Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun tekrardan. Geçen benim de lekelenmem olduğunda böyle bir durum olmuştu. Doktor en az 12 haftaya kadar yasak dedi. Dikkat et kendine ❤️
Bana da en az 2 hafta kadar yasak dedi çok korktum gerçekten 🤦🏻‍♀️
Aynı şeyleri yaşadım bende ki ilişkiden 3-4 gün sonra kanamam oldu bebekte kesede ya da bende hiç bi sorun yok 🧿🙏 demek ki ilişki sorun yaratmış diye düşünüyorum. Tıbbi bi açıklama yok doktor tam olarak sebebi budur diyemiyor. Bol bol dünlen hiç bişey yapma geçiyor ❤️
Evet evet kesinlikle öyle o kadar çok kanama oldu ki ne yapacağımı şaşırdım bir daha asla öyle bir durumda kalmak istemem 😔
Doktorum bu yüzden progestan başlamıştı. Bir iki gün aldım ama baktım sonra hiçbir şey yok kestim sonra. Geceden başlayıp bir gün sonra öğleden sonra bitmişti zaten lekelenmem. Kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum şuan kararsız kaldım 😕
Bana bugün kendi doktorum önlem olarak 1 hafta kullan hiçbi zararı yok dedi

Kızlar bu arada kendi doktoruma gittim öğlen bebeğin genel durumu çok iyi kalp atışı kese ve konumu çok iyi, kanama bölgesi yok dedi. Önlem olarak fitil kullan 1 hafta dedi. Gece acilde 7+1 ile uyumlu 0.9 cm demişlerdi ben de tedirgin olmuştum fakat bugün doktorum acil ölçümlerinin yanılma payı olabileceğini söyledi 8+0 ile uyumlu 1.53 cm dedi.
Rahatladım gerçekten 🌸

Ayvayı tahine batırıp yesek kesin çözüm olabilir mi 😂😂 hiç duymamıştım hemen denicem 🥰🙏
Ahahhaha valla dene ben ne görürsem deniyorum 😂 Tahin muz ve ceviz karıştırıp yiyorum hem bebişe de faydalı bazen sadece bi kaşık Tahin atıyorum. Böyle böyle geçecek inşallah annem bana hamileyken çok midesi bulanmış kardeşime hamileyken yanmış bende ikisi de var kardeşimde hiçbiri olmadı 😅

Evet su içmek lazım ama mide bulantısı yapıyor daha çok, ancak minik minik yudumlarla içebiliyorum, çok olmuyor o da. Bir de ileri seviyede demek ki, ilaç yazmam lazım dedi doktor. İdrar yolu enfeksiyonuna doğal çare bulanmak istenirse cranberry meyvesi de iyi geliyormuş ama hamilelikte kullanılır mı bakmak lazım.
Kardeşim yaşadı içinde cranberry olan doğal ilaçlar var ondan kullanmıştı doktoruna danışarak bence denenebilir.

Kızlar size bir sorum var. Filtre kahve içilebiliyor muydu bu dönemde 🙈 türk kahvesi bir fincan müsade ediyorlar diye hatırlıyorum ama. Bunu tam olarak bilmiyorum. Kadın doğuma da 7. Hafta da gitmeyi düşünüyorum
Bana doktorum kafein yasak çok istersen kafeinsiz kahve iç dedi. Benim en çok korktuğum şeydi kahve günde 4/5 bardak içerim ama sanırım bebiş istemiyor içmemi hiç canım çekmiyor şoktayım😂

Bana doktorum kafein yasak çok istersen kafeinsiz kahve iç dedi. Benim en çok korktuğum şeydi kahve günde 4/5 bardak içerim ama sanırım bebiş istemiyor içmemi hiç canım çekmiyor şoktayım😂
😅 Ay harika hiç canının çekmemesi. Ben de kahveyi aşırı sevmiyorum. Ama filtre kahveyi günde bir kupa içiyordum.
Asıl çaysız yapamıyorum. Ama azaltmam lazım. 🙈

🧿 Bir şey diyim mi benim sadece bacaklarım 39 kilo 😂
Ahahahhahahhahah :KK70:
Yaaa boyumda 150 🥹🥹😂😂 o yuzden kilo cok siritmiyor Allahtan 🤭🤭 ama iste gebelikte zayiflikta riskliymis
Yavrum ben de senden 13 cm uzunum. Ama 40 kilo da fazlayım :KK45:

