2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bu arada ilerleyen zamanlarda inşallah tabi rabbim nasip ederse şu 3 aylık süreci atlattıktan sonra artık yavaş yavaş hazırlıklar başlar. Bu konularda da birbirimize fikir verelim. Benim gibi ilk kez anne olacaklar daha eminin ne alacaklarını bile bilmiyorlardır :) ya da neyin gerekli ya da gereksiz olduğunu :)

Amin inşallah

Amin insallah
Aramıza hoşgeldin canim
Benim de 2. Olacak 2 yasinda bir kizim var
Hoşbuldum, Allah bağışlasın planlı bir gebelik miydi? Ne güzel ikisi bir buyuyecekler
Benim gibi 2. Bebişlerini bekleyenler çoğalıyor benimde 30 aylık kizim var Biraz korku biraz endişe biraz heyacan karışık duygular : )
Allah bağışlasın bu minisleri de saglikla alalim kucagimiza ins. Endise bende de var ama kardeslik en guzel duygulardan ikisi bir büyürler

Teşekkür ederim cümlemize sağlıklı hayırlı gebelikler olsun. Gebelik akıntım bile yok. Bugün normalde adet günüm idrar testim de biraz daha koyulaştı Eki Görüntüle 2205775
Git yaptır Bence kan testi canım gerçi yarın da cuma :) Hayırlı haberlerle inşallah

ben 7. aydan sonra başlarım canım Allah nasip ederse gördüklerimin ekran görüntüsünü alıyorum 7. aydan önce hiç bişey almayı düşünmüyorum

Kizima hemen hamile kalamamistim. Sut hormonu yuksekligi cikmisti tedaviyle oldu. O yuzden hemen olsun istedik 2. De. Kizim 6 aylik di emmeyi birakti kendi. Bizde korunmayi biraktik. Simdi nasip oldu 1.5 yildan sonra cok sukur.
Doktora gitmeden olmaz diye dusunuyordum ama oluvermis
Ikisi bir buyurler insallah

amin canm kardeşi olsun cok istiyordum tabi ama erken mi daha da arada geliyorlar banada :) hepimizimkini rabbim saglikli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Benim bulantılar 1 haftadır var kizlad iştahım kesilmiş vaziyette su bile içmek istemiyorum bir kere cikartsam devamı gelecek die midemi bastırmaya çalışıyorum ama yok yani boyle birsey her dk bulantı olurmu kiizmda daha kötüydüm insallah biran önce geçer die temenni ediyorum

Aynı durumdayım çok fazla susadığım halde su içmek bile istemiyorum. Her dakika bulantım var, işin tuhafı bulantıyla beraber midem de kazınıyor. Yemek yedikten çok kısa bir süre sonra saatlerce aç kalmışım gibi midem kazınıyor. Hele de tatlıdan, şekerli şeylerden öyle bi tiksiniyorum ki. Günlük ceviz badem fındık yemeye çalışıyorum 5er tane, onları bile yiyemiyorum. Hamur işlerine sardım aç kalmayayım diye ama bu kez de kilom alıp başını gidecek

Aynn oyle valla bu konuda yigenlerimden tecrubem olsada kendime gelince acemi gibiyim :) en iyi anliycagim is sus pus isleri

Canım hoşgeldin sağlıkla gelsin bebeğin

Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Sağolasın kuzum

Ayni kafadaymisiz biz de ilki
icin baya uğraşmistik o yüzden ikinci hemen olmaz mantigiyla bebegim 10 aylık olunca korunmayi biraktik simdi nasip oldu cok şükür

amin canm kardeşi olsun cok istiyordum tabi ama erken mi daha da arada geliyorlar banada :) hepimizimkini rabbim saglikli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Aslinda zamam o kadar hızlı geciyor ki bana bir arada büyümeleri fikri hep guzel gelmistir benim kardesimle de aramda 13 ay vardi ikiz gibi buyuduk ins. Bize de nasip olur sağlıkla kucağımiza aliriz

Mantikli canim genel olarak tam anlamiyla alisveris icin 7 ay gayet iyi bencede ama ufak tefek seyler ara sira alinablr belki
onlara vericeğim parayı biriktirip toplu alırım diye düşünüyorum hatta atmaya başladım bile her ay 50 100 kenara elime geçtikçe atıyorum ufak tefek şeyler için canım dünyanın bin bir türlü hali var yaşam sınırına ulaşsın en azından Allah esirgesin

ben çalışıyorum

ŞİMDİ ÇALIŞAN HANIMLAR DOĞUM RAPORU BİTTİKTEN SONRA İİŞTEN AYRILCAK HANIMLAR DİKKAT

Bankalar gelir güvencesi sigortası yapıyor aylık 15 lira gibi bi ödemesi var
aranılan şartlar
- işten çıkarılmış olmak (işverininize rica edebilirsiniz tüm haklarımı aldım diye bi kağıt imzalayıp sizi işten çıkarmış gibi gösterebilir)
- 1 yıl aynı işyerinde çalışmak
- Primi ödemeye başladıktan 6 ay sonra işsiz kalmak

bu 3 şartı sağlarsanız aylık 15 lira ödemeye 6 ay boyunca 450 tl ücret ödüyolar bilginiz olsun

Kızlar ya Nasılsıniz :)
Nasıl gidiyor
Bu yolk kesesini tek benim doktor mu söyledi siz de yok mu anlamadım. :)
Ben 2 3 bardak açık çay içiyorum is yerinde

bütün gebeliklerde var canım yolk kesesi. ben daha gitmedim haftaya randevu aldım daha gözükmez diye. gidenlere de doktorları bahsetmedi heralde

Benimde öyle çok silik çıkan test bugün daha netti hatta resmini atayım bak bi canım

Eklentiler

• 738C9E09-7226-423A-9895-D8AE8953F1F1.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…