Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bakın ne diyeceğim bu platform çok uğraştırıcı diyorum ki bir kişi belirleyelim yöneti Olsun bir wp grubu kuralım isteyen istediği şeyi yazsın bilgi alsın burası çok uğraştırıyor insanı 😊ne dersiniz olur diyenler numarasını özelden yazabilir 😊
Valla harika fikir

mrb bende daha önceki gebeliğim boş gebelikti kürtaj oldum aradan 1 yıl sonra aşılama ile hamile kaldım bende doktora durumumu söyledim bana da kansulandırıcı vermedi ama cevremde herkes bi zaararı yok kullan dediler hatta bazı doktrların you tubede videoları var kullanılması ile ilgili bende riske atmak istemediğim için kendim coraspirin aldım ama hergün kulllanmıyorum haftada iki defa alıyorum tekrar doktora gittiğimde yine soracam
Evet çevrem kullanınca şaşırdım ben dhaa önce boş gebeliğimde de kullanmıştım . Kıbrısta yaşıyorum türkiye gibi değil burası doktorlar hiç ilgilenmiyorlar baştan savma özelinde. Bahsediyorum. Doçent e gittim geçen hafta sordım gerek yok dedi kendi doktorumda gerk görmedi ama endişeliyim birde ikiz gebelik benimki . Sorarsanız doktorunza ne açıklama yapcak bana da dönün merak içerisindeyim

Bana da test yapmadılar ama oksapar kullanıyorum. Coraspirin yerine ecopirin kullanıyorum coreaspirin midemi mahvetti. Genelde 2 ya da daha fazla düşüğü olanlara ya da kilosu olanlara test yapmadan iğneyi veriyor bazı doktorlar. Önlem amaçlı sadece. Bazı doktorlar aspirin bile vermek istemiyor. Bi kaç doktor gezdim ben 😂 her ihtimale karşı kullanıyorum bu şekilde de olmazsa sorun başka bişeydir artık kısmet 🥲 için rahat etmiyorsa senin de benim gibi başka doktorlarada görün. Çünkü düşüklerin hiç birinde net bir sebep yok maalesef . 😥
Malesef benimde kilom var ya . Birde daha önce boş gebelik yaşayınca korktu bir kat daha fazla okuyorum insanda acaba sorun olurmu kullanmadımdan zarar olurmu falan

Benim de bir hafta boyunca bu lekelenmem devam etti Ben de daha embriyo'yu görmemiştim çok şükür bir hafta sonra lekelenmem durdu 6+1 de kalp atisi gördük. Progestan kullanıyorum hala.
şu an 7+1 im Allah'ıma çok şükür
Teşekkür ederim yorumun için 💕 banada lekelenme durur gibime geliyor bir kaç güne azaldı çünkü. İnşallah bizde kalp atışını duyarız 🙏🏻

Merhabalar gençler, çekilin grubun nenesi geldi:) 42 yaşındayım ve 3.çocuğum olacak inşallah.23 ekim sat. Bugün dr kontrolüm var. Hepimize güzel ve kolay bir yolculuk diliyorum
Ayyy batlarimiz aynı ❤️ doktordan çıkınca da yaz bakalım ne diyecek aynı haftadayiz 🙈

ben çok neo ile ilgili bilgi bulamadım fetal dna ile ilgili diğer sorduğum yer kendi dr um tanıtımını yapmış google da denk geldim şişli galen laboratuvarı
aklım karıştