Canım ben de dün gittim doktora benimde kalp atışını dinletemedi doktor haftaya pazartesi tekrar çağırdı 14 mm kese haftanla uyumlu dedi endişelenme inşallah haftaya ikimizde duyarız o dünyanın en güzel sesiniKızlar doktora gittim ama karından baktı zor gördü alttan bakalım istersen dedi baktı haftasıyla uyumlu 6 mm dedi bebek için ama kalp atımı göremedi çok canım sıkıldıhaftaya gel dedi çok canım sıkıldı şuan 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyormuş nolur dua edin İnşâAllah atar bebeğimin kalbi
Canım hastaneye gitmiyorum dr un muayenehanesine gidiyorum.[/QUOTEanladim cnm
Ayy hayirli ugurlu olsunn insallah sag saglim kucagina alirsin allah yardimcin olsunSelamlar kızlar yarın bat ama.dun 97.62 cıktı:) ve çift çizgi yi gördüm ınsallah yarın değerim.artmış olur
Selamlar kızlar yarın bat ama.dun 97.62 cıktı:) ve çift çizgi yi gördüm ınsallah yarın değerim.artmış olur
Gercekten senin adina sevindim ben 5 haftalik oldum suan ve 3 senelik evliyim her sene tatile gidecegimde bir supriz oluyor ve bu sene dogum gunumde hamileyimB Bonibonlukek canimmm ınsallah :).ama.hamilesin dedi doktor mayıs 6 da 1 yılım.doldu yılımızı bekledi bebis
Sagol canim 11 nisan benimde allah nasip edersede 16 ocak dogumda
Tabi ki iyi ben baya beklemistim hamilelik suphem yoktu cun normal adet tarihimden 4 5 gun sonra gittim 443.1 cikmisti gecen nisam ayinda gec oldum diye bu ayda oyle olur sandim meger hamileymisim
B Balinayakafaatandelihamsi ALLAH RAZI.OLSUN DUB O.KADAR AĞLADIM KI BIRDE 2GUN KALA BATA 97 NORMALMI
U hafta icinde hastaneye gittiniz mi sonuclariniz neBenim 1 gün kala 157 çıkmıştı... iki günlük artislar önemli... bence normal canım :)
Bende cok istemistim 3 senedir ama olmuyor zamani degil demek ki diye de umursamamistim ve hic bir takip falan olmadan oldu allah istedi sukur oldu yaniYaaa Allah ım kucağına almayı almak nasip.etsin yarın yazicam buraya ınsallah biliyomusun ben çok istedim 1yil oldi ama hep istedimdün öğrendim su mübarek günlerde ne kadar şükretsem az rabbime B Bonibonlukek
B
U hafta icinde hastaneye gittiniz mi sonuclariniz ne
Canim gebelik takvimim var ama yarin beta kac cikacak kac cikmasi lazim onlari merak ediyorum da birazcikMASALLAH RABBJM KIMSEDEN ESIRGEMESIN B Bonibonlukek cnm gebelik takvimi olustursana hergun bilgide veriyor
Hm anladim canim bnm de ayin 10 da 443.1 yarin ne olur onu merak ediyorumEn son 2400 du. Bugün yine verdim kan yarın bklm kaç cikacak