korkma heyecandandir alisacaksin canim rabbim hayirlisini sag salim kucagina almayi nasip etsn insKizlar hamileligim ilk oldugu icin cok korkuyorum yarin doktora gidecegim insallah bir sikinti cikmaz benim icin dua edin sag saglim kucagima alayim bu korkularimi nasil yenerim bilmiyorum
Amin canim boyle bazen bir aksilik cikacakmis gibi geliyor ama bilmiyorum istekorkma heyecandandir alisacaksin canim rabbim hayirlisini sag salim kucagina almayi nasip etsn ins
Allah hayırlısını versin inşallah
Insallah canim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah rahat ve huzurlu bir hamilelik gecirmeyi nasip eder allah sana sen icini rahat tutKızlar doktora gittim ama karından baktı zor gördü alttan bakalım istersen dedi baktı haftasıyla uyumlu 6 mm dedi bebek için ama kalp atımı göremedi çok canım sıkıldıhaftaya gel dedi çok canım sıkıldı şuan 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyormuş nolur dua edin İnşâAllah atar bebeğimin kalbi
Insallah canimm. Ben de perşembe gideceğim. Benim de 6+2 bugün...Kızlar doktora gittim ama karından baktı zor gördü alttan bakalım istersen dedi baktı haftasıyla uyumlu 6 mm dedi bebek için ama kalp atımı göremedi çok canım sıkıldıhaftaya gel dedi çok canım sıkıldı şuan 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyormuş nolur dua edin İnşâAllah atar bebeğimin kalbi
İnşallah bir an önce görürsün canım ben perinatologa gidiyorum özel muayenehanesi belki ultrasonu iyi oldugu için görülmüştür benimki erkenden sende ilerleyen günlerde eminim görüceksindirCanım tatihlerimiz çok yakın hayırlı olsun inşallah :) ben dün gittim ama kalp atışını göstermedi doktor kese 14 mm dedi haftaya tekrar çağırdı endişeliyim ben de
Moralini bozma canim karindan baktigi icin gozukmemistir kalp atisi o daha cok minik Insallah gözükecek Allah in izni ileKızlar doktora gittim ama karından baktı zor gördü alttan bakalım istersen dedi baktı haftasıyla uyumlu 6 mm dedi bebek için ama kalp atımı göremedi çok canım sıkıldıhaftaya gel dedi çok canım sıkıldı şuan 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyormuş nolur dua edin İnşâAllah atar bebeğimin kalbi
İçini ferah tut haftaya eminim göreceksin iyi düşün ben hep negatif gittim her seferinde şimdi bana kötü haber vericekler diyerek kendimi en kötüsüne hazırladım ama tam tersi oldu sende mucizene güvenKızlar doktora gittim ama karından baktı zor gördü alttan bakalım istersen dedi baktı haftasıyla uyumlu 6 mm dedi bebek için ama kalp atımı göremedi çok canım sıkıldıhaftaya gel dedi çok canım sıkıldı şuan 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyormuş nolur dua edin İnşâAllah atar bebeğimin kalbi
Canim canini sikma cihazdan cihaza bile fark ediyo .su an yeni gorulmeye basliyo kalbi..birdahaki gittiginde gorursun muhakkak..Kızlar doktora gittim ama karından baktı zor gördü alttan bakalım istersen dedi baktı haftasıyla uyumlu 6 mm dedi bebek için ama kalp atımı göremedi çok canım sıkıldıhaftaya gel dedi çok canım sıkıldı şuan 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyormuş nolur dua edin İnşâAllah atar bebeğimin kalbi
çok zor canım bence biraz daha bekle
benim pazar 3224 idi dr yinede çarşambaya verdi randevuyu
Insallah canim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah rahat ve huzurlu bir hamilelik gecirmeyi nasip eder allah sana sen icini rahat tut
Insallah canimm. Ben de perşembe gideceğim. Benim de 6+2 bugün...
Moralini bozma canim karindan baktigi icin gozukmemistir kalp atisi o daha cok minik Insallah gözükecek Allah in izni ile
İçini ferah tut haftaya eminim göreceksin iyi düşün ben hep negatif gittim her seferinde şimdi bana kötü haber vericekler diyerek kendimi en kötüsüne hazırladım ama tam tersi oldu sende mucizene güven
Canim canini sikma cihazdan cihaza bile fark ediyo .su an yeni gorulmeye basliyo kalbi..birdahaki gittiginde gorursun muhakkak..
Canım çok teşekkür ederim
Mide bulantısı nasıl oldu arkadaşım ilaç yaradı miYa kızlar Allah razı olsun dakikadahepiniz yazmışsınız İnşâAllah öyledir iyi düşünelim iyi olsunRabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah
Amin canim yaYa kızlar Allah razı olsun dakikadahepiniz yazmışsınız İnşâAllah öyledir iyi düşünelim iyi olsunRabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah
Yarın kaçta randevun canimAmin canim ya