayırlı haberlerle gelPeki ne zaman kan testi yaptırdın ve kaçtı değerin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şöyle 6 gün kala idrar testinde gölge çıktı 4 gün kala çizgi netleşmişti hemen gidip kan verdim 24,92 çıkmıştı canım inşallah seninde gebeliğin vardır hayırlı haberlerle gelPeki ne zaman kan testi yaptırdın ve kaçtı değerin canım
çok şükür darısı başımıza inşallah.
Canım keseyi gördük doktor 2 hafta sonra bebeği göreceğimizi söyledi.Cnm bebeği de gördün müü şimdiden
Kalp atışını da duyarsın belki hadi bismillah canımmmCanım keseyi gördük doktor 2 hafta sonra bebeği göreceğimizi söyledi.
tebrik ederim. benimde son adet tarihim 9 ekim beklemedeyim. konuyu takiMerhaba arkadaşlar
9 ekim son adet tarihim
14_16_18 Ekim ilişki oldu
21ekim yumurtlama günüm eminim
31ekim testler pozitif çıktı
4 kasım beklenen adet tarihim Eki Görüntüle 2202069
miğge bulantım yok ama göğüs hassasıyetım artıyo git gide bide uyku problemı varKızlar bugün hafiften midem bulanmaya başladı benim. Sizler nasılsınız
Hadi inşallah güzel haberler alırız senden detebrik ederim. benimde son adet tarihim 9 ekim beklemedeyim. konuyu taki
pteyin inşallah bende katılırım aranıza:)
Yorgunluk ve özellikle 7 civarı fena uyku bastırıyo ama göğüslerim de hassasiyet sıfır benimde nedensemiğge bulantım yok ama göğüs hassasıyetım artıyo git gide bide uyku problemı var
mide bulantım yok kasık ağrısı ve uyku var bendedeKızlar bugün hafiften midem bulanmaya başladı benim. Sizler nasılsınız
İnşallah canım bende öyle umuyorumKalp atışını da duyarsın belki hadi bismillah canımmm
Benimde 2 yaşında bir oğlum var bu supriz oldu ben adeti 5 gün gecince test yaptim öğrendim. Sağlıklı olsunlar da farketmezEvet ben de hala şaşkınım ilk gebeliğimde oğlum adet günü çıkmıştı testte. Belki bu kızdır ondan erken çıkmıştır :)
Bende sadece feci derecede uyku oluyor.Kızlar bugün hafiften midem bulanmaya başladı benim. Sizler nasılsınız
aynen öyle . varsın ayaklarım üşüsün. sağlıkları yerinde olsun pıtırcıklarınBenmde ancak sıcak su torbasıyla ısınıyor iyi olsunlarda bız herseye razıyızz
ben normalde yaz kış kısa kol gezen biriyim bende anormal üşüyorumbenimde mide yanmam var bugün çok şükür biraz hafif ama ayaklarım çok üşüyor benimde. üstümde kısa kollu tiort ayağımda yün çorap gezicem o derece:)
bende üşüyen insandım dün akşam eşim uzun kollu gömlek içinde fanile serin geldi biraz dio ben yarım kollu ince tişort yok yahu iyi hava diyorum. ama ayaklar buzz :) bugün bot mu giysem acaba dedim:)ben normalde yaz kış kısa kol gezen biriyim bende anormal üşüyorum