- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah ondandır canım valla çok korkuyorumGeçmiş olsun canım rahim büyüyor ya onu hissediyorsundur.
bana lekelenme olursa gece 3 5 farketmez geliceksin demişti her lekelenme ciddidir canım bi doktora git benceBir soruda bendeendun lekelenmem oldu hafif bi kasık agrısı ıle .lekelenmeleriniz ne zaman basladı ve ne kdar sürdü?
o his geçiyo canım 5. haftadan sonra korkma ağrı yoksa lekelenme yoksaKızlar ben ne zaman yolda yürüsem bi ıslaklık oluyo adet oldum diye ödüm kopuyo sonra lavaboda bakıyorum doğru dürüst akıntı bile yok
Banada öyle dedibana lekelenme olursa gece 3 5 farketmez geliceksin demişti her lekelenme ciddidir canım bi doktora git bence
Aminnnn inşallah canım inşallah gerek kalmicakBanada öyle dedi
bi iğne ismi verdi gece bile olsa hemen bi acile git iğneyi vurdur dedi
Sabahıda bana gel demişti
İnsallah gerek kalmaz tabi
Dün ani bi hareketle kasılınca oldu leke derken koyu sarı kahveye çalacak gibiydi yanıbana lekelenme olursa gece 3 5 farketmez geliceksin demişti her lekelenme ciddidir canım bi doktora git bence
İnşallah ya keseyi görsem rahatlıycam biraz pazartesi gidicemo his geçiyo canım 5. haftadan sonra korkma ağrı yoksa lekelenme yoksa
inşallah canım görürsünİnşallah ya keseyi görsem rahatlıycam biraz pazartesi gidicem
tamam açık kahve veya koyu kahve lekelenme canım bi danış numarası varsaDün ani bi hareketle kasılınca oldu leke derken koyu sarı kahveye çalacak gibiydi yanı
Tamam arayım canım sagoltamam açık kahve veya koyu kahve lekelenme canım bi danış numarası varsa
Aynısı bendede oluyor belim ve adet olacakmışım gibi ağrılar kanama olmadıkça normal dedi doktorumKasığımdaki adet olacakmışım gibi ağrı yine var bugün adet olacam diye korkuyorum nezaman geçecek bu ağrı
Canım benim bir gün sürdü geçti dinlen bol bolKasığımdaki adet olacakmışım gibi ağrı yine var bugün adet olacam diye korkuyorum nezaman geçecek bu ağrı
Bir soruda bendeendun lekelenmem oldu hafif bi kasık agrısı ıle .lekelenmeleriniz ne zaman basladı ve ne kdar sürdü?
Çalışıyorum eğrilp doğruluyorum iş gereği ama çoğu zaman oturuyorum sağ kasığım özellikle inaşşalh geçer beninkideCanım benim bir gün sürdü geçti dinlen bol bol
Kanama olmadıktan sonra korkma canım dün ben sağ kasık batmasından dolayı rahat edemedim ondan önceki gün de adat sancısı gibi oldu, geçecektir bence yarınaÇalışıyorum eğrilp doğruluyorum iş gereği ama çoğu zaman oturuyorum sağ kasığım özellikle inaşşalh geçer beninkide