Canım çok sevindim inşallah o sıvıda kendiliğinden kaybolur bebişin sağlıkla büyür cokkk mutlu oldum maşallahKızlar bende bugün gittim kontrole betahcg 2309 olmuştu kese büyümüş çok şükür sağlıklı ama o rahim arkasındaki sıvının varlığı hala tedirgin ediyor dr umu. Haftaya cuma tekrar cagirdi. O sıvı bebis için değil benim için tehlikeliymis..
Maşallah canım ben il değiştirdim doktoruma gitme şansım yok doktor bulmak en zor iş ya
Devlet karşılamıyor cnm bende bugün sağlık ocağında gittim yazar sandım yazmadı banada karsilamiyor diye folbiol al dedi eczanedenKızlar kan testi sonucu 3490 4+4 haftam şuan doktora gitmeyi planlamıyorum iki hafta sonra giderim diyorum ama aile hekimi folik asit yazmamış ben gidip aldım eczaneden folbiol diye bi ilaç siz hangisini kullanıyorsunuz?
İnşallah canım şuan araştırma aşamasındayım Alanya'dan Konya'nın bir ilçesine canım memlekete döndükDoktor hasta uyuşması gerçekten özellikle gebelikte çok önemli inşallah gönlüne göre bulursun canım hangi ile gittin şimdi?
Teşekkür ederim içim rahatladıDevlet karşılamıyor cnm bende bugün sağlık ocağında gittim yazar sandım yazmadı banada karsilamiyor diye folbiol al dedi eczaneden
Kızlar bende bugün gittim kontrole betahcg 2309 olmuştu kese büyümüş çok şükür sağlıklı ama o rahim arkasındaki sıvının varlığı hala tedirgin ediyor dr umu. Haftaya cuma tekrar cagirdi. O sıvı bebis için değil benim için tehlikeliymis..
canımmmherkese merhaba inssllah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz bebeklerimizi. kartanesinin pesinden geldim :) nasipse bende pazartesi kese gormeye gidicem dua edin.bana olur mu
sende mi tüp bebek sonrası doğal süreçte gebe kaldın arkadaşım yakın zamanda yaşamışız süreci
seninde gebeliğin hayırlı olsun arkadaşım
o düşük kanaması olmuyormu ben onu adet olduğunu bilmiyordum
keseyi gördünmü sen ben hala gebe kaldığıma inanamıyorum
canim o degerle kese karindanmi gorundu vajinadan mi
hayirlk olsun canim korkma benjmde 2. Hamilelivim ilkinde olur ilk uc ay agrilar hatta kasik agrisi fazla olur rahim genisliyor ya kalbini ferah tut rabbimin izniyle hicbse olmazTeşekkürler cnm kıymetli yorumun için inşşşş cnm dediğiniz gibi olur.
hosgeldin canim hamilelik takvimini de ayarlasekerimKızlar selaam ben de kısmet olursa taze ocak annesiyim:)
Hoşbulduk:) nerden yapıcam bulamadım:)hosgeldin canim hamilelik takvimini de ayarlasekerim
kisisel bilgilerinizde hamilelik takvimi yaziyor ordan son adet tarihinizi yaziyorsunuzHoşbulduk:) nerden yapıcam bulamadım:)
Yaptım galiba:)Adet tarihi demisim pardon bebegin dogjm tarihini orn 18-01-2019 seklinde
Oldu evetYaptım galiba:)
canim bende gitmedim salj gunune gdcem bnde bugun ogrendimKızlar ben daha dr a gitmedim kese kalp atışı kaçıncı haftada görülüp duyuluyor?