• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bir soruda bendeen:KK54:dun lekelenmem oldu hafif bi kasık agrısı ıle .lekelenmeleriniz ne zaman basladı ve ne kdar sürdü?

bana lekelenme olursa gece 3 5 farketmez geliceksin demişti her lekelenme ciddidir canım bi doktora git bence
Banada öyle dedi
bi iğne ismi verdi gece bile olsa hemen bi acile git iğneyi vurdur dedi

Sabahıda bana gel demişti
İnsallah gerek kalmaz tabi:dua:

KIZLAR GÜNAYDIN

İLK SAYFAYA LİSTEMİZİ OLUŞTURMAK İÇİN KALP ATIŞINI DUYAN ANNELERİMİZ BİLGİLERİNİ ÖZEL MESAJ OLARAK BANA GÖNDEREBİLİRLER Mİ

SON ADET TARİHİ
TAHMINI DOĞUM TARIHI
YAŞI
KAÇINCI BEBEĞİ
HANGİ ŞEHİR
KAÇ KİLO İLE HAMILE KALINDI

Kasığımdaki adet olacakmışım gibi ağrı yine var bugün adet olacam diye korkuyorum nezaman geçecek bu ağrı

Lekelenme durumu beni de korkutuyor artık.geçen ay lekelenme olduktan kısa süre sonra düşük yaptım çünkü.şimdi adet tarihimin başındayım bugün..birkaç gün önce hamilelik belirtilerim başladı..demem o ki lekelenme olursa doktora muhakkkak gidin arkadaşlar

Bir soruda bendeen:KK54:dun lekelenmem oldu hafif bi kasık agrısı ıle .lekelenmeleriniz ne zaman basladı ve ne kdar sürdü?

Ilk bebegimde lekelenme olarak basladi sonra ara ara kanamalarim oldu. Cok sukur 3 aydan sonra bitti.
Az da olsa rengi kahverengi de olsa doktoruna danış. Onlem olarak hap ya da igne verebilir.
Yerlesme asamadinda da olabiliyor lekelenme ama yine de doktoruna bildir

Çalışıyorum eğrilp doğruluyorum iş gereği ama çoğu zaman oturuyorum sağ kasığım özellikle inaşşalh geçer beninkide
Kanama olmadıktan sonra korkma canım dün ben sağ kasık batmasından dolayı rahat edemedim ondan önceki gün de adat sancısı gibi oldu, geçecektir bence yarına

Back