aynı durumdayız sabah yataktan kazıyorum kendimi resmen geçicek canım bu günlerdeBir de çalışıyorum kafamı kaldıracak halim yok çalışmaya hevesim isteğim yok ve patrona kafa atasım var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı durumdayız sabah yataktan kazıyorum kendimi resmen geçicek canım bu günlerdeBir de çalışıyorum kafamı kaldıracak halim yok çalışmaya hevesim isteğim yok ve patrona kafa atasım var.
hayırlı haberlerle gel inşallah canımmmKizlar muayene icin bekliyorum simdi dualarinizida bekliyorum.
Öyle dayanırım anayım ben :)dayancaksın kuzu :) ben çalışıyorum inan kafayı kaldıramıyorum içince ama yapıcak bişey yok
Allah razı olsun sağol canım aminnnnnnHayırlı sabahlar.@Hinctugba geçmiş olsun canım.@kubra5505 geçmiş olsun canım. @Meylen insallah sıkıntı olmaz hemen geçer akıntın.Kalp atışlarını duyanlar gözünüz aydın.Duyamayanlar endişe etmeyin lutfen herkes aynı hafta ve günde duymak zorunda değil.Ortalma 6.haftanin sonu ve 7.haftada karından duyuluyor.8.haftaya sarktigi da oluyor.Ilk gebeliği olanlar herkesin gebeliği farklıdır başkaları ile sürekli karşılaştırma yapmayın lütfen relaksss.Az pişmiş et ürünleri,az pişmiş yumurta,civa iceren dip balıklari,pastörize olmayan süt ürünleri,bitki çayları,söktürücü özelliği olan bitkiler,fazla tuz,fazla şeker,fazla yağ,fazla unlu gida tuketmememiz gerekli diye biliyorum.Tedbiri elden bırakmadan biraz akışına bırakmamiz lazım.Unutmayalim stres bize de minik mercimeklerimize de iyi gelmiyor.Hepimize sağlıklı mutlu gebelikler dilerim.İnsaallah eksiksiz bebeklerimizin doğum haberlerini de paylaşırız.Hepinizi öpüyorummmm.
ne kadar olmuş :)Öyle dayanırım anayım ben :)
Buarada devlet hastanesıne gittim kese boyunu söyledı sonra 10gün sonra kalp için gel dedi bebek yok ne kalbı
Kesesi 13mm .bebiş 6 haftalık olmusne kadar olmuş :)
Sürekli takvim yeniletiyolar bana doktorlar :)ne kadar olmuş :)
oh maşallah büyümüş bak yakalamış 6. haftayı normal ilerliyosun çok şükür duyarsın inşallah hayırlısıylaKesesi 13mm .bebiş 6 haftalık olmus
Cnm benim aşılama oldu...en baştan kullaniyom. Kimyasal olmadım .zararlı mı progestanProgestan neden kullanıyosun kımyasalınmk var ?
Benım doktor kımyasal gebelık sonrası verdı bugun devlettekı kadın doğum doktoruna gittim bırak zararlı kımyasal sonrası gerek yok kullanmaya dedi .
Amin insallah canım Rabbim minişleri korusun.özeldeki doktor çarsamba gel bebegi görelim dedi devletteki 10 güne gel kalbi duyalım dedioh maşallah büyümüş bak yakalamış 6. haftayı normal ilerliyosun çok şükür duyarsın inşallah hayırlısıyla
sen satını dikkate al canım şimdilik bebek ölçülmeye başlanınca zaten ona göre hareket edersin canımSürekli takvim yeniletiyolar bana doktorlar :)
Zararlıymıs ama ne zararı oldugunu demediCnm benim aşılama oldu o yüzden progestan verdi..ama zararlı olduğunu bi
Cnm benim aşılama oldu...en baştan kullaniyom. Kimyasal olmadım .zararlı mı progestan
aynı durumdayız sabah yataktan kazıyorum kendimi resmen geçicek canım bu günlerde
evet kız çıkıyo ama herkesin son adet tarihi aynı ay gerçi yaşlar farklı amaİnşallah artık mide bulantısız günler istiyorum. Su içmek beni mahvediyor, su içemiyorum. Normalde 1.5-2 litre içerdim, şimdi deli gibi susadığım halde içemiyorum. Zorlaya zorlaya 1-2 bardak.
O değil de çin takviminden cinsiyet baktınız mııııı :)
evet kız çıkıyo ama herkesin son adet tarihi aynı ay gerçi yaşlar farklı ama
evet ya bende aynı düşüncedeyim nasip olursa cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorum bakalım o günlere bi erelimde hayırlısıylaBenim erkek çıkıyo :) Aslında eşim de ben de kız istiyoduk ama tabii ki önemli olan Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli doğması. Kalp atışlarını duyayım hayırlısıyla da. Sonra da cinsiyet heyecanına geçmek istiyorum bir an önce :)
İnşallah artık mide bulantısız günler istiyorum. Su içmek beni mahvediyor, su içemiyorum. Normalde 1.5-2 litre içerdim, şimdi deli gibi susadığım halde içemiyorum. Zorlaya zorlaya 1-2 bardak.
O değil de çin takviminden cinsiyet baktınız mııııı :)