Lady den iki tane Pepsi çıkar :p
Gebelikte fazla kilo da risk.
Kızlar bu arada kendi doktoruma gittim öğlen bebeğin genel durumu çok iyi kalp atışı kese ve konumu çok iyi, kanama bölgesi yok dedi. Önlem olarak fitil kullan 1 hafta dedi. Gece acilde 7+1 ile uyumlu 0.9 cm demişlerdi ben de tedirgin olmuştum fakat bugün doktorum acil ölçümlerinin yanılma payı olabileceğini söyledi 8+0 ile uyumlu 1.53 cm dedi.
Rahatladım gerçekten 🌸
Çok şükür 💙
iki ölçüm arasında %50 fark var.
Cihaz farkı kadar, ölçümü yapan kişinin beceri ve tecrübesi de önemli.
Devamlı takibinde olduğumuz dr un ölçümleri bizim için önemli.

Ben daha önce gittiğim dr a randevu bulamadım. Bu sefer başka hastane başka dr a randevu aldım. Bakalım..

Ben günde 7-8 fincan kahve içerdim ve uzak duramam diye paket paket kafeinsiz kahve aldım. Sonuç: 6. haftadan itibaren tiksinme geldi kokusunu bile almak istemiyorum :)

Bol su içip, yoğurt gibi yararlı probiyotikler alıp tekrar kontrol ettirin en iyisi. Gerekmedikçe ilaç kullanmamak lazım zaten. Ben başladım doktor gerekli gördüğü için.

Bulantı için ilaç kullanıyor musunuz? Prilam alıyorum ben geceleri iki tane, yine de lıkır lıkır su içemiyorum midem bulanıyor ama her zaman bir şişe su baş ucumuzda durursa ufak ufak tamamlayabiliriz iki litreyi en azından belki.
Evet geceleri 1 tane prilam içiyorum hafifletti baya çok şükürr

Uzulsem mi sevinsem mi bilemedimm😂🥹🥹 benim doktorum biraz telasli belkide o abartiyordur insallah sizin doktor daha ilimli yaklasir duruma ve oylede gecer 😊
Keseyi görmek için gittiğim de birşey demedi genel olarak pek konuşmadık kalp atışı için gittiğim de bakalım ne dicek bende merakla bekliyorum😂

Ahahhaha valla dene ben ne görürsem deniyorum 😂 Tahin muz ve ceviz karıştırıp yiyorum hem bebişe de faydalı bazen sadece bi kaşık Tahin atıyorum. Böyle böyle geçecek inşallah annem bana hamileyken çok midesi bulanmış kardeşime hamileyken yanmış bende ikisi de var kardeşimde hiçbiri olmadı 😅
Bugün doktor tahin bulantıyı tetikler çok yağlı olduğu için zorlarsa 12. Haftaya kadar kullanmana gerek yok dedi. Kusmaya neden olacak hiçbir şey yemene gerek yok dedi

😅 Ay harika hiç canının çekmemesi. Ben de kahveyi aşırı sevmiyorum. Ama filtre kahveyi günde bir kupa içiyordum.
Asıl çaysız yapamıyorum. Ama azaltmam lazım. 🙈
Evet gerçekten harika yoksa napardım😅 çayda akşam bir bardak açık koyuyor eşim ama 2 yudum alıp bırakıyorum demli olmayınca olmuyor tadı😂

Ben günde 7-8 fincan kahve içerdim ve uzak duramam diye paket paket kafeinsiz kahve aldım. Sonuç: 6. haftadan itibaren tiksinme geldi kokusunu bile almak istemiyorum :)
Ayyy aynen bende hatta ben bir paket alıyordum kocam dedi ki al al zaten içiyorsun 1 paket hala bitmedi sonuç 9. Hafta 🤣🤣 bende tiksiniyorum mu yoksa midem mi almıyor bir değişik aman istemesin işime geliyor 🤣🤣

Sadece ayva ya da tahine batırılmış ayva işe yaramadı da tek başına tahin işe yaradı 😂 o da kabız yapıyor çok az az yemek lazım🥲 kakule çiğnemek işe yarıyor bide bulup alabilirsen tavsiye ederim 😇

Bugün doktor tahin bulantıyı tetikler çok yağlı olduğu için zorlarsa 12. Haftaya kadar kullanmana gerek yok dedi. Kusmaya neden olacak hiçbir şey yemene gerek yok dedi
Aaa bulantıyı tetikler mi bilmem zaten mide yanması için kullanıyorum ve iyi geldi bana. Herkesin bir değil tabi ki verdiği tepki.

X