- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.801
- 36
Aynen canım bulantı vs., Sıkıntı birde ben sabaha kadar bir sürahi su bitiriyorum, akşama da bir o kadar bol su için deniliyor
Yükselmesini bekleme bence. Düşer zaten. Sağlıklı bir gebelik değilse vucut atıyor kendi düşüyor yani. Kürtajdan iyidir inanki. 2 kez başıma geldi Allah kmseye yasatmasın hayırlısını dile kalbini ferah tut.Ortalama 7-8 gün geçti,10 günde olabilir, 40 günde bir ortalama regl olduğumdan.
İki katı yükseliyordu,40 kardan 81 e çıktı ,dün 98 oldu gece, sabah başka hastanede tekrar ölçüm yaptım 90 diyordu.yarin yine bakicak,ama umudumda kalmadi
Inşallah cnm 18inde randevum var hayırlısıyla onuda görürsem dahada rahatliycamCnm çok güzel artmış valla. 4-5 güne keseyi görürsünüz inşşşşş
Inşallah cnm 18inde randevum var hayırlısıyla onuda görürsem dahada rahatliycam
Canım pregesteron hormonuna hamile kaldıktan sonra mi baktirdin. Bende baktırmak istiyorum bikere bebeğimin kalbi durdu ondan şüpheleniyorum ven yarın kontrolüm var unutmazsam ınsllaah yaptırcamMerhaba tahmini doğum tarihlerimiz çok yakınmış yeni geldim gruba. Kontrole gittin mi acaba benim haftaya perşembe ama sabırsızlanmaya başladım
Canım pregesteron hormonuna hamile kaldıktan sonra mi baktirdin. Bende baktırmak istiyorum bikere bebeğimin kalbi durdu ondan şüpheleniyorum ven yarın kontrolüm var unutmazsam ınsllaah yaptırcam
Rabbim sağlıklı insanlara farz kılmış canım tutabilsek zaten tutarız kalbimizi biliyor o yüzden tutamazsak üzülcez ama rab İzin veriyor sonuçta gebelere:)Aynen canım bulantı vs., Sıkıntı birde ben sabaha kadar bir sürahi su bitiriyorum, akşama da bir o kadar bol su için deniliyor
Amin canım ilk denemeydi, ama aklıma böyle bişey gelmemişti.bekliyorum artık regl mi olurum düşükmu olur nolur diye,doktora gitsen bile yine bekliyorsun mecbur,hazirana inşallah nasip olur sağlıkla, benim durumunda olup normal gebelik devam eden olur mu bilmiyorum,imkansizmi acaba bilgisi olan varmi
Canım moralini bozma bak ne güzel ilk seferde kalmışsın mâşâAllah belki yükselir değerin biz bilemeyiz ama tersi olursa bi daha ki aya İnşâAllah arada gel bizi haberdar etKendinize iyi bakın,yavrularinizi Allah size bağışlasın,bir değişiklik olmadığı sürece yazmam artık, siz pozitif düşünün güzel olsun herşey,Allah anneliği hakedecek güzel evlat yetistirebilecek herkese tez zamanda evlat versin kalın saglicakla arkadaslar
Hım bende yarın hemen yapıyım ozaman canımCanım hamile olduğumu öğrendikten sonra yaptırdım doktorum ikisini bir takip etmemiz lazım dedi. Hatta bhcg yükselmesine rağmen progesteronda bi düşme oldu ilaç kullanıyorum şimdi ama tekrar yükseldi şükür kontrole kadar ilaca devam ediyorum.
Hayırlı haberler alalım da 9 ayımızı burda geçiririz güzel dostluklarımız muhabbetlerimiz olsun inşallahCanım seninlede günümüz çok yakınmış benim randevum da 17 sinde bekliyoruz heycanla.
Hım bende yarın hemen yapıyım ozaman canım
Hayırlı haberler alalım da 9 ayımızı burda geçiririz güzel dostluklarımız muhabbetlerimiz olsun inşallah
Merhaba yeşil bebişin hayırlı olsun .. rabbim tamamına erdirsin .. benimde 16 aylık bi oğlum var Evlendim 2. Ayda hamile kaldım Doğumdan sonrada hiç korunmadık ama hala ikinci bebiş gelmedi emziriyorm her ay düzenli adet görüyorum .. emzirdiğim için mi gebe kalamıyorum ben acaba yaEveeet kızlar merhaba bayadır gruba yazmaya çalışıyorum ama niyeyse yazamadım arkadaşım yardım etti de geldim şükür. Nasılsınız ben Yeşil hemen kendimi tanıtayım 30 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim 1 kızım var 9 aylık ismi asya doğal doğum ile dünyaya geldi. Biz eşimle çocuklarımızı ikiz gibi büyütmek istedik Asyada bütün çabalarımıza rağmen 4 aylıkken emmeyi bıraktığı için beklememiz için bir neden kalmadı ben asyaya hamile kaldığım kiloya yaklaştığım zaman yeniden bebek sahibi olmak istedik ve çok şükür ki Rabbim aratmadan bunaltmadan ikinci bebişimizi de nasip etti. Henüz kontrole gitmedik ama bu süreçte bi kç kere bhcg ve progesteron tahlili yapıldı şimdilik şükür herşey normal ilerliyor. Hepimize huzuryu sağlıklı hamilelikler diliyorum. Allah bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sevgiler...
Yarın ilk kontrolüm canım hiç gitmedik ki dahaCanım aslında doktorun yönlendirir bişey söylemedi mi hiç?
İnşallah canım evet güzel günler geçirelim güzel anıları paylaşalım inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlere
Merhaba yeşil bebişin hayırlı olsun .. rabbim tamamına erdirsin .. benimde 16 aylık bi oğlum var Evlendim 2. Ayda hamile kaldım Doğumdan sonrada hiç korunmadık ama hala ikinci bebiş gelmedi emziriyorm her ay düzenli adet görüyorum .. emzirdiğim için mi gebe kalamıyorum ben acaba ya
Yarın ilk kontrolüm canım hiç gitmedik ki daha
Merhaba yeşil bebişin hayırlı olsun .. rabbim tamamına erdirsin .. benimde 16 aylık bi oğlum var Evlendim 2. Ayda hamile kaldım Doğumdan sonrada hiç korunmadık ama hala ikinci bebiş gelmedi emziriyorm her ay düzenli adet görüyorum .. emzirdiğim için mi gebe kalamıyorum ben acaba ya
Yarın ilk kontrolüm canım hiç gitmedik ki daha
Kizlarrr yarın ilk randevumuz var ve cokkk heyecanliyimm:)) bizi neler bekliyo çok merak ediyorum. Ins herşey güzel olur
Ins canım. Tabiki yazarmmİnşallah güzel haberler alırsın bizlere yazmayı unutma canım
Canımm hadı sen guzel haberı ver ptesı de ben vereyım:) aynıydı glb bızım gunler:)Yarın ilk kontrolüm canım hiç gitmedik ki daha
Aynen hayırlı olsun sizindeMerhaba tahmini doğum tarihlerimiz çok yakınmış yeni geldim gruba. Kontrole gittin mi acaba benim haftaya perşembe ama sabırsızlanmaya başladım
Aynen hayırlı olsun sizindeiyi etmissiniz gelmekle Ben dün gittim ve 4+3 iken keseyi görmüş olduk cok şükür, kalp atışı içinde biraz bebek görülür olsun öyle gideyim diyorum, sizde gidince yazarsiniz bakalım kesede bebik görüncek mi