• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
EDD2398B-AA2E-4D53-A2E1-762A79BC62C8.jpeg Adetim bir gün geçtiğinde yaptım canım yani bu sabah
Yaa sizde de başkalarının gebelik testinde iki çizgi görmek sizi mutlu ediyor mu? Ben hemen kendim iki çizgi gördüğüm aklıma gelip seviniyorum tekrar mutlu oluyorum o yüzden resim çekenler varsa paylaşın güzel oluyor :KK48:

Kızlar bende çok halsizlik var, hareket ederken baş dönmesi ve çarpıntı oluyor..birde geceleri hic uyuyamiyorum 10-15 kere wc ye kalkiyorum.sizde de var mi böyle sıkıntılar? Gece o tatlı uykuya tam dalarken sıkışmakta biraz tuhaf oluyor yani, ne yapsak ki acaba.:işsiz:
Tansiyonunu takip et istersen

Kızlar ben de anlamadım benim de camasirim sanki bişey islatmis ve cok açık yani .neden bu akıntı ki

Kızlar ben de anlamadım benim de camasirim sanki bişey islatmis ve cok açık yani .neden bu akıntı ki
Hormonlardan hepsi. Hamilelikte akıntı her zaman daha fazla olur, ve daha su gibi ince olur genelde. Hele son haftalarda, aa işedim mi acaba yoksa suyum mu geldi diyecek kadar olabiliyor o da iyi birşey aslında doğum kanalını efeksyondan koruyor yani bir nevi beden kendini temiz tutuyor bebek gelecek diye.

Günaydın kızlar
Dün yine aklım çıktı o kadar şiddetli kasık ağrım oldu ki adet sancısı gibi anlatamam kanama lekelenme hiç bişey yok kuru ağrı ama öldüm öldüm dirildim

Günaydın kızlar
Dün yine aklım çıktı o kadar şiddetli kasık ağrım oldu ki adet sancısı gibi anlatamam kanama lekelenme hiç bişey yok kuru ağrı ama öldüm öldüm dirildim
Geçmiş olsun canm.İnşaallah sıkıntı yoktur.2 gün önce benimde olmuştu şiddetli bel ve kasık ağrısı.Zaman zaman olabiliyor sanırım.

Geçmiş olsun canm.İnşaallah sıkıntı yoktur.2 gün önce benimde olmuştu şiddetli bel ve kasık ağrısı.Zaman zaman olabiliyor sanırım.
Amin canım inşallah son 3 4 gündür yoktu çıktı geldi yine acısında değilim korkutuyo büyüdüğü içindir inşallah

Back