Pqzartrsi 35 çıktı bakalım cuma günü gidecem değerlerime bakmaya. Hesaplarıma göre son ilişkiden 11 gün sonra 35 çıktı. Bugün de normalde adet görme günümdü
Kızlar bende çok üşüyorum ,herkes terliyorum çok sıcak derken ben donuyorum, kansizlikmi var ki acaba? Yarın kontrol var sorucam ne olduğunu.
Bu arada sıcak içecek olarak ne içiyorsunuz ?
Bitki çayları icilmiyor , kahve icilmiyor, siyah cayda sağlıklı değil.sutu de ben içemiyorum laktoz sorunum var..
Ne içeceğimi sasirdim
Kızlar bende çok üşüyorum ,herkes terliyorum çok sıcak derken ben donuyorum, kansizlikmi var ki acaba? Yarın kontrol var sorucam ne olduğunu.
Bitki çayları icilmiyor , kahve icilmiyor, siyah cayda sağlıklı değil.sutu de ben içemiyorum laktoz sorunum var..
Ne içeceğimi sasirdim
Merhaba kızlar. Ne güzel heyecanlar :) benim doktorum 10. Hafta bitince ara öyle randevu vericez dediler. Aile doktorum da ultrason yapmak istemiyor bebek iyice tutunsun diyor ama beta hcg baktırdık 5000-6000 çıkarsa hersey yolundadır dedi ama 23348 çıktı çok şaşırdım ne yalan söyleyim içimde rahatladı :) bide ikiz çıkıyormuş aha bir taşla iki kuş
Ne içeceğimi sasirdim
Merhaba kızlar. Ne güzel heyecanlar :) benim doktorum 10. Hafta bitince ara öyle randevu vericez dediler. Aile doktorum da ultrason yapmak istemiyor bebek iyice tutunsun diyor ama beta hcg baktırdık 5000-6000 çıkarsa hersey yolundadır dedi ama 23348 çıktı çok şaşırdım ne yalan söyleyim içimde rahatladı :) bide ikiz çıkıyormuş aha bir taşla iki kuş
Mide bulantim aşırı derece de var canım işte calisamadigim için on gün rapor aldım biran önce geçsin gitsin istiyorum bel, sırt ve kasık ağrım oluyor ara ara... göğüslerim aldı başını gitti zaten
Evet öyle ama maalesef Türkiye de yaşamadığım için burdaki sistem öyle. Doktordan imzali kağıt olmadan da gidip kafama göre ultrason yapamıyorum. Hayırlısı olsun ne yapalim yeter ki iyi olsun yavrucak