Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım evet hep böyle bir karanlık çıkmış. Drun gösterdiği yerde görüyorum ben bakıncaYa kizlar bisey sorcam sizin ultrasyonlar nie boyle karanlik hep yada benxe mi bi sknti var
Evet canım.. aslında artik hamilelik listemiz yapılsa diyorum.takip için de kolay olurBenimde tarih aynı :) takipte kalalım birbirimizde :)
Çok teşekkür ederim canım, inş hepimiz sağlıkla alırız bebişlerşmiziGeçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebeklerin
Kizlar 8. Haftalara kadar beklenilsemi acabaEvet canım.. aslında artik hamilelik listemiz yapılsa diyorum.takip için de kolay olur
Evet biraz daha beklesek. Kalp sesleeini herkes duysaKizlar 8. Haftalara kadar beklenilsemi acaba
Gecmis olsun canim. İnsalkah tekrar bir sıkıntı olmaz.Kizlar 8. Haftalara kadar beklenilsemi acaba
İnşallah haftaya güzel haberler alalım hangi gün gideceksiniz ben cuma mu gitsem diye düşünüyorum sanki ne kadar geç gidersem o kadar iyiymişBenimde aynı oldu canım dün gittim boş kese vardı sadece haftaya tekrar gidicem
Sagol canim rabbim kimseye yasatmasin ınsallah dunden sonra korku sardi beni smdi allahm herkesin bebislerinin kalp atislarini duymayi sonrasinda da saglicakla kucagina almayi nasip etsinGecmis olsun canim. İnsalkah tekrar bir sıkıntı olmaz.
Evet canım haklısın bekliyebilirsem bende geç gitmek istiyorumİnşallah haftaya güzel haberler alalım hangi gün gideceksiniz ben cuma mu gitsem diye düşünüyorum sanki ne kadar geç gidersem o kadar iyiymiş
5 haftalık görünmemesi normal endişe etme 6 haftalık görünür inşallah. Şöyle düşün kesenin görünmesi de iyi haberKizlar bugun dr gittim clexan yazdirmak icin tahlil sonucumu gosterdim yazmadi
Ayrica 5 haftalik kese var bebek gorunmedi 1 hafta sonra gel dedi
Sizin bebek ne zaman gorundu canim sikildi ya
Maşallah gözünüz aydın :)selam arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim. 2. bebeğim olacak. 2 yaşında bir kızım var
Kızlar bende dün gittim kalp atışı duydum 6+5 çok şükür elhamdulillah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Annelik tecrübesi olanlar bişey sormak istiyorum ikili test yaptırdınız mı ben yaptırmak istemiyorum şart mı yaptırmak
Ben biraz geriden okuyorum yorumları ancak yapıyorum. :)) göğüs hassasiyetim eskisi kadar değil. Bel ve kaşıkta ara ara sızılar oluyor.
Maşallah gözünüz aydın :)
Şart değil istemiyorsanız yaptırmayın ben yaptırmadım. Tabi eğer Allah korusum birşey çıkarsa hazırlıklı olmak ister insan ama sonuçta %100 kesin sonuç verilmiyor.. ablamda bütün testlerde bebeğin down sendromlu olduğu çıktı ama sağlıklı doğdu çok şükür kız onca ay boş yere strese girdi üzüntü yaşadı. Yine de siz bilirsiniz tabi.Kızlar bende dün gittim kalp atışı duydum 6+5 çok şükür elhamdulillah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Annelik tecrübesi olanlar bişey sormak istiyorum ikili test yaptırdınız mı ben yaptırmak istemiyorum şart mı yaptırmak
Merhaba canım seninle aynıyız 1 gün var aramızda kan tahlili yaptırdınmı değerler kaçtıIyi geceler kızlar. Ben çok üşüyorum özellikle ayaklarım ama yüzüm yanıyor.