2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tesekkur ederim canim, senin de hayırlı olsunn. :)
Sagol canimm
Kese 5, kalp atışı 6.haftada görülüyor sanirim ortalama. Gittiğimde 6+4 olacağım. Inşallah duyarız. Zaman geçmiyor sanki. :)
Ayy bide karnjmiz buyuyecek tekmelerini duyucaz ayy
Hayırlı olsun canım ben de 26sına randevu aldım bakalım:) benim tüp bebek dr o tarih diyince önden gitmedim ama gitsem mi acaba:)
gecikyirme bence cjnku doktor rutin kontrolleri yapip folik asit kan hapi veriyo bebek icin

Hayırlı olsun canım ben de 26sına randevu aldım bakalım:) benim tüp bebek dr o tarih diyince önden gitmedim ama gitsem mi acaba:)
Hiç bilgim yok canım git istersen ne olacak. Daha çok var 26sine. Git bence. :) Biz ayın 3unde acilde öğrendik bebisi. Direkt özele gittik yinr aynı gün. Bundan sonra napmamiz gerek süreç nasıl ilerlicek diye. Ilk gebeliğim. 2 gün sonra gel dedi değerlerin 2 katına çıkması için. Gittik sonra yine 2 gün sonraya çağırdı. Kese görünmedi. Ondan sonra yine. :) Göründü bu kez. Bi de dün çağırmıştı kalp duyulmadi. 17sinde görüşürüz dedi. Sağ olsun ilgili baya. 4 kez çağırdı ayın 3unden bu yana. Git bence...

acemi anne desene masallah
Evet. :)))) Miniminnacik 1 cm bile yok. Büyüse de doğsa diyorum. :)))) Gecer mi ki zaman. :) 2 sene oldu evleneli 1 yil hapla korundum. Sonra biraktim. 3 4 ay sonra dusunuyorduk ama olmaz hemen calismalara baslayalim dedik oldu. :)))) Cok sukur bi sıkıntım da yok herşey yolunda. Kalp sesini bekliyorumm. :)

rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Canım benim bugün kontrolüm vardı keseyi gördük 4+2gunluk şuan 2 hafta sonra da kalp atışı için gidicez 6.haftamda yani .
Masallah canim ikimizde ayniyiz 18 ocak
Yeni hamisler gelmiş hoşgelmişsiniz ne güzel çoğalıyoruz
hosbulduk canim evet cogalalim insallah birbirimizden destek alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…