2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canımmm korkma 6 haftalıktan illa duyulacak diye bişiy yokki kimisinin duyulur kimisinde 9. Haftaya kadar beklendiğini biliyorum, korkma bence doktor zAten söylüyor eğer bi aksilik olsa kese uyumlu demiş daha ne desin işte rahatla sakin ol bekle duyulur hiç merak etme

Kizlar betam 1.148 kimisi diyo ki degerin yuksek ikizdir belki diyk sz ne dyosunuz ole bise olsa doktor soylerdi dmi bj arada 4+5 iz
Canım benim 4+6 yım cuma 4+2 de 1211
4+4 3224 HCG idi bizde merak ediyoruz yarın öğreneceğiz insallah

Kizlar betam 1.148 kimisi diyo ki degerin yuksek ikizdir belki diyk sz ne dyosunuz ole bise olsa doktor soylerdi dmi bj arada 4+5 iz
Canım 4+3 te benim beta 4451 di. Doktor tek kese tek bebek dedi. Gerçi bebeği daha göremedik ama kese 1 taneydi. Doktor bebek de tek dedi

İlaç dün içmiştim canım iyi gelmişti bugün doktor içme dedi az ve sık ye dedi zaten peynir ekmek yiyorum 2-3 lokma

Bende de acayip bir mide bulantısı var ne yesem çıkarıyorum iki gündür... ilaç fln da almadım bakalım devamı nadil gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…