- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
Canımmm korkma 6 haftalıktan illa duyulacak diye bişiy yokki kimisinin duyulur kimisinde 9. Haftaya kadar beklendiğini biliyorum, korkma bence doktor zAten söylüyor eğer bi aksilik olsa kese uyumlu demiş daha ne desin işte rahatla sakin ol bekle duyulur hiç merak etmeKızlar doktora gittim ama karından baktı zor gördü alttan bakalım istersen dedi baktı haftasıyla uyumlu 6 mm dedi bebek için ama kalp atımı göremedi çok canım sıkıldıhaftaya gel dedi çok canım sıkıldı şuan 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyormuş nolur dua edin İnşâAllah atar bebeğimin kalbi
10.20 gece bitnmYarın kaçta randevun canim
Canım benim 4+6 yım cuma 4+2 de 1211Kizlar betam 1.148 kimisi diyo ki degerin yuksek ikizdir belki diyk sz ne dyosunuz ole bise olsa doktor soylerdi dmi bj arada 4+5 iz
Benim ki 17.00 de zaman nasıl geceg bana bilmem10.20 gece bitnm
Bna bu gece uyku yok onu biliyorumBenim ki 17.00 de zaman nasıl geceg bana bilmem
sağol canımMide bulantısı nasıl oldu arkadaşım ilaç yaradı mi
Canım 4+3 te benim beta 4451 di. Doktor tek kese tek bebek dedi. Gerçi bebeği daha göremedik ama kese 1 taneydi. Doktor bebek de tek dediKizlar betam 1.148 kimisi diyo ki degerin yuksek ikizdir belki diyk sz ne dyosunuz ole bise olsa doktor soylerdi dmi bj arada 4+5 iz
Benim 4+5 te 2300 idi tek kese görüldü canım bu hcg den hic belli olmuyor hayırlısı olsun hakkindaKizlar betam 1.148 kimisi diyo ki degerin yuksek ikizdir belki diyk sz ne dyosunuz ole bise olsa doktor soylerdi dmi bj arada 4+5 iz
Adetten 5 gün önce 134 2şer gün ara ileKizlar betam 1.148 kimisi diyo ki degerin yuksek ikizdir belki diyk sz ne dyosunuz ole bise olsa doktor soylerdi dmi bj arada 4+5 iz
Kizlar beta degerlerinizi okudukca cok seviniyorum ve umutlaniyorum ayin 10da 443.1 yarin nasil olur ck merk ediyorummAdetten 5 gün önce 134 2şer gün ara ile
392
2164
Bu defa 3 gün ara ile
10650 cıktı ama tek bebiş var
Yarın rahat rahat nedeni görürsün canım güzel haberlerini bekliyoruzKizlar beta degerlerinizi okudukca cok seviniyorum ve umutlaniyorum ayin 10da 443.1 yarin nasil olur ck merk ediyorumm
Nedeni değil keseni demek istemiştim otomatik klavyenin azizliğiYarın rahat rahat nedeni görürsün canım güzel haberlerini bekliyoruz
Insallah bir sorun cikmadan su guzel gunleri atlatirim hemn size yazarim cikar cikmzK
Nedeni değil keseni demek istemiştim otomatik klavyenin azizliği
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin ankarada hangi hastaneye gidiyorsunYas: 37
Sat:5 nisan
Doğum tarihi : 11. Ocak
Sehir:ankara
2. Çocuğum olacak inşallah :)
Hayirli olsun canim :) cok sevindimMide bulantısı nasıl oldu arkadaşım ilaç yaradı mi
İlaç dün içmiştim canım iyi gelmişti bugün doktor içme dedi az ve sık ye dedi zaten peynir ekmek yiyorum 2-3 lokmaMide bulantısı nasıl oldu arkadaşım ilaç yaradı mi
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin ankarada hangi hastaneye gidiyorsun
İlaç dün içmiştim canım iyi gelmişti bugün doktor içme dedi az ve sık ye dedi zaten peynir ekmek yiyorum 2-3 lokma