2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayyy canım com teşekkür ederimmm

Canım ben o kadar çok adet belirtileri yaşadım ki iki hamileliğimde de her an tuvalaete gidiyordum kesin oldum diye bakıyordum akıntı gelmiş Hayır olsun bebişin
Teşekkürler cnm ilk gebeliğim olacak inş biraz tedirginim galiba. Bende lavaboya gidiyorum kesin adet oldum diyorum ama akıntı olduğunu anlıyorum....

Doğru diyorsunuz stres yapmamak lazım. Çok talısınız ya. Bez almaya şimdiden başlamışsınız ne güzellllll :)

Valla bilmiyorum ki canm adet tarihine göre ilerideyiz demekki geç döllenme olms dedi 5 haftalık. 5 haftalıkken kalp atışı duyulmaması normalms

Teşekkürler cnm ilk gebeliğim olacak inş biraz tedirginim galiba. Bende lavaboya gidiyorum kesin adet oldum diyorum ama akıntı olduğunu anlıyorum....
İnan iki hamileliğimde de aynı şekilde öğrendim hamile kaldığımı aşırı sinir bacaklarımın üst kısmında şiddetli ağrı kaşık ağrısı falan filan aklına ne geliyorsa hepsini yaşadım ki ben bunşarı yaşadığım an adet olurum baktım 3 gün geçti hala adet olmuyorum bir test Alalım bari dedik ve şöyle söyleyim iki tüp bebek denememiz ardından doğal yoldan hamile kaldım.

Canım hiç strest yapma hamilelik ve adet belirtileri çok benzer bende bu gebeliğimde çok fazla kasık ağrısı bel ağrısı yaşadım sırtım da ağrıdı ayaklarım da inanılmaz üşüdü ki normalde üşümek nedir bilmem ben. O ağrıya yerleşme ağrısı deniyor canım. Rahim hemen kendini bebek için uygun hale getiriyor hemen büyümeye başlıyor o yüzden o ağrıyar normal strest yapma kötü düşünme

Maşallahh sağlıcakla ilerlesin kat kat artsın değerin :))

Kızlar kan testi sonucu 3490 4+4 haftam şuan doktora gitmeyi planlamıyorum iki hafta sonra giderim diyorum ama aile hekimi folik asit yazmamış ben gidip aldım eczaneden folbiol diye bi ilaç siz hangisini kullanıyorsunuz?

Hayırlı olsun
her an adet olacakmısım gibi wc yi bekliyordum karın agrısı mide agrısı oldu bende
Tadını çıkar bişey olmayacak içini ferah tut

Kızlar kan testi sonucu 3490 4+4 haftam şuan doktora gitmeyi planlamıyorum iki hafta sonra giderim diyorum ama aile hekimi folik asit yazmamış ben gidip aldım eczaneden folbiol diye bi ilaç siz hangisini kullanıyorsunuz?

Benim kullandığımın adı folik 1 yalnız folik asidi devlet karşılamıyor zaten canım yazsalarda para ile alıyorsun mecburen

Dün kan testi yaptırmıştım bugün aldım sonucu 3490 canım senin nasıl

Canım ben en son çarşamba yaptırdım 745 idi tekrarlamadım. Hemen hemen aynı değerlere gelmiştir. Haftaya perşembe kontrolüm var. Doktorum tekrar yapalım demedi haftaya kontrole gel dedi.

Benim kullandığımın adı folik 1 yalnız folik asidi devlet karşılamıyor zaten canım yazsalarda para ile alıyorsun mecburen
Teşekkür ederim ben gitmişken kalp atışını da duymak için 6 haftayı geçsin istedim canım bide taşındık hangi doktora gideceğimi bilmiyorum

Teşekkür ederim ben gitmişken kalp atışını da duymak için 6 haftayı geçsin istedim canım bide taşındık hangi doktora gideceğimi bilmiyorum

Ay bende taşındım ya bu hafta sonu hala da yerleşemedim benim ilk doğumumu yapan doktoruma devam ediyorum 10 gün içinde tekrar gitme hakkımız oluyor ya keseyi görelim de kalp içinde tekrar gideriz dedim. Aslında ben randevuyu çok önceden almıştım yumurtlama dönemimde kontrole giderim diye ama kısmet hamilelik kontrolü olmuş oldu

Maşallah canım ben il değiştirdim doktoruma gitme şansım yok doktor bulmak en zor iş ya

Geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…