2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar hamileligim ilk oldugu icin cok korkuyorum yarin doktora gidecegim insallah bir sikinti cikmaz benim icin dua edin sag saglim kucagima alayim bu korkularimi nasil yenerim bilmiyorum
korkma heyecandandir alisacaksin canim rabbim hayirlisini sag salim kucagina almayi nasip etsn ins

Kızlar doktora gittim ama karından baktı zor gördü alttan bakalım istersen dedi baktı haftasıyla uyumlu 6 mm dedi bebek için ama kalp atımı göremedi çok canım sıkıldı :KK43: haftaya gel dedi çok canım sıkıldı şuan 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyormuş nolur dua edin İnşâAllah atar bebeğimin kalbi

Kızlar doktora gittim ama karından baktı zor gördü alttan bakalım istersen dedi baktı haftasıyla uyumlu 6 mm dedi bebek için ama kalp atımı göremedi çok canım sıkıldı :KK43: haftaya gel dedi çok canım sıkıldı şuan 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyormuş nolur dua edin İnşâAllah atar bebeğimin kalbi
Insallah canim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah rahat ve huzurlu bir hamilelik gecirmeyi nasip eder allah sana sen icini rahat tut

Insallah canimm. Ben de perşembe gideceğim. Benim de 6+2 bugün...

Canım tatihlerimiz çok yakın hayırlı olsun inşallah :) ben dün gittim ama kalp atışını göstermedi doktor kese 14 mm dedi haftaya tekrar çağırdı endişeliyim ben de
İnşallah bir an önce görürsün canım ben perinatologa gidiyorum özel muayenehanesi belki ultrasonu iyi oldugu için görülmüştür benimki erkenden sende ilerleyen günlerde eminim görüceksindir

Moralini bozma canim karindan baktigi icin gozukmemistir kalp atisi o daha cok minik Insallah gözükecek Allah in izni ile

İçini ferah tut haftaya eminim göreceksin iyi düşün ben hep negatif gittim her seferinde şimdi bana kötü haber vericekler diyerek kendimi en kötüsüne hazırladım ama tam tersi oldu sende mucizene güven

Canim canini sikma cihazdan cihaza bile fark ediyo .su an yeni gorulmeye basliyo kalbi..birdahaki gittiginde gorursun muhakkak..

Eklentiler

• 15264076048591194299326.jpg
    15264076048591194299326.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 70
Insallah canim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah rahat ve huzurlu bir hamilelik gecirmeyi nasip eder allah sana sen icini rahat tut

Insallah canimm. Ben de perşembe gideceğim. Benim de 6+2 bugün...

Moralini bozma canim karindan baktigi icin gozukmemistir kalp atisi o daha cok minik Insallah gözükecek Allah in izni ile

İçini ferah tut haftaya eminim göreceksin iyi düşün ben hep negatif gittim her seferinde şimdi bana kötü haber vericekler diyerek kendimi en kötüsüne hazırladım ama tam tersi oldu sende mucizene güven

Canim canini sikma cihazdan cihaza bile fark ediyo .su an yeni gorulmeye basliyo kalbi..birdahaki gittiginde gorursun muhakkak..

Ya kızlar Allah razı olsun dakikadahepiniz yazmışsınız İnşâAllah öyledir iyi düşünelim iyi olsun ❤️Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah ❤️❤️❤️

Kızlar bu gün iş çıkışı eşimle aylık alış verise gittim oglanla karate kursuna geçtik eşim dahil orda oturdum ama gelince bel ve kasık ağrısı ile kanepeye zor attım kendimi sanırım kendimi çok yordum daha gebe olmaya alışamadım unutuyorum gebe olduğumu amA şuan hatırlatıyor

Kizlar betam 1.148 kimisi diyo ki degerin yuksek ikizdir belki diyk sz ne dyosunuz ole bise olsa doktor soylerdi dmi bj arada 4+5 iz

X