Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece ayva ya da tahine batırılmış ayva işe yaramadı da tek başına tahin işe yaradı 😂 o da kabız yapıyor çok az az yemek lazım🥲 kakule çiğnemek işe yarıyor bide bulup alabilirsen tavsiye ederim 😇
İyi bari işe yaradıysa güzel 😄 ee tabi herkeste farklı etki edebilir bende kabızlık olmadı çok şükür ama her şeyin fazlası zarar. Kakule hmmm ona da bi bakalım o zaman ❤️

Yas 34
İstanbul
1. Gebelik
Kilo 39.2
Sat 29 eylul
Kese 4+5
Kalp atisi 6+1
Tahmini dogum 6 temmuz
❤️
Y YagmurrTanem
Yanlış mı gördüm diye kaç kere baktım o benim ayak numaram 🤭 kilolu olsan dert zayıf olsan dert valla inş bulantın fln olmazda istediğini yersin 🙏 ben bu kiloda sıfır enerji seni hiç düşünemiyorum 🥲 bebişin sağlıkla gelsin 🧿🙏

Eldorin Eldorin canım o kadar haklıymışsın ki kan vermeye beklemekte. Ben bugün 2. Betayi verdim ama tam 48 saat olmamıştı 45.saat filan verdim. Artış yüzde 55 olmuş. 48. Saatte versem değişir miydi bilmiyorum ama çok üzüldüm ağladım. Progestron istedi ona normal sağlıklı gebelik gibi dedi 3 farklı doktora sorduk endişe edecek birsey yok olabilir pazartesi tekrar bakalım dediler. Keseyi görene kadar diyecek çok birsey yok. Ben ağlamaktan şiştim. Hayırlısı olsun inşallah

Öf aynen yaa rahmin kasılmasına sebep oluyormuş. Ben aşılama yaptırdığım zaman yasaklamıştı doktorum. İçecek bir şey de bulamıyorum. Çay yok kahve yok bitki çayı yok. Bi de nöbetçiyim bu gece inş uykum gelmez 😀
Allah kolaylık versin. 😅 Hiç bir şey icememek zor. Hele nöbette 😐
Uzulsem mi sevinsem mi bilemedimm😂🥹🥹 benim doktorum biraz telasli belkide o abartiyordur insallah sizin doktor daha ilimli yaklasir duruma ve oylede gecer 😊
Gönlünü ferah tut. Kuzenim de çok zayıf. İkiz ücüz doğum yaptı 😅 biraz erken geldiler sadece . Onun ikizler 30 da benimkiler 31 de geldi. Benim de kilom var. Belli olmuyor yani 😊

Eldorin Eldorin canım o kadar haklıymışsın ki kan vermeye beklemekte. Ben bugün 2. Betayi verdim ama tam 48 saat olmamıştı 45.saat filan verdim. Artış yüzde 55 olmuş. 48. Saatte versem değişir miydi bilmiyorum ama çok üzüldüm ağladım. Progestron istedi ona normal sağlıklı gebelik gibi dedi 3 farklı doktora sorduk endişe edecek birsey yok olabilir pazartesi tekrar bakalım dediler. Keseyi görene kadar diyecek çok birsey yok. Ben ağlamaktan şiştim. Hayırlısı olsun inşallah
Canım benim lütfen önce derin bir nefes al ve sakinlesmeye çalış. Şu an her şey yolunda, henüz düşük yaptığına ya da bebeğini kaybettiğine dair kesin hiçbir şey yok bunu hatırla.ve sakinleş. Progesteron normal ise ve doktor da buna dair herhangi bir şey söylemediyse bence bu güzel bir haber.

Şimdi sen de az çok yorumlayabildigin için kendini biraz daha fazla geriyorsundur diye tahmin ediyorum. En az %65 artmış olmasını bekliyorlar zaten iki günde o yüzden için rahat olsun. Her şey yolunda gidecek ❤️

İlk aylar boyle kaygilanmak çok normal. Ama kendine karşı nazik ol olur mu? Seninle beraber güzel haberlerini bekliyoruz ❤️

Merhaba kızlar nasılsınız 🥰
Bugün Dr gittim çok şükür kalp atışını duyduk bulantı için de hap verdi akşam 2 sabah 1 iç dedi bakalım ekstra da baş dönmeleri çok aşırı yaşıyorum inşallah hepimiz için kolay olur selametle yavrlarımızı kucağımıza alırız 🤲
Y YagmurrTanem listeye kalp atışı 6+5 diye yazabilir misin🤗 gerçi doktor ultrason da 6+6 dedi ama uygulama da 6+5 bugün bilemiyorum artık 😁

Yöneticiyi etiketleyerek yazarsan gözden kaçmaz. 💙

Senin yerinde olsaydım, sağlık ocağını arar dr la konuşurdum. Siz böyle dediniz. Ancak kadın doğum dr u böyle söyledi. Size de haber vermek istedim derim. Mesleki tecrübe olsun. :lülülü:
Ayy aramaya usenirim ben bidahaki gittiğimde söylerim 😂

Yaa canım bı kere bişey yoksa bile ağlayarak strese girerek bebeği dahada strese sokuyorsun her hamilelik bir olmaz ki artık kan verme Dr kontrolünü bekle orda keseyi bebeği görünce dahada rahatliycaksin şimdi endişe edip uzulmenin bebeğe daha çok zararı var sen annesin güçlü olman gerekir ki bebisin de güçlü bı şekilde sana tutunsun ❤️

kızlar bende dr a yazdım geceki durumu gel diyor. Bilemedim bir istifra edeince dr a mı gideceğim kızımda hiç böyle olmamıştı. bilemedim ne yapacağımı

Ne varsa erken öğrenmekten.. hızlı davranmamız sebebiyle oluyor. Çok bilince çok endişe ediyoruz. Oysa bu bi süreç. Ki sen, belki en iyi bilensin. Doktorsun.

Benim içimde iyi hisler var. Sen kendini koyverme. Sağlam dur ki bebeğin de iyi olsun. 💙

Senin için dua ediyorum.
“Ya Mübdi” ismini tesbih çek.
Pazartesi güzel haberlerini alalım 💙

X