- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
Hm anladim canim bnm de ayin 10 da 443.1 yarin ne olur onu merak ediyorum
Ayy hadi haber et bn uyumam bkliyorumB Bonibonlukek canim şimdi kan vermeye gidiyorum dayanamdim acile
Insallah keseyi gorecegimiz bi deger olurda gorururzBence 2000 lere çıkmıştır
adetiniz kaç gün geçmişti tahlillleri verince acaba erken olduğu içinmi böyle
Bir hafta civarı sanırım çok düzensiz olduğundan ortalama söylüyorum.ins sizinki çok iyi ilerler
Bekliyorum sorun yok hadi guzel haberler verUyuma canim hemen yazicam suan 5 kişi var :) B Bonibonlukek
Bn varim cnm turgut ozalp yerleskesine gidiyorumBen Ankaradayım bu arada ve Özel Akay hastanesine gidiyorum Ankaradan kimler var ve hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba
Ooo cok yeni annesi daha
Tabi ki guzel ztn hesaplama yapilirkn sn adet tarihine gore hesaplaniyoSon adet tarihim 18 nisandı bugün olmam gerekiyordu eğer son adet tarihine gire ise canim.suanda 4 haftalık hamileyim :) ama artış güzel demi B Bonibonlukek
insallah allah sag saglim kucagina almayi nasip ederBenimde sat17 nisan aynı sayılırz seninle benimki tüp bebek ve ve benim değer bayağı bi yüksek neye göre oluyor bu değerler bende pek bilmiyorum hemen hemen aynı günuz benimki seninkinin hemen hemen 3 kat fazlası ikiz olmalı benim o zmn :)))
Amin canım Allah razı olsun cümlemizi inşallah. Rabbim bu sevinci herkese yaşatsın inşallahinsallah allah sag saglim kucagina almayi nasip eder