• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba canım seninle aynıyız 1 gün var aramızda kan tahlili yaptırdınmı değerler kaçtı
Pqzartrsi 35 çıktı bakalım cuma günü gidecem değerlerime bakmaya. Hesaplarıma göre son ilişkiden 11 gün sonra 35 çıktı. Bugün de normalde adet görme günümdü

Kızlar bende çok üşüyorum ,herkes terliyorum çok sıcak derken ben donuyorum, kansizlikmi var ki acaba? Yarın kontrol var sorucam ne olduğunu.

Bu arada sıcak içecek olarak ne içiyorsunuz ?
Bitki çayları icilmiyor , kahve icilmiyor, siyah cayda sağlıklı değil.sutu de ben içemiyorum laktoz sorunum var..
Ne içeceğimi sasirdim

Kızlar bende çok üşüyorum ,herkes terliyorum çok sıcak derken ben donuyorum, kansizlikmi var ki acaba? Yarın kontrol var sorucam ne olduğunu.

Bitki çayları icilmiyor , kahve icilmiyor, siyah cayda sağlıklı değil.sutu de ben içemiyorum laktoz sorunum var..
Ne içeceğimi sasirdim
Cnm bn doktoruma sordum gunde 1 bardak kahve icileblr 1 bardakta cay iceblrsin ama hic biri 2 olmiycak dedi eger yine tereddutteysen salep falan ic

Merhaba kızlar. Ne güzel heyecanlar :) benim doktorum 10. Hafta bitince ara öyle randevu vericez dediler. Aile doktorum da ultrason yapmak istemiyor bebek iyice tutunsun diyor ama beta hcg baktırdık 5000-6000 çıkarsa hersey yolundadır dedi ama 23348 çıktı çok şaşırdım ne yalan söyleyim içimde rahatladı :) bide ikiz çıkıyormuş :D aha bir taşla iki kuş

Ne içeceğimi sasirdim
Normalde kahve çok severim ama bianda çay kahve süt hepsinden soğudum hicbisey icmiyorum

Merhaba kızlar. Ne güzel heyecanlar :) benim doktorum 10. Hafta bitince ara öyle randevu vericez dediler. Aile doktorum da ultrason yapmak istemiyor bebek iyice tutunsun diyor ama beta hcg baktırdık 5000-6000 çıkarsa hersey yolundadır dedi ama 23348 çıktı çok şaşırdım ne yalan söyleyim içimde rahatladı :) bide ikiz çıkıyormuş :KK70: aha bir taşla iki kuş
Nasıl sabrediceksin ya 10 hafta çok geç

Back