2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
E tamam iste adet olmussunuz ben onu sormustum canim bende 3 nisanda kimyasal oldugunu ogrendim ilaclari biraltim 6 nisanda adet oldum 13. Gun ovulasyonda pozitif gorduk 29. Nisanda idrarda hayalet cizgi cikti o gun beta 10 idi sonra cok şükür arttı en son çarşamba 2300 idi keseyi tam net olmasada gördük..
Hayırlı olsun hamileliginiz insallah saglikla kucağınıza alırsınız

Hayirli olsun..bende aynen senin durumundayimm.. ilk dogal gebeligim..tup bebekle hamile kalmistim ama 2 kez dusuk yaptimmm.seni hatirliyorum biyerlerden :)) burda bulusmak nasipmis..insallah saglikla devam eder

sende mi tüp bebek sonrası doğal süreçte gebe kaldın arkadaşım yakın zamanda yaşamışız süreci
seninde gebeliğin hayırlı olsun arkadaşım

o düşük kanaması olmuyormu ben onu adet olduğunu bilmiyordum
keseyi gördünmü sen ben hala gebe kaldığıma inanamıyorum

Hayirli olsun..bende aynen senin durumundayimm.. ilk dogal gebeligim..tup bebekle hamile kalmistim ama 2 kez dusuk yaptimmm.seni hatirliyorum biyerlerden :)) burda bulusmak nasipmis..insallah saglikla devam eder
benimde oğlum normal yoldan oldu canım. bir aşılama negatif bir tüp bebek denedim oda kimyasal gebelik oldu
allah razı olsun senin ne kadarlık keseyi gördün mü tüp bebek sayfalırında denk gelmişizdir illaki
seninde gebeliğin hayırlı olsun arkadaşım

Tesekkur ederim canim..bende henuz gitmedim dra.... sali gunu 209 du degerim en son..bidaha yaptirmadim..pazartesi randevum.insallah goruruz bir sorun cikmaz.

Tesekkur ederim canim..bende henuz gitmedim dra.... sali gunu 209 du degerim en son..bidaha yaptirmadim..pazartesi randevum.insallah goruruz bir sorun cikmaz.
bende salı gününe randevu aldım bakalım inşallah hayırlısı ile keseleri görürüz arkadaşım

2018 yazmış olabilirmisin doğum tarihini çünkü 1 haftalikfa olsa yapılabiliyor

Kızlar bugun inanılmaz bi baş ağrım var ne yapacağımı şaşırdım sizlerde oldu mu ilaç da alamıyorum
Ben dün sabah tan uyuyana kadar çektim cnm ya ölüyorum sandım ama şükür sabah kalktım bi şeyin yoktu hamilelik migreni tetikliyor malesef

Kimyasal gebelik oldugu icin adet kanamasi olarak kabul ediliyor sonucta tüp bebek olmasaydi biz o degeleri bilmeyecektik bile kendiliginden sifirlanacakti. Evet bende tuo bebek sonrasi dogal gebe kaldim bu ay canim. Keseyi carsamba doktorum gel bakalim demisti gittim ama deger daha yebi 2300 gectigi icin cok net gozukmedi 2 gun sonra bakalim demisti ama sehir disindayim suan o yuzden pazartesiye kaldi seninde pazartesi gözükür sanki insallah saglikla kucagimiza aliriz

Kızlar bugün yada yarın adet günüm Çarşamba akşam 21.30 test yaptık 86 çıkmıştı. Bu akşam yine test yapıcam ama belim çok ağrıyor karnım da ağrıyor adet olacak gibi. Çok korkuyorum ya. Kalktım yine idrar testi yaptım çıktı ama korkuyorum sizde bi bakın!!! Dizinde adet sancınız bel ağrınız var mı ???

benim 1. de de olmuştu şimdi de adetim olcak gibi kasık bel ağrısı ve memelerde sızlama var. zaten hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı olurmuş onun için adet gecikmesi asıl fark oluyor. içini ferah tut ne kadar stres o kadar zarar. ben daha kan testi bile yapmadım ama 1 numara bebek bezlerine bakmaya başladım bilee :) oğluma alırken minişe de alsam diye düşündüm

Canım ben o kadar çok adet belirtileri yaşadım ki iki hamileliğimde de her an tuvalaete gidiyordum kesin oldum diye bakıyordum akıntı gelmiş Hayır olsun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…