- 11 Aralık 2012
- 1.658
- 3.444
- 333
Hem cok güzel hemde delilik olabilir
Hakli olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem cok güzel hemde delilik olabilir
Ben hiç 5 haftada duyani görmedim açıkcası. 5+5 neyse de tam 5 haftayken çok zor ve dusuk ihtimal. Genelde 6+2 ve üstündeyken görünüyorKızlar Günaydın ...ya 5 haftada kalbi duyanlar nasıl oluyor? Benim neden 6 da duymadim. Ya inş kötü bişey olmaz .ama doktorum hem yolk kesesi hem dış. Kese olusursa büyük ihtimalle yüzde 95 sağlıklı gebelik olur yüzde 5 boş olur dedi .inş iyi olur..
Bu arada benim ilk gebeligim. .Neler yemeliyiz. ? Nelerden sakinmaliyiz? Ben progestana devam ediyorum. .
Hepimize sağlıklı gebelikler ins
Kızlar Günaydın ...ya 5 haftada kalbi duyanlar nasıl oluyor? Benim neden 6 da duymadim. Ya inş kötü bişey olmaz .ama doktorum hem yolk kesesi hem dış. Kese olusursa büyük ihtimalle yüzde 95 sağlıklı gebelik olur yüzde 5 boş olur dedi .inş iyi olur..
Bu arada benim ilk gebeligim. .Neler yemeliyiz. ? Nelerden sakinmaliyiz? Ben progestana devam ediyorum. .
Canim simdi sağlıklı olan ne yiyebiliyorsan ye sonra bulantılardan yenmiyor.Paketli hic bir gıdayı tuketme .Hazir tavuk bile yemedim ben.Bolca balık (yuzey baligi olacak degilse civa orani yuksek olur )Sonrasinda baliktan tiksindim omega 3 le devam ettimKızlar Günaydın ...ya 5 haftada kalbi duyanlar nasıl oluyor? Benim neden 6 da duymadim. Ya inş kötü bişey olmaz .ama doktorum hem yolk kesesi hem dış. Kese olusursa büyük ihtimalle yüzde 95 sağlıklı gebelik olur yüzde 5 boş olur dedi .inş iyi olur..
Hayırlı olsun hosgeldiniz sizinle aynı haftayız.Son adet tarihiniz nedir?Bu arada benimde 2.bebegim.Bi oğlum var 3 buçuk yaşında.selam arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim. 2. bebeğim olacak. 2 yaşında bir kızım var
Inşallah çıkar rahat ol dua etInsallah canim cok korkuyorum ya bos gebelikse diye kese gorunuyor bebek yok dedi haftaya insallah cikar
Evet :)amin canımgünlerimiz çok yakin canim :) Rabbim hayirlisiyla kucagimiza versin
Progestan neden kullanıyosun kımyasalınmk var ?Kızlar Günaydın ...ya 5 haftada kalbi duyanlar nasıl oluyor? Benim neden 6 da duymadim. Ya inş kötü bişey olmaz .ama doktorum hem yolk kesesi hem dış. Kese olusursa büyük ihtimalle yüzde 95 sağlıklı gebelik olur yüzde 5 boş olur dedi .inş iyi olur..
Günaydın canımGünaydınnnnn
canım kliniğe yansımamış hiç bi düşük düşük değildir kimyasal gebeliği sana fazla abartı anlatmışlar galiba ama kimyasal gebeliği hiç bir doktor önemsemez. Çünkü bebek oluşmadan gebelik sonlanırProgestan neden kullanıyosun kımyasalınmk var ?
Benım doktor kımyasal gebelık sonrası verdı bugun devlettekı kadın doğum doktoruna gittim bırak zararlı kımyasal sonrası gerek yok kullanmaya dedi .bıraksam mı bılmıyrn
Yok onu bılıyorum canım progestan kullandrdı dusmesın dıye sukur kanamam olmadı bıraksammı doktorum bırak ıstersen ama kalbını duyup bırakayım diyede düşünürsen oda olur dedicanım kliniğe yansımamış hiç bi düşük düşük değildir kimyasal gebeliği sana fazla abartı anlatmışlar galiba ama kimyasal gebeliği hiç bir doktor önermez. Çünkü bebek oluşmadan gebelik sonlanır
progestan zaten vücutta olan bi hormon ben zararını duymadım ama düşük tehlikesi olmayana verildiğinide duymadım kimyasal gebelik geçirdin diye vermesi çok saçma ama belki pıhtılaşmayı da dikkate almış olabilir sonuçta oda bi düşük nedeni olabiliyor çünkü bana ilk gebeliğimde kasık ağrım var diye vermişti nöbetçi doktor kendi doktoruma sordum hayır kullanabilirsin sana bebeğe bi zararı yok demiştiYok onu bılıyorum canım progestan kullandrdı dusmesın dıye sukur kanamam olmadı bıraksammı doktorum bırak ıstersen ama kalbını duyup bırakayım diyede düşünürsen oda olur dedi
Tüp bebek ve asilama tedavilerinde veriyor doktorlar progestanı kimyasal gebelik sonra si belki zararlidir ama bize tedavi amaçlı veriyolar bi zararı yokProgestan neden kullanıyosun kımyasalınmk var ?
Benım doktor kımyasal gebelık sonrası verdı bugun devlettekı kadın doğum doktoruna gittim bırak zararlı kımyasal sonrası gerek yok kullanmaya dedi .bıraksam mı bılmıyrn
düşüklerden sonrada veriliyo canım koşulsuz kullanmak zorundayız yani he Allahın takdiri ne içersen iç nasipte varsa gelicek ama tedbir bizden takdir AllahtanTüp bebek ve asilama tedavilerinde veriyor doktorlar progestanı kimyasal gebelik sonra si belki zararlidir ama bize tedavi amaçlı veriyolar bi zararı yok
Evet canım doğru söylüyorusundüşüklerden sonrada veriliyo canım koşulsuz kullanmak zorundayız yani he Allahın takdiri ne içersen iç nasipte varsa gelicek ama tedbir bizden takdir Allahtan
Hmmm.sorayımda bakalım bırakmk istyrm yan etkısı cokprogestan zaten vücutta olan bi hormon ben zararını duymadım ama düşük tehlikesi olmayana verildiğinide duymadım kimyasal gebelik geçirdin diye vermesi çok saçma ama belki pıhtılaşmayı da dikkate almış olabilir sonuçta oda bi düşük nedeni olabiliyor çünkü bana ilk gebeliğimde kasık ağrım var diye vermişti nöbetçi doktor kendi doktoruma sordum hayır kullanabilirsin sana bebeğe bi zararı yok demişti
Hmm anladım canım sagolunTüp bebek ve asilama tedavilerinde veriyor doktorlar progestanı kimyasal gebelik sonra si belki zararlidir ama bize tedavi amaçlı veriyolar bi zararı yok