- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
Ayyy canım com teşekkür ederimmmBence çok saçma canım benim şu an ikinci hamileliğim yine Ocak annesi olucam nasipse. İlk hamileliğimde de şimdi de hiç bir sıkıntı yaşamadım hatta söyle söyleyim normal zamandan çok daha sağlıklı çok daha enerjiktim. Hiç aşerme bulantı birşey yaşamadım. Çoğunlukla hamile olduğumu unutuyordum tekme atana kadar her doktor kontrolünde korkuyordum bu kadar belirti Yok birşey mi oldu acaba diye. Ama korkularım şükür ki yersiz çıktı Maşallah kilosu boyu sağlığı çok yerindeydi doğduğunda. Şu an da aynı şekilde devam ediyor. Bence hamilelik bir hastalık değil o yüzden her anın tadını çıkarmak lazım.
Teşekkürler cnm ilk gebeliğim olacak inş biraz tedirginim galiba. Bende lavaboya gidiyorum kesin adet oldum diyorum ama akıntı olduğunu anlıyorum....Canım ben o kadar çok adet belirtileri yaşadım ki iki hamileliğimde de her an tuvalaete gidiyordum kesin oldum diye bakıyordum akıntı gelmişHayır olsun bebişin
Doğru diyorsunuz stres yapmamak lazım. Çok talısınız ya. Bez almaya şimdiden başlamışsınız ne güzellllll :)benim 1. de de olmuştu şimdi de adetim olcak gibi kasık bel ağrısı ve memelerde sızlama var. zaten hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı olurmuş onun için adet gecikmesi asıl fark oluyor. içini ferah tut ne kadar stres o kadar zarar. ben daha kan testi bile yapmadım ama 1 numara bebek bezlerine bakmaya başladım bilee :) oğluma alırken minişe de alsam diye düşündüm
Valla bilmiyorum ki canm adet tarihine göre ilerideyiz demekki geç döllenme olms dedi 5 haftalık. 5 haftalıkken kalp atışı duyulmaması normalmsÇok sevindim canım darısı kalp atışlarına olsun minilerimizin benim perinatolog cumartesi gel kalp atısını görmemiz lazım dedi sen benden öncesin adam niye beni erkenden çağırdı görülmezse ben stresten çıldırırım
İnan iki hamileliğimde de aynı şekilde öğrendim hamile kaldığımı aşırı sinir bacaklarımın üst kısmında şiddetli ağrı kaşık ağrısı falan filan aklına ne geliyorsa hepsini yaşadım ki ben bunşarı yaşadığım an adet olurum baktım 3 gün geçti hala adet olmuyorum bir test Alalım bari dedik ve şöyle söyleyim iki tüp bebek denememiz ardından doğal yoldan hamile kaldım.Teşekkürler cnm ilk gebeliğim olacak inş biraz tedirginim galiba. Bende lavaboya gidiyorum kesin adet oldum diyorum ama akıntı olduğunu anlıyorum....
selam kızlar bende bu sabah test yaptım ve sonuc pozitif 25 gunde bir adet oluyorum geçen ayın 12 sınden reglı oldum bu ay 8 mayıs da olmam lazımdı ama hala olmadım aksam kan vermeye gidicem
Eki Görüntüle 2145543 Kızlar bugün yada yarın adet günüm Çarşamba akşam 21.30 test yaptık 86 çıkmıştı. Bu akşam yine test yapıcam ama belim çok ağrıyor karnım da ağrıyor adet olacak gibi. Çok korkuyorum ya. Kalktım yine idrar testi yaptım çıktı ama korkuyorum sizde bi bakın!!! Dizinde adet sancınız bel ağrınız var mı ???
merhabalar arkadaşlar mart 2018 te tüp bebek denedik kimyasal gebelik yaşadım ve hiç adet görmeden hamile olduğumu öğrendim dün gece bu gün sabah test yaptırdık 1211 hcg çıktı çok şaşkınım inşallah güzel ilerler gebeliklerimiz
beni en çok düşündüren isim konusu oluyor. eşimle ortak karar vermek bayyaaa zor oluyor şimdiden isim kavgasına başladıkDoğru diyorsunuz stres yapmamak lazım. Çok talısınız ya. Bez almaya şimdiden başlamışsınız ne güzellllll :)
Hayırlı olsunEki Görüntüle 2145543 Kızlar bugün yada yarın adet günüm Çarşamba akşam 21.30 test yaptık 86 çıkmıştı. Bu akşam yine test yapıcam ama belim çok ağrıyor karnım da ağrıyor adet olacak gibi. Çok korkuyorum ya. Kalktım yine idrar testi yaptım çıktı ama korkuyorum sizde bi bakın!!! Dizinde adet sancınız bel ağrınız var mı ???
Teşekkürler cnm kıymetli yorumun için inşşşş cnm dediğiniz gibi olur.Hayırlı olsun
her an adet olacakmısım gibi wc yi bekliyordum karın agrısı mide agrısı oldu bende
Tadını çıkar bişey olmayacak içini ferah tut
Dün kan testi yaptırmıştım bugün aldım sonucu 3490 canım senin nasılCanım doğum tarihimiz aynı görünüyor.
Hadi gözün aydın canım daha benim 1 haftam var ay vakit geçmiyor.
Kızlar kan testi sonucu 3490 4+4 haftam şuan doktora gitmeyi planlamıyorum iki hafta sonra giderim diyorum ama aile hekimi folik asit yazmamış ben gidip aldım eczaneden folbiol diye bi ilaç siz hangisini kullanıyorsunuz?
Dün kan testi yaptırmıştım bugün aldım sonucu 3490 canım senin nasıl
Teşekkür ederim ben gitmişken kalp atışını da duymak için 6 haftayı geçsin istedim canım bide taşındık hangi doktora gideceğimi bilmiyorumBenim kullandığımın adı folik 1 yalnız folik asidi devlet karşılamıyor zaten canım yazsalarda para ile alıyorsun mecburen
Teşekkür ederim ben gitmişken kalp atışını da duymak için 6 haftayı geçsin istedim canım bide taşındık hangi doktora gideceğimi bilmiyorum
Maşallah canım ben il değiştirdim doktoruma gitme şansım yok doktor bulmak en zor iş yaAy bende taşındım ya bu hafta sonu hala da yerleşemedim benim ilk doğumumu yapan doktoruma devam ediyorum 10 gün içinde tekrar gitme hakkımız oluyor ya keseyi görelim de kalp içinde tekrar gideriz dedim. Aslında ben randevuyu çok önceden almıştım yumurtlama dönemimde kontrole giderim diye ama kısmet hamilelik kontrolü olmuş oldu
Geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda giderKızlar bende bugün gittim kontrole betahcg 2309 olmuştu kese büyümüş çok şükür sağlıklı ama o rahim arkasındaki sıvının varlığı hala tedirgin ediyor dr umu. Haftaya cuma tekrar cagirdi. O sıvı bebis için değil benim için tehlikeliymis..