2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın annişler Allah izin verirse 6+1deyim bende, bu sabah çok şükür kalp atışlarını duyduk herkese nasip olsun çok güzel Bi his, hamile olduğumu 3 haftadır biliyordum ama bu sabah tam anlamıyla anladım. Size bir sorum olacak, benim kistim var.
4. hafta 5.5 cm
5.hafta 6.3 cm
bu hafta ise 8.4 cm olmuş. Böyle bi durum yaşayan var mı? Varsa nasıl oldu küçüldü mü yoksa büyüyüp kist alındı mı?

Canın öncelikle hayırlı olsun :) kistin nerede ?

maşallah çok şükür iki gün var aramızda ben pazartesi gidicem canım heralde görülür 7+2 oluyorum :)

önceki gebeliğimde benimde kist oluşmuştu doktor dediki hormon dengesini sağlamak için gebeliklerde olabiliyor o zamanla kaybolur tabi sonunu göremedim noldu ne bitti ama gebeliğim sonlanınca gerçektende kistim gitmişti

Bugün yine aşırı bir mide bulantısıyla uyandım. Hatta öyle bi hal aldı ki gece arada uyanıyorum o aralarda bile bulantıyı hissediyorum. Sabahın 5inden beri de sürekli midem kazınıyor. Normal bi durum mu vitamin eksikliği falan mı anlamadım.

bende çok çabuk acıkıyorum midem birden boşalıyo sanki ama ben bütün herşeye baktırdım vitamin eksikliği çıkmadı canım hormonlardan bence

Kizlar bugun dr gittim clexan yazdirmak icin tahlil sonucumu gosterdim yazmadi
Ayrica 5 haftalik kese var bebek gorunmedi 1 hafta sonra gel dedi
Sizin bebek ne zaman gorundu canim sikildi ya

Canım benim ben şu an 6+6yım, 5+6da bile minicik 4mm kese göründü sadece, embriyo ve yolk kesesi görünmedi. Haftaya çarşamba gidicem ben de endişeliydim ama olabiliyormuş öyle durumlar geç döllenme vs. Endişelenme bence sabret.

bendede var kist canım 4 cm civarında şu an büyümede küçülmede yok takip edilecek dedi
Bendede var ilk.gebelikdede vardi 5 cm ile dogum yaptım. Rahimden dışa dogru buyuyor sıkıntı olmadi insallah oolmaz. Normal doguma rngel olmadi ama ieleleyen gunlerde so. Haftlarda bakacaklar sikinti olacak gibi olursa zaten sezeryana sezeryanla alirlar. Stres yapmayin kizlar. Ben ilkinde cok yaptim ama.hic bisey olmadi. Rahat olun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…