2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tesekkur ederim canim, senin de hayırlı olsunn. :)
Sagol canimm
Kese 5, kalp atışı 6.haftada görülüyor sanirim ortalama. Gittiğimde 6+4 olacağım. Inşallah duyarız. Zaman geçmiyor sanki. :)
Ayy bide karnjmiz buyuyecek tekmelerini duyucaz ayy:KK49:
Hayırlı olsun canım ben de 26sına randevu aldım bakalım:) benim tüp bebek dr o tarih diyince önden gitmedim ama gitsem mi acaba:)
gecikyirme bence cjnku doktor rutin kontrolleri yapip folik asit kan hapi veriyo beb:anneadayı:ek icin

Hayırlı olsun canım ben de 26sına randevu aldım bakalım:) benim tüp bebek dr o tarih diyince önden gitmedim ama gitsem mi acaba:)
Hiç bilgim yok canım git istersen ne olacak. Daha çok var 26sine. Git bence. :) Biz ayın 3unde acilde öğrendik bebisi. Direkt özele gittik yinr aynı gün. Bundan sonra napmamiz gerek süreç nasıl ilerlicek diye. Ilk gebeliğim. 2 gün sonra gel dedi değerlerin 2 katına çıkması için. Gittik sonra yine 2 gün sonraya çağırdı. Kese görünmedi. Ondan sonra yine. :) Göründü bu kez. Bi de dün çağırmıştı kalp duyulmadi. 17sinde görüşürüz dedi. Sağ olsun ilgili baya. 4 kez çağırdı ayın 3unden bu yana. Git bence...

acemi anne desene masallah
Evet. :)))) Miniminnacik 1 cm bile yok. Büyüse de doğsa diyorum. :)))) Gecer mi ki zaman. :) 2 sene oldu evleneli 1 yil hapla korundum. Sonra biraktim. 3 4 ay sonra dusunuyorduk ama olmaz hemen calismalara baslayalim dedik oldu. :)))) Cok sukur bi sıkıntım da yok herşey yolunda. Kalp sesini bekliyorumm. :)

Evet. :)))) Miniminnacik 1 cm bile yok. Büyüse de doğsa diyorum. :)))) Gecer mi ki zaman. :) 2 sene oldu evleneli 1 yil hapla korundum. Sonra biraktim. 3 4 ay sonra dusunuyorduk ama olmaz hemen calismalara baslayalim dedik oldu. :)))) Cok sukur bi sıkıntım da yok herşey yolunda. Kalp sesini bekliyorumm. :)
rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Canım benim bugün kontrolüm vardı keseyi gördük 4+2gunluk şuan 2 hafta sonra da kalp atışı için gidicez 6.haftamda yani .
Masallah canim ikimizde ayniyiz 18 ocak
Yeni hamisler gelmiş hoşgelmişsiniz ne güzel çoğalıyoruz :KK200:
hosbulduk canim evet cogalalim insallah birbirimizden destek alalim

X