• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar bugun dr gittim clexan yazdirmak icin tahlil sonucumu gosterdim yazmadi
Ayrica 5 haftalik kese var bebek gorunmedi 1 hafta sonra gel dedi
Sizin bebek ne zaman gorundu canim sikildi ya

Kizlar bugun dr gittim clexan yazdirmak icin tahlil sonucumu gosterdim yazmadi
Ayrica 5 haftalik kese var bebek gorunmedi 1 hafta sonra gel dedi
Sizin bebek ne zaman gorundu canim sikildi ya
5 haftalık görünmemesi normal endişe etme 6 haftalık görünür inşallah. Şöyle düşün kesenin görünmesi de iyi haber

Kızlar bende dün gittim kalp atışı duydum 6+5 çok şükür elhamdulillah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Annelik tecrübesi olanlar bişey sormak istiyorum ikili test yaptırdınız mı ben yaptırmak istemiyorum şart mı yaptırmak

şart değil senin tercihine bağlı. bende yaptırmamıştım ilk bebeğimde. ama ayrıntılı ultrason yaptırmıştım o önemli. orada bir sorun olduğu farkedilirse doğum anında hemen müdahele edilebiliyor.

Ben biraz geriden okuyorum yorumları ancak yapıyorum. :)) göğüs hassasiyetim eskisi kadar değil. Bel ve kaşıkta ara ara sızılar oluyor.

benimde bel ağrım çok oluyor. adet olacağım diye bekliyordum o yüzden ama test yaptım yinede. çıktı hemen

Maşallah gözünüz aydın :)

teşekkür ederim :)

ilk bebeğimde ki doktorumdan memnunum. yarın arayıp randevu alacağım. haftaya verir zaten randevuyu muhtemelen. inşallah keseyi görür kalp atışını da duyar o zaman.

Kızlar bende dün gittim kalp atışı duydum 6+5 çok şükür elhamdulillah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Annelik tecrübesi olanlar bişey sormak istiyorum ikili test yaptırdınız mı ben yaptırmak istemiyorum şart mı yaptırmak
Şart değil istemiyorsanız yaptırmayın ben yaptırmadım. Tabi eğer Allah korusum birşey çıkarsa hazırlıklı olmak ister insan ama sonuçta %100 kesin sonuç verilmiyor.. ablamda bütün testlerde bebeğin down sendromlu olduğu çıktı ama sağlıklı doğdu çok şükür kız onca ay boş yere strese girdi üzüntü yaşadı. Yine de siz bilirsiniz tabi.

Back