2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kan verdim sonuc 314 cıktı herşey normal dedi salı günü randevu alcam inş sen verdinmi kan

Masallah canım kat kat artsın insallah degerin :) Bende bugün verdim değer 432 çıktı ama dr.a gitmedim canım haftaya ctesiye kadar beklemeyi planlıyorum :)

Sen ovulasyon gününü biliyor musun? Takip ettin mi?

Kızlar , bugün değerim 40a düşmüştü,artık kesin şekilde kimyasal düşük yaşayacağım,4 haftalık falan sanırım.doktorumda kötünün iyisi dedi.dis gebelik olmasından iyidir dedi,bende onun için sukrettim,kimyasal düşük yasayacagima sukredecegim aklıma gelmezdi, üç gün çok ağladım bugün çok çok iyiyim.dusuk yapmayı bekliyorum garipsekilde, hamile olduğumu öğrendiğim gün rüyamda düşük yaptığımı görüp korkuyla uyanmistim ve aynini yaşıyorum ,bir an önce regl olup haziran ayının gelmesini ve tekrar sağlıklı bir gebeliğin hayalini kuruyorum.
Aklıma gelmeyen başıma geldi ama hayat tecrübe, eşimle aramdaki bağ daha da kuvvetlendi kendimi çok güçlü hissediyorum ,Allah hepinizin yavrusunu bağışlasın,üç gün önce Ocak annesi olacaktım,şuan Mart annesi olabilirim diye umut ediyorum,dua edin benim için de,her ne kadar tanışmasak ta duanın gücüne inananlardanim, inş Haziran'da sağlıklı bir hamilelige adım atarım. Allah'ın mucizesi bu kimyasal düşük,sağlıklı olmayan bebeği vücut kendisi yok ediyor, atıyor, müdahaleye gerek kalmadan,bunlarida öğrenince halime sukrettim ,sevgiyle sağlıkla kalın insallah

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin bir an önce inşallah

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki Ocak ayının başlarında yaşadım aynı süreci çok daha korkunç senaryolarla birlikte Allah kimseye çekemeyeceğinden fazla yük vermezmiş dediğin gibi sağlıksız olduğunu anladığın zaman şükrediyorsun umarım bu süreci en kolay şekilde atlatır ve yeniden güzel haberlerini alırız dualarım seninle

Canım çok geçmiş olsun ama emin ol cok cabuk hamile kalıcaksın ben kimyasalın üzerine hic adet olmadan hamile kaldım ki doktorumda cok cabuk hamile kalıcaksın rahmin bütün atıklardan kurtulacak ver tertemiz olacak demişti aynıda oldu senin için dua edeceğim lütfen bizlerle irtibatı koparma güzel haberlerini bekliyor olacağız allaha emanet ol

Sağlıklı gebelikle cabucak haziran annesi ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…