2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ohh hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin:))) Kesede bebek görülüyor mu merak ettim

maşallah maşallah benimle aynı sat benim kuzumda 16 ocak görünüyor
biz yarın gideceğiz kese görmeye maşallah allah tamamına erdirdisin
darısı kalp atışlarına olsun inşallah
Ayyyy canım çok heyecanlı sen de sağ salim kesesini gör minnoşun sonra da pıtı pıtı kalplerrr inşallahhh

bende de o merak var canım 11 mayısta 1211 hcg 13 mayısta 3224 hcg çıktı benimde sat 11 nisan
senin ne zaman yaptırdın en son hcgyi kaçtı
Ben de hep iki katı artacak gibi hesaplamıştım. Cumartesi 1800 civarı beklerken 4451 çıktı canım. En az iki katı artınca sağlıklı oluyor sanırım.

Kızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi
kalbi atıyordu banada dinletti
iğne vurdu birde fitil verdi haftaya tekrargel kanama gecmesi lazım risk var dedi çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle

Oyy maşallah hadi bakalım sağlıkla büyütmek de nasip olsun darısı başımıza
Kese küçük olunca bebek anlaşılıyormu ki bilemedim canım o yüzden
Yaa şimdi anladım aslında ben sadece pıt pıt atan bi resim gördüm doktor bu bebeğin kalbi dedi şekli bebeğe benzemiyodu ama bebek burda dedi

Kizlar hamileligim ilk oldugu icin cok korkuyorum yarin doktora gidecegim insallah bir sikinti cikmaz benim icin dua edin sag saglim kucagima alayim bu korkularimi nasil yenerim bilmiyorum
Allah hayırlısını versin inşallah

Yaa şimdi anladım aslında ben sadece pıt pıt atan bi resim gördüm doktor bu bebeğin kalbi dedi şekli bebeğe benzemiyodu ama bebek burda dedi
Benim arkadaş 8 haftalık ultrason fotosunu göstermişti de kucucuktu ama bebek olduğu belli oluyordu, size de verdi mi öyle fotografini, inşallah görürüz de çok heyecanli, eli kolu bile belli oluyordu minnacık:)))

Kızlar ben bugun endokrine gittim hipotroid için zaten ben önceden baslamistim düzenlemistik ilaci hafta ici 50 haftasonu 25 iciyordum bugun tsh degerim 0.79 çıktı bana düşük gibi gelmisti ama doktorum gayet guzel dedi zaten gebelikte fizyolojik olarak bir miktar duser sen bu dozda devam et dedi.
Tsh cok düşük olunca mide bulantisina neden olabiliyormus eger bulantilarin olursa dozu biraz dusurursun haftada 4 gun 25 icersin dedi.
Birde hipotroid olan gebelerin seker cikma ihtimali daha fazla oluyormus mutlaka seker yuklemesini yaptır dedi. Sizlerlede paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…