2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bende bugün gittim kontrole betahcg 2309 olmuştu kese büyümüş çok şükür sağlıklı ama o rahim arkasındaki sıvının varlığı hala tedirgin ediyor dr umu. Haftaya cuma tekrar cagirdi. O sıvı bebis için değil benim için tehlikeliymis..
Canım çok sevindim inşallah o sıvıda kendiliğinden kaybolur bebişin sağlıkla büyür cokkk mutlu oldum maşallah

Kızlar kan testi sonucu 3490 4+4 haftam şuan doktora gitmeyi planlamıyorum iki hafta sonra giderim diyorum ama aile hekimi folik asit yazmamış ben gidip aldım eczaneden folbiol diye bi ilaç siz hangisini kullanıyorsunuz?
Devlet karşılamıyor cnm bende bugün sağlık ocağında gittim yazar sandım yazmadı banada karsilamiyor diye folbiol al dedi eczaneden

Doktor hasta uyuşması gerçekten özellikle gebelikte çok önemli inşallah gönlüne göre bulursun canım hangi ile gittin şimdi?
İnşallah canım şuan araştırma aşamasındayım Alanya'dan Konya'nın bir ilçesine canım memlekete döndük

Devlet karşılamıyor cnm bende bugün sağlık ocağında gittim yazar sandım yazmadı banada karsilamiyor diye folbiol al dedi eczaneden
Teşekkür ederim içim rahatladı

Merhaba bayanlar.. benim bat’a 3 gün var ama bugün çoook silik bir idrar testi sonucunda kan testi yaptırdım 14,24 çıktı.. doktorum gebelik çok yeni görünüyor bir de bat günü gel bakalım dedi.. ilk gebeliğim çok heyecanlıyım bir aksilik çıkmaz ise ben de ocak annesi olacağım inşAllah :))

Kızlar bende bugün gittim kontrole betahcg 2309 olmuştu kese büyümüş çok şükür sağlıklı ama o rahim arkasındaki sıvının varlığı hala tedirgin ediyor dr umu. Haftaya cuma tekrar cagirdi. O sıvı bebis için değil benim için tehlikeliymis..

canim o degerle kese karindanmi gorundu vajinadan mi

herkese merhaba inssllah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz bebeklerimizi. kartanesinin pesinden geldim :) nasipse bende pazartesi kese gormeye gidicem dua edin.bana olur mu
canımmm:KK200: kankam gelmiş :) aynı gün alalım bebiişlerimiizi inşallah randevumuz bile aynı günn süperr:anneadayı:

sende mi tüp bebek sonrası doğal süreçte gebe kaldın arkadaşım yakın zamanda yaşamışız süreci
seninde gebeliğin hayırlı olsun arkadaşım

o düşük kanaması olmuyormu ben onu adet olduğunu bilmiyordum
keseyi gördünmü sen ben hala gebe kaldığıma inanamıyorum

aa bende bitek kendim varim saniyodum. 2016 tup bebekle kizima hamile kalfim.2017 ocakta dogum yaptim geceb aya kadar hic adet gormedim doktor adet sokturucu verdi ictim 1 hafta adet oldum bu ay olmayinca test yaptimki cizf cizgi ve kan degerim 2020 ydi carsamba gunu :) hamd olsun ALLAHİMA tedavisiz nasip etti

X