Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk canım Allah sağ salim kucagimiza aldımiz gunleride göstersin Allah yardımcın olsun benim yemek yerken bulantim oluyor karnımı tam doyuramiyorum bulaniyo hemen ama olsun cani sağolsunteşekkür ederim tavsiye için. İlk hamileliğim. zor muş bu iş :) Bulantılar da başladı sabahları
Canım bizimkine tıkla ordanda oluyorKızlar bu kadınlar kulübünün hamilelik takvimi nerden hesaplanıyor bulamadim
Insallah canim benim kesemde 5.99 mm bebek gorundugunde beni etiketlermisinCanım benim ben şu an 6+6yım, 5+6da bile minicik 4mm kese göründü sadece, embriyo ve yolk kesesi görünmedi. Haftaya çarşamba gidicem ben de endişeliydim ama olabiliyormuş öyle durumlar geç döllenme vs. Endişelenme bence sabret.
Merhaba hanımlar.. Aranıza yeni katılan biri de benim 3 yaşında bir oğlum var. Ikinci bebeğim olacak kısmetse. Hepimize sorunsuz mutlu hamilelikler diliyorum..
Ayniyiz seninle canım ya valla belirtiler bile aynıhic bahsetme açım açım açım ama.midem bulanıyor tiksindiğim birsey yok şimdilik ama açım kuş gibi yiyorum fazla yesem çıkacak biliyorum susuyorum ama şu içince de midem bulanıyor benim çekirdeksiz üzüm ve ayva midemi rahatlatıyor dene istersen cnm
Bende sıvı yemek yiyemiyorum. Hep hamurişi aynenBir de canım sadece hamur işi şeyler çekiyo, bulantım olmasa da ne et ne sebze içim istemiyo. Normal mi bu yoksa kapris mi yapıyorum :)
Tşkler cnmCanım bizimkine tıkla ordanda oluyor
Biz bu gidisle 100 kilo olcaz boyle hamur isiyle devam ederse bn boregi cok yedim smdi ondan bulanmaya başladı smdi midem pogca yiyorum smdi ondan ne aam bulancak bakalim :)Bende sıvı yemek yiyemiyorum. Hep hamurişi aynen
Ayniyiz seninle canım ya valla belirtiler bile aynı
Kanamanız nasıldı kırmızımıydı? Progestan kullanıyormusunuz endişe etmeyin bulantılar belirtiler ara ara kaybolabiliyorKızlAr pazartesi kanamam olmuştu, sonrasında durdu allahtan. Yarın kontrolüm var, hem kanama alanına bakılacak hem de bebişlere tabii. Ama bugn ne belirti var; ne mide bulantısı ne de adet ağrısı. Korkuyorum.. bi yandan ikisine de aynı anda bişi olacak hali yok ya diyorum..
Kanama hem kırmızı hem de bardaktan boşalırca aktı, durduramıyordum. İğne+progestan kullanıyorum tabii. Zaten benim tüp bebekti. Evet bugün kabızlık dışında bi belirtim yok, inş bişi olmamıştır bebişlereKanamanız nasıldı kırmızımıydı? Progestan kullanıyormusunuz endişe etmeyin bulantılar belirtiler ara ara kaybolabiliyor
İnşallah hiç birşey olmamıştır. Kanama sonrası ultrasonla bakıldımı veya doktorunuza söyledinizmi kanamayıKanama hem kırmızı hem de bardaktan boşalırca aktı, durduramıyordum. İğne+progestan kullanıyorum tabii. Zaten benim tüp bebekti. Evet bugün kabızlık dışında bi belirtim yok, inş bişi olmamıştır bebişlere
Aynen bende oğluma yemek yaparken çok zorlaniyorum. Ilkinde yatıyordum devamli benimde daha kötüydü.Ahh canım kizimda daha kötüydüm aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ozaman tektim cok zorlandım şimdi kizim.var sorumluluklarım var Rabbim yardımcınız olsin 3 ayı atlatsak 4. Ay en keyifli gunlerin başladığı zaman dört gözle bekliyorum
Beta hcg mi bu canım ? İyi artmış ama fazla artmış gibi. Bu sorun değil tabi. İkiz falan olabilir diyorlar bu durumlarda. Ama keseyi gördüysen onu bilemem.Bugünkü kan tahlilim 179 çıktı 2 gün önce 36 idi nasıl sizce kızlar