Beta hcg mi bu canım ? İyi artmış ama fazla artmış gibi. Bu sorun değil tabi. İkiz falan olabilir diyorlar bu durumlarda. Ama keseyi gördüysen onu bilemem.
Yaa sizde de başkalarının gebelik testinde iki çizgi görmek sizi mutlu ediyor mu? Ben hemen kendim iki çizgi gördüğüm aklıma gelip seviniyorum tekrar mutlu oluyorum o yüzden resim çekenler varsa paylaşın güzel oluyor
Kızlar bende çok halsizlik var, hareket ederken baş dönmesi ve çarpıntı oluyor..birde geceleri hic uyuyamiyorum 10-15 kere wc ye kalkiyorum.sizde de var mi böyle sıkıntılar? Gece o tatlı uykuya tam dalarken sıkışmakta biraz tuhaf oluyor yani, ne yapsak ki acaba.
Ayy ne güzel sen de açıp açıp fotoya tekrar bakıyor musun?? Bu sefer ben resim çekmedim ama ikinci bebekte çekmiştim sanki inanamıyordum tekrar terar çizgiye bakmak istiyordum keşke bunda da olsaydı resim.
Hormonlardan hepsi. Hamilelikte akıntı her zaman daha fazla olur, ve daha su gibi ince olur genelde. Hele son haftalarda, aa işedim mi acaba yoksa suyum mu geldi diyecek kadar olabiliyor o da iyi birşey aslında doğum kanalını efeksyondan koruyor yani bir nevi beden kendini temiz tutuyor bebek gelecek diye.
Günaydın kızlar
Dün yine aklım çıktı o kadar şiddetli kasık ağrım oldu ki adet sancısı gibi anlatamam kanama lekelenme hiç bişey yok kuru ağrı ama öldüm öldüm dirildim
Günaydın kızlar
Dün yine aklım çıktı o kadar şiddetli kasık ağrım oldu ki adet sancısı gibi anlatamam kanama lekelenme hiç bişey yok kuru ağrı ama öldüm öldüm dirildim
Günaydın kızlar