• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hoşbuldum, Allah bağışlasın planlı bir gebelik miydi? Ne güzel ikisi bir buyuyecekler❤️

Allah bağışlasın bu minisleri de saglikla alalim kucagimiza ins. Endise bende de var ama kardeslik en guzel duygulardan ikisi bir büyürler :KK66:
Merhaba hanımlar, araniza yeni katılıyorum bu benim ikinci bebegim olacak nasipse 15 aylık bir oğlum var hepimize rahat bir hamilelik sureci diliyorum..
merhaba canım benimde ikinci gebeliğim günlerimiz aynı kan tahlili yaptırdınmı kaşıklarda Ağrı varmı benim halen adet olacakmışım gibi bir Ağrı var korkutuyor beni bu ağrı

merhaba canım benimde ikinci gebeliğim günlerimiz aynı kan tahlili yaptırdınmı kaşıklarda Ağrı varmı benim halen adet olacakmışım gibi bir Ağrı var korkutuyor beni bu ağrı
Merhaba, bugun saglik ocağına kan verdim sonuçlar çıkmamıs henuz, ara ara bende de oluyor ama ilkinde daha çoktu hafif aksama dogru baslayan bulantim var sadece 10 gun sonra usg ye girecegim. Ağrılar korkutmasin ilk zamanlar cok oluyor yerleşme dönemi tam, kanama yoksa endişe etme derim

Aynı durumdayım çok fazla susadığım halde su içmek bile istemiyorum. Her dakika bulantım var, işin tuhafı bulantıyla beraber midem de kazınıyor. Yemek yedikten çok kısa bir süre sonra saatlerce aç kalmışım gibi midem kazınıyor. Hele de tatlıdan, şekerli şeylerden öyle bi tiksiniyorum ki. Günlük ceviz badem fındık yemeye çalışıyorum 5er tane, onları bile yiyemiyorum. Hamur işlerine sardım aç kalmayayım diye ama bu kez de kilom alıp başını gidecek :KK43:
hic bahsetme açım açım açım ama.midem bulanıyor tiksindiğim birsey yok şimdilik ama açım kuş gibi yiyorum fazla yesem çıkacak biliyorum susuyorum ama şu içince de midem bulanıyor benim çekirdeksiz üzüm ve ayva midemi rahatlatıyor dene istersen cnm

Merhaba, bugun saglik ocağına kan verdim sonuçlar çıkmamıs henuz, ara ara bende de oluyor ama ilkinde daha çoktu hafif aksama dogru baslayan bulantim var sadece 10 gun sonra usg ye girecegim. Ağrılar korkutmasin ilk zamanlar cok oluyor yerleşme dönemi tam, kanama yoksa endişe etme derim
Teşekkür ederim canım içime su serptin

Benim de 22aylık kızım var bakalım ikinci nasıl olacak kızımda hafta olarak ileriden gidiyor diyordu bunda da geriden geliyor diyor tamamen yumurtlama döllenme süresiyle alakalıymış hayırlısı bakalım ben 23ü cumaya randevu aldım kalp atışını duysak bari hiçbir belirtim yok sadece basım dönüyor ara ara öğretmenim o da normal çocuklar çok gürültü yaptığında oluyor

KızlAr pazartesi kanamam olmuştu, sonrasında durdu allahtan. Yarın kontrolüm var, hem kanama alanına bakılacak hem de bebişlere tabii. Ama bugn ne belirti var; ne mide bulantısı ne de adet ağrısı. Korkuyorum.. bi yandan ikisine de aynı anda bişi olacak hali yok ya diyorum..

Bir de canım sadece hamur işi şeyler çekiyo, bulantım olmasa da ne et ne sebze içim istemiyo. Normal mi bu yoksa kapris mi yapıyorum :)
umarım bebeklerin sağlıklıdır, hayırlı haberlerini alalım yarın inşallah.
Ben de hep hamile kalırsam sağlıklı beslenirim zaten doğru dürüst ekmek bile yemiyorum diye düşünürken mantı, makarna hayalleri kuruyorum şimdi, günlerdir makarna yiyorum. sabahtan akşama makarna yeme planları yapıyorum. Herhalde (umarım;) ) normaldir.

Kiz bnde oyleyim zaten etle aram yok seebze agirlikli yiyordum normaldede ama su aralar bnmde gozumun onundem hamurisleri geciyor :anneadayı:
Yaa ben normalde hamur bayılırım ama tabii zayıf kalmak için düzgün besleniyodum önceden ama son 2 haftadır içim sadece karbonhidrat istiyo, Zeytinyağlılar, et falan yerken çiğnemek bile zor geliyor. Psikolojik mi içim mi almıyo anlamıyorum kii:duduk:

umarım bebeklerin sağlıklıdır, hayırlı haberlerini alalım yarın inşallah.
Ben de hep hamile kalırsam sağlıklı beslenirim zaten doğru dürüst ekmek bile yemiyorum diye düşünürken mantı, makarna hayalleri kuruyorum şimdi, günlerdir makarna yiyorum. sabahtan akşama makarna yeme planları yapıyorum. Herhalde (umarım:KK66: ) normaldir.
Ben hamilelikte obez olan arkadaşlarıma içimden kızıyodum, hamilelikte bile düzenli yiyicem ben diyordum ve dediğin gbi son 1 senedir ekmeği haytımdan çıkarmıştım. Şimdi makarna hayali kuruyorum sadece ama maalesef annem, kocam vs yapmıyolar bana daha kilo almiyim diye:hamarat:

H Hinctugba cnm valla ben hiç folik asit in zararlı diye duymadım .ben hamile kalmadan onceden kullanyom. Şu an doktorum femamed kullan dedi onu kullaniyom
Yurt disindako arastirmalara denk gelmistim gecenlerde o kafami karistirdi bnmde cunku genelde yurt disinda uretiliyor hersey ama kendileri kullanmayip bizim ulkemize satisini yapiyorlar ve malesef dis ulkeden gelen bir cok seye de artik guven kalmadi bnmde oyle kafam karisti yani

Kızlar çalışanlar var mı nasip olursa doğumdan sonra işten çıkmayı düşünenler ? Bişey buldum onu önericem
Ben çalışıyorum canım ama şimdi raporluyum. İşi bırakmayı düşünmüyorum sonrasında memurum
Bir de canım sadece hamur işi şeyler çekiyo, bulantım olmasa da ne et ne sebze içim istemiyo. Normal mi bu yoksa kapris mi yapıyorum :)
Canım bende de durum aynı. Midem yanıyor, bulanıyor. Hiç kusmadım şükür. Canım hep ekmek istiyor
Ya kizlar folik asit kullanimi hakkindako dusunceleriniz nelerdir ben bi kac yerde iyi olmadgni duydum ama kafam cok karışık ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz
Canım folik asitte günlük dozu 400 mcg üzerine çıkmaması lazım. Kullanmakta bir sakınca yok ama doza dikkat etmek lazım. Diğer türlü kullanılmazsa spina bifida denen bir rahatsızlık görülebilir Allah korusun

Back