Hoşbuldum, Allah bağışlasın planlı bir gebelik miydi? Ne güzel ikisi bir buyuyecekler
Allah bağışlasın bu minisleri de saglikla alalim kucagimiza ins. Endise bende de var ama kardeslik en guzel duygulardan ikisi bir büyürler
merhaba canım benimde ikinci gebeliğim günlerimiz aynı kan tahlili yaptırdınmı kaşıklarda Ağrı varmı benim halen adet olacakmışım gibi bir Ağrı var korkutuyor beni bu ağrıMerhaba hanımlar, araniza yeni katılıyorum bu benim ikinci bebegim olacak nasipse 15 aylık bir oğlum var hepimize rahat bir hamilelik sureci diliyorum..
Merhaba, bugun saglik ocağına kan verdim sonuçlar çıkmamıs henuz, ara ara bende de oluyor ama ilkinde daha çoktu hafif aksama dogru baslayan bulantim var sadece 10 gun sonra usg ye girecegim. Ağrılar korkutmasin ilk zamanlar cok oluyor yerleşme dönemi tam, kanama yoksa endişe etme derimmerhaba canım benimde ikinci gebeliğim günlerimiz aynı kan tahlili yaptırdınmı kaşıklarda Ağrı varmı benim halen adet olacakmışım gibi bir Ağrı var korkutuyor beni bu ağrı
hic bahsetme açım açım açım ama.midem bulanıyor tiksindiğim birsey yok şimdilik ama açım kuş gibi yiyorum fazla yesem çıkacak biliyorum susuyorum ama şu içince de midem bulanıyor benim çekirdeksiz üzüm ve ayva midemi rahatlatıyor dene istersen cnmAynı durumdayım çok fazla susadığım halde su içmek bile istemiyorum. Her dakika bulantım var, işin tuhafı bulantıyla beraber midem de kazınıyor. Yemek yedikten çok kısa bir süre sonra saatlerce aç kalmışım gibi midem kazınıyor. Hele de tatlıdan, şekerli şeylerden öyle bi tiksiniyorum ki. Günlük ceviz badem fındık yemeye çalışıyorum 5er tane, onları bile yiyemiyorum. Hamur işlerine sardım aç kalmayayım diye ama bu kez de kilom alıp başını gidecek
Teşekkür ederim canım içime su serptinMerhaba, bugun saglik ocağına kan verdim sonuçlar çıkmamıs henuz, ara ara bende de oluyor ama ilkinde daha çoktu hafif aksama dogru baslayan bulantim var sadece 10 gun sonra usg ye girecegim. Ağrılar korkutmasin ilk zamanlar cok oluyor yerleşme dönemi tam, kanama yoksa endişe etme derim
Yarına inşallah.Git yaptır Bence kan testi canım gerçi yarın da cuma :) Hayırlı haberlerle inşallah
Benimde 25 aylık oğlum var. Hayırlı olsun.selam arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim. 2. bebeğim olacak. 2 yaşında bir kızım var
Benimde 25 aylık oğlum var. Hayırlı olsun.
Kiz bnde oyleyim zaten etle aram yok seebze agirlikli yiyordum normaldede ama su aralar bnmde gozumun onundem hamurisleri geciyorBir de canım sadece hamur işi şeyler çekiyo, bulantım olmasa da ne et ne sebze içim istemiyo. Normal mi bu yoksa kapris mi yapıyorum :)
umarım bebeklerin sağlıklıdır, hayırlı haberlerini alalım yarın inşallah.Bir de canım sadece hamur işi şeyler çekiyo, bulantım olmasa da ne et ne sebze içim istemiyo. Normal mi bu yoksa kapris mi yapıyorum :)
Yaa ben normalde hamur bayılırım ama tabii zayıf kalmak için düzgün besleniyodum önceden ama son 2 haftadır içim sadece karbonhidrat istiyo, Zeytinyağlılar, et falan yerken çiğnemek bile zor geliyor. Psikolojik mi içim mi almıyo anlamıyorum kiiKiz bnde oyleyim zaten etle aram yok seebze agirlikli yiyordum normaldede ama su aralar bnmde gozumun onundem hamurisleri geciyor
Ben hamilelikte obez olan arkadaşlarıma içimden kızıyodum, hamilelikte bile düzenli yiyicem ben diyordum ve dediğin gbi son 1 senedir ekmeği haytımdan çıkarmıştım. Şimdi makarna hayali kuruyorum sadece ama maalesef annem, kocam vs yapmıyolar bana daha kilo almiyim diyeumarım bebeklerin sağlıklıdır, hayırlı haberlerini alalım yarın inşallah.
Ben de hep hamile kalırsam sağlıklı beslenirim zaten doğru dürüst ekmek bile yemiyorum diye düşünürken mantı, makarna hayalleri kuruyorum şimdi, günlerdir makarna yiyorum. sabahtan akşama makarna yeme planları yapıyorum. Herhalde (umarım) normaldir.
Yurt disindako arastirmalara denk gelmistim gecenlerde o kafami karistirdi bnmde cunku genelde yurt disinda uretiliyor hersey ama kendileri kullanmayip bizim ulkemize satisini yapiyorlar ve malesef dis ulkeden gelen bir cok seye de artik guven kalmadi bnmde oyle kafam karisti yani
Ben çalışıyorum canım ama şimdi raporluyum. İşi bırakmayı düşünmüyorum sonrasında memurumKızlar çalışanlar var mı nasip olursa doğumdan sonra işten çıkmayı düşünenler ? Bişey buldum onu önericem
Canım bende de durum aynı. Midem yanıyor, bulanıyor. Hiç kusmadım şükür. Canım hep ekmek istiyorBir de canım sadece hamur işi şeyler çekiyo, bulantım olmasa da ne et ne sebze içim istemiyo. Normal mi bu yoksa kapris mi yapıyorum :)
Canım folik asitte günlük dozu 400 mcg üzerine çıkmaması lazım. Kullanmakta bir sakınca yok ama doza dikkat etmek lazım. Diğer türlü kullanılmazsa spina bifida denen bir rahatsızlık görülebilir Allah korusunYa kizlar folik asit kullanimi hakkindako dusunceleriniz nelerdir ben bi kac yerde iyi olmadgni duydum ama kafam cok karışık ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?