2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar doktora gittim ama karından baktı zor gördü alttan bakalım istersen dedi baktı haftasıyla uyumlu 6 mm dedi bebek için ama kalp atımı göremedi çok canım sıkıldı :KK43: haftaya gel dedi çok canım sıkıldı şuan 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyormuş nolur dua edin İnşâAllah atar bebeğimin kalbi
Canım ben de dün gittim doktora benimde kalp atışını dinletemedi doktor haftaya pazartesi tekrar çağırdı 14 mm kese haftanla uyumlu dedi endişelenme inşallah haftaya ikimizde duyarız o dünyanın en güzel sesini

Canimm aramızda tam.1 hafta var :) peki değerim bata 2gun kala iyimi sence 97
62 B Bonibonlukek
Tabi ki iyi ben baya beklemistim hamilelik suphem yoktu cun normal adet tarihimden 4 5 gun sonra gittim 443.1 cikmisti gecen nisam ayinda gec oldum diye bu ayda oyle olur sandim meger hamileymisim

Yaaa Allah ım kucağına almayı almak nasip.etsin yarın yazicam buraya ınsallah biliyomusun ben çok istedim 1yil oldi ama hep istedim:KK43: dün öğrendim su mübarek günlerde ne kadar şükretsem az rabbime B Bonibonlukek
Bende cok istemistim 3 senedir ama olmuyor zamani degil demek ki diye de umursamamistim ve hic bir takip falan olmadan oldu allah istedi sukur oldu yani

X