Yaklaşık 10. Ayından beri oyuncaklarını 3’er periyotta veriyorum yaklaşık 2 hafta değişim süresi olarak fakat uzun zamandır yeni oyuncaj almadığım için hepsinden sıkılmış durumda. Yeni oyuncakların daha farklı yaratıcı olması için öneri almak istedim bende malum artık 2 yaşa az kaldı . Teşekkürler bilgi için.
boya kalemi marka model önerisini sizden almıştım, biz günde iki sayfayı beyaz yer kalmayacak şekilde dolduruyoruz
bir de bende bir koli resimli çocuk kitabı var, hepsi ingilizce ama ben resimlere bakarak türkçe okuyorum, günde 2 veya 3 kez bana kitap getirir oku diye. Her okuma 15-20 dakika sürer, tüm kakalarını kitap okurken yapar, zaten kitap getiriyorsa kaka yapacaktır, o kadar belirgin yani
taze fasulyeleri birlikte ayıklıyoruz, benimle 15 dakika kadar oyalanıyor, ben bu dönem oyuncaktan ziyade
ona görevler vererek ve günde bir veya iki kez onu dışarı çıkartarak zaman geçiriyorum. Parklarda diğer çocuklardan çok şey görüyor. Geçen gün kaykay kullanan 19 aylık kıza özendi, bizimki kaykay süremez diye düşünüp çıngıraklı tekerleğini aldım yanıma, onu güzelce sürdü, kaykaylara koşmadı. Bisiklet istiyor bir de, bu yaş için bisiklet var mı hiç bilmiyorum
masa oyunu tarzı şeyler almıyorum artık, konuşmayı iyice sökünce kendi seçsin istiyorum, son iki alışverişinde arabalarını kendi seçti, istediğini al dedik arabaları yokladı, sürdü, iki tanesini beğendi, birini alacaksın dedik, o ikisini de sepete attı.
kendi adıma internetten oyuncak araştırması dönemi bitti, kendisinin seçmesini bekleyeceğim ben ama burada güzel bir oyuncak önerisi olursa alırım tabii, neden olmasın, bana sanki hepsi aynıymış gibi gelmeye başladı