evet gerçekten benziyor bebeklerimiz. Bizimkinde 20 diş var ama o el hala ağızda. Diş fırçalama olayımız hala ağlamalı geçiyor. Şimdi akıllandı, fırçayı ısırıyor, daha da zorlaştırırıyor fırçalamamı. Dişlerini fırçalamıyorsan hemen onu düzene oturt, ağlasa da fırçalamak çok iyi, bence çürükleri durdu biraz katılaştı, çatur çutur fındık ceviz yemesinden anlıyorum, bizimkinin sorunu diş değil.
Zaten şunu iyice öğrendim, diş yemeyi azaltıyor ama iştahı bu şekilde sıfırlamıyor. Dişi ağrısa da bir miktar yiyebiliyorlar. B12 az olunca iştah azalıyor kademeli olarak demir depoları boşalıp demir azalmaya başlıyor. İştah daha da yerlere düşüyor. Benim doktor bir çizelge gönderdi, buna göre ilk iki hafta her gün 1 fıs, ikinci ve üçüncü hafta gün aşırı bir fıs, 4 ve 5. haftalar haftanın iki günü vs tek tek yazmış whatsupa. , 4. ayda sadece bir fıs, yani demekki güçlü bir vitamin ilacı ki, koruma dozu ayda bir fıs. İstersen çizelgeyi gönderirim, kiloya göre hesaplanıyor
markası ocean methyl B12 500 mg
hastane bomboştu, o kadar ki kan aldırmada bir tek biz vardık, 50 dakikada tüm sonuçlar çıktı, korona diye diye ihmal ettik, şimdi kafamızı vuruyoruz neden daha önce gitmedik diye. Yalnız bu tahliller bize 700 liraya mal oldu, 200 lira da doktor muayene ücreti.