Gözün aydın canım darısı bizlere olsunKuzlarrrr keseyi gördük bizde şükür
Kuzlarrrr keseyi gördük bizde şükür
Masallah canim..Kuzlarrrr keseyi gördük bizde şükür
Ohh hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin:))) Kesede bebek görülüyor mu merak ettimKızlar en son cumartesi gittiğimde kalp atısını görmüştük dr emin olmak için bugünde çağırmıştı kalp atıslarını dinledik hersey yolunda imiş okadar ürkerek gittimki cünki ben keseyi görüp 1 hafta sonrasına hep kaybetmiştim yavrularımı yine aynısı olucak korkusu ile ama yavrumun kalbini duydum hersey yolunda dedi çok mutluyum darısı sizlerin başına
Evet canım gördül kalp atışı olmazdiki bebek olmasaOhh hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin:))) Kesede bebek görülüyor mu merak ettim
Ayyyy canım çok heyecanlı sen de sağ salim kesesini gör minnoşunmaşallah maşallah benimle aynı sat benim kuzumda 16 ocak görünüyor
biz yarın gideceğiz kese görmeye maşallah allah tamamına erdirdisin
darısı kalp atışlarına olsun inşallah
Ben de hep iki katı artacak gibi hesaplamıştım. Cumartesi 1800 civarı beklerken 4451 çıktı canım. En az iki katı artınca sağlıklı oluyor sanırım.bende de o merak var canım 11 mayısta 1211 hcg 13 mayısta 3224 hcg çıktı benimde sat 11 nisan
senin ne zaman yaptırdın en son hcgyi kaçtı
Amin canım inşşşşGözün aydın canım darısı bizlere olsun
Çok geçmiş olsun canım dualarım seninleKızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi
kalbi atıyordu banada dinletti
iğne vurdu birde fitil verdi haftaya tekrargel kanama gecmesi lazım risk var dedi çok korkuyorum
Kuzlarrrr keseyi gördük bizde şükür
Oyy maşallah hadi bakalım sağlıkla büyütmek de nasip olsun darısı başımızaEvet canım gördül kalp atışı olmazdiki bebek olmasa
Yaa şimdi anladımOyy maşallah hadi bakalım sağlıkla büyütmek de nasip olsun darısı başımıza
Kese küçük olunca bebek anlaşılıyormu ki bilemedim canım o yüzden
Isik gibi yanip sonuyodu dimi..)Yaa şimdi anladımaslında ben sadece pıt pıt atan bi resim gördüm doktor bu bebeğin kalbi dedi şekli bebeğe benzemiyodu ama bebek burda dedi
Maşallahh sıra kalp atışlarındaKuzlarrrr keseyi gördük bizde şükür
Allah hayırlısını versin inşallahKizlar hamileligim ilk oldugu icin cok korkuyorum yarin doktora gidecegim insallah bir sikinti cikmaz benim icin dua edin sag saglim kucagima alayim bu korkularimi nasil yenerim bilmiyorum
Evet ben zaten direk görür görmez o yanıp sönen kalbimi dimi diyip sevinç çığlığı attım beyaz ışık yanıp sönüyodu karanlığın icinde timm dünyam aydınlandı o anIsik gibi yanip sonuyodu dimi..)
Benim arkadaş 8 haftalık ultrason fotosunu göstermişti de kucucuktu ama bebek olduğu belli oluyordu, size de verdi mi öyle fotografini, inşallah görürüz de çok heyecanli, eli kolu bile belli oluyordu minnacık:)))Yaa şimdi anladımaslında ben sadece pıt pıt atan bi resim gördüm doktor bu bebeğin kalbi dedi şekli bebeğe benzemiyodu ama bebek burda dedi