2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar Günaydın ...ya 5 haftada kalbi duyanlar nasıl oluyor? Benim neden 6 da duymadim. Ya inş kötü bişey olmaz .ama doktorum hem yolk kesesi hem dış. Kese olusursa büyük ihtimalle yüzde 95 sağlıklı gebelik olur yüzde 5 boş olur dedi .inş iyi olur..
Bu arada benim ilk gebeligim. .Neler yemeliyiz. ? Nelerden sakinmaliyiz? Ben progestana devam ediyorum. .
Hepimize sağlıklı gebelikler ins

Ben hiç 5 haftada duyani görmedim açıkcası. 5+5 neyse de tam 5 haftayken çok zor ve dusuk ihtimal. Genelde 6+2 ve üstündeyken görünüyor

ilk gebeliğimde 5. haftada kese de bebek de gözüktü alttan muayenede. kanamam oluyordu o yüzden alttan baktılar. karından biraz daha geç gözüküyor. yakın arkadaşım 8. haftada duymuştu kalp atışını. içini ferah tut gözükür 1-2haftaya. geçmek bilmiyor şimdi günler heyecanlı endişeli ama gececek göreceksin inşallah.

az pişmiş yumurta,az pişmiş et, sakatat önerilmiyor. bitki çayı içme. bol bolsu iç. aklıma gelenler bunlar şimdilik

Gunaydin sevgili hamisler .Gecen yil bugün gune super uyanmıştım. 14.11.2017 aksami ilk kan test sonucumu almistim ve hamileydim
Su an oğlum kucağımda emziriyorum.
Heyecaninizi cok iyi anliyorum .Kalp duyamayanlar panik yapmayın ben de gec duydum .
Canim simdi sağlıklı olan ne yiyebiliyorsan ye sonra bulantılardan yenmiyor.Paketli hic bir gıdayı tuketme .Hazir tavuk bile yemedim ben.Bolca balık (yuzey baligi olacak degilse civa orani yuksek olur )Sonrasinda baliktan tiksindim omega 3 le devam ettim
Kirmizi et onemli .Ama çig ete direk dokunma eldiven kullan .
Muz,ceviz,cig badem ve sütü kahvaltilarina ekleyebilirsin .Maydonoz ve taze naneden bir sure uzak dur .Yersen de 2 3 dalla sınırlı kalsin

selam arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim. 2. bebeğim olacak. 2 yaşında bir kızım var
Hayırlı olsun hosgeldiniz sizinle aynı haftayız.Son adet tarihiniz nedir?Bu arada benimde 2.bebegim.Bi oğlum var 3 buçuk yaşında.

Progestan neden kullanıyosun kımyasalınmk var ?
Benım doktor kımyasal gebelık sonrası verdı bugun devlettekı kadın doğum doktoruna gittim bırak zararlı kımyasal sonrası gerek yok kullanmaya dedi .bıraksam mı bılmıyrn

canım kliniğe yansımamış hiç bi düşük düşük değildir kimyasal gebeliği sana fazla abartı anlatmışlar galiba ama kimyasal gebeliği hiç bir doktor önemsemez. Çünkü bebek oluşmadan gebelik sonlanır

Yok onu bılıyorum canım progestan kullandrdı dusmesın dıye sukur kanamam olmadı bıraksammı doktorum bırak ıstersen ama kalbını duyup bırakayım diyede düşünürsen oda olur dedi

Yok onu bılıyorum canım progestan kullandrdı dusmesın dıye sukur kanamam olmadı bıraksammı doktorum bırak ıstersen ama kalbını duyup bırakayım diyede düşünürsen oda olur dedi
progestan zaten vücutta olan bi hormon ben zararını duymadım ama düşük tehlikesi olmayana verildiğinide duymadım kimyasal gebelik geçirdin diye vermesi çok saçma ama belki pıhtılaşmayı da dikkate almış olabilir sonuçta oda bi düşük nedeni olabiliyor çünkü bana ilk gebeliğimde kasık ağrım var diye vermişti nöbetçi doktor kendi doktoruma sordum hayır kullanabilirsin sana bebeğe bi zararı yok demişti

Tüp bebek ve asilama tedavilerinde veriyor doktorlar progestanı kimyasal gebelik sonra si belki zararlidir ama bize tedavi amaçlı veriyolar bi zararı yok

Tüp bebek ve asilama tedavilerinde veriyor doktorlar progestanı kimyasal gebelik sonra si belki zararlidir ama bize tedavi amaçlı veriyolar bi zararı yok
düşüklerden sonrada veriliyo canım koşulsuz kullanmak zorundayız yani he Allahın takdiri ne içersen iç nasipte varsa gelicek ama tedbir bizden takdir Allahtan

düşüklerden sonrada veriliyo canım koşulsuz kullanmak zorundayız yani he Allahın takdiri ne içersen iç nasipte varsa gelicek ama tedbir bizden takdir Allahtan
Evet canım doğru söylüyorusun
Zaten bizimde kullanma sebebimiz
Düşük olmasın diye

Hmmm.sorayımda bakalım bırakmk istyrm yan etkısı cok

günaydın arkadaşlar dün doktor kontrolüm vardı bebeğimi güçlüklede olsak gördük 0,459 cm kalp atışı var ama dışarıya duyulamayacak kadar düşük dedi 15 gün sonra tekrar gelin size duyulur o zaman dedi ve bir sürü tahlil istedi sizler ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…