- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahselam arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim. 2. bebeğim olacak. 2 yaşında bir kızım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahselam arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim. 2. bebeğim olacak. 2 yaşında bir kızım var
Benimde ayaklar soğuk ama yüzüm ellerim yanıyor.Iyi geceler kızlar. Ben çok üşüyorum özellikle ayaklarım ama yüzüm yanıyor.
Pqzartrsi 35 çıktı bakalım cuma günü gidecem değerlerime bakmaya. Hesaplarıma göre son ilişkiden 11 gün sonra 35 çıktı. Bugün de normalde adet görme günümdüMerhaba canım seninle aynıyız 1 gün var aramızda kan tahlili yaptırdınmı değerler kaçtı
Belirtiler aynı seyrediyor sanırım. Aslında 4 yaşında oğlum var ama unutmuşum. Sadece ilerleyen aylarda çok sıcakladığımı üşümediğimi hatırlıyorum.Benimde ayaklar soğuk ama yüzüm ellerim yanıyor.
Cnm bn doktoruma sordum gunde 1 bardak kahve icileblr 1 bardakta cay iceblrsin ama hic biri 2 olmiycak dedi eger yine tereddutteysen salep falan icKızlar bende çok üşüyorum ,herkes terliyorum çok sıcak derken ben donuyorum, kansizlikmi var ki acaba? Yarın kontrol var sorucam ne olduğunu.
Bu arada sıcak içecek olarak ne içiyorsunuz ?
Bitki çayları icilmiyor , kahve icilmiyor, siyah cayda sağlıklı değil.sutu de ben içemiyorum laktoz sorunum var..
Ne içeceğimi sasirdim
Bnde iciyorum ama evet cok acik bi haldeBen çay içiyorum valla ama açık
Insallah canim cok korkuyorum ya bos gebelikse diye kese gorunuyor bebek yok dedi haftaya insallah cikar5 haftalık görünmemesi normal endişe etme 6 haftalık görünür inşallah. Şöyle düşün kesenin görünmesi de iyi haber
Ayyy canim ya salepi çok severim, ama sütsüz de olmuyorki salepCnm bn doktoruma sordum gunde 1 bardak kahve icileblr 1 bardakta cay iceblrsin ama hic biri 2 olmiycak dedi eger yine tereddutteysen salep falan ic
günlerimiz çok yakin canim :) Rabbim hayirlisiyla kucagimiza versinBen çay içiyorum valla ama açık
Normalde kahve çok severim ama bianda çay kahve süt hepsinden soğudum hicbisey icmiyorumKızlar bende çok üşüyorum ,herkes terliyorum çok sıcak derken ben donuyorum, kansizlikmi var ki acaba? Yarın kontrol var sorucam ne olduğunu.
Bu arada sıcak içecek olarak ne içiyorsunuz ?
Bitki çayları icilmiyor , kahve icilmiyor, siyah cayda sağlıklı değil.sutu de ben içemiyorum laktoz sorunum var..
Ne içeceğimi sasirdim
Nasıl sabrediceksin ya 10 hafta çok geçMerhaba kızlar. Ne güzel heyecanlar :) benim doktorum 10. Hafta bitince ara öyle randevu vericez dediler. Aile doktorum da ultrason yapmak istemiyor bebek iyice tutunsun diyor ama beta hcg baktırdık 5000-6000 çıkarsa hersey yolundadır dedi ama 23348 çıktı çok şaşırdım ne yalan söyleyim içimde rahatladı :) bide ikiz çıkıyormuş aha bir taşla iki kuş
Gozunaydin bende öyleyim 2 yasinda kızima kardeş bekliyoruz bakalımselam arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim. 2. bebeğim olacak. 2 yaşında bir kızım var
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Gozunaydin bende öyleyim 2 yasinda kızima kardeş bekliyoruz bakalım
17. Haftaya kadar sürmüştü ilk hamileligimde hemen geçmiyor yaniMide bulantim aşırı derece de var canım işte calisamadigim için on gün rapor aldım biran önce geçsin gitsin istiyorum bel, sırt ve kasık ağrım oluyor ara ara... göğüslerim aldı başını gitti zaten
Hem cok güzel hemde delilik olabilirAmin inşallah hepimizinki sağlıcakla gelsin
2. Olmasi da farkli bir heyecan degil mi? Minik kizlarimiz abla olacak
Evet öyle ama maalesef Türkiye de yaşamadığım için burdaki sistem öyle. Doktordan imzali kağıt olmadan da gidip kafama göre ultrason yapamıyorum. Hayırlısı olsun ne yapalim yeter ki iyi olsun yavrucakNasıl sabrediceksin ya 10 hafta çok geç