2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
teşekkür ederim tavsiye için. İlk hamileliğim. zor muş bu iş :) Bulantılar da başladı sabahları
Benimde ilk canım Allah sağ salim kucagimiza aldımiz gunleride göstersin Allah yardımcın olsun benim yemek yerken bulantim oluyor karnımı tam doyuramiyorum bulaniyo hemen ama olsun cani sağolsun

Insallah canim benim kesemde 5.99 mm bebek gorundugunde beni etiketlermisin
Ende carsamba gidecem ama vajinal bakti tekrar baktirmak istemiyorum kasigim dun hep sanciliydi

Merhaba hanımlar.. Aranıza yeni katılan biri de benim 3 yaşında bir oğlum var. Ikinci bebeğim olacak kısmetse. Hepimize sorunsuz mutlu hamilelikler diliyorum..

Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun.Benimde oğlum 3 buçuk yaşında.Kuzularimiza kardeş geliyor

Ayniyiz seninle canım ya valla belirtiler bile aynı

Ahh canım kizimda daha kötüydüm aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ozaman tektim cok zorlandım şimdi kizim.var sorumluluklarım var Rabbim yardımcınız olsin 3 ayı atlatsak 4. Ay en keyifli gunlerin başladığı zaman dört gözle bekliyorum
Ayniyiz seninle canım ya valla belirtiler bile aynı

Kanamanız nasıldı kırmızımıydı? Progestan kullanıyormusunuz endişe etmeyin bulantılar belirtiler ara ara kaybolabiliyor

Kanamanız nasıldı kırmızımıydı? Progestan kullanıyormusunuz endişe etmeyin bulantılar belirtiler ara ara kaybolabiliyor
Kanama hem kırmızı hem de bardaktan boşalırca aktı, durduramıyordum. İğne+progestan kullanıyorum tabii. Zaten benim tüp bebekti. Evet bugün kabızlık dışında bi belirtim yok, inş bişi olmamıştır bebişlere

Yaa sizde de başkalarının gebelik testinde iki çizgi görmek sizi mutlu ediyor mu? Ben hemen kendim iki çizgi gördüğüm aklıma gelip seviniyorum tekrar mutlu oluyorum o yüzden resim çekenler varsa paylaşın güzel oluyor

İn
İnşallah hiç birşey olmamıştır. Kanama sonrası ultrasonla bakıldımı veya doktorunuza söyledinizmi kanamayı

Aynen bende oğluma yemek yaparken çok zorlaniyorum. Ilkinde yatıyordum devamli benimde daha kötüydü.

Kızlar bende çok halsizlik var, hareket ederken baş dönmesi ve çarpıntı oluyor..birde geceleri hic uyuyamiyorum 10-15 kere wc ye kalkiyorum.sizde de var mi böyle sıkıntılar? Gece o tatlı uykuya tam dalarken sıkışmakta biraz tuhaf oluyor yani, ne yapsak ki acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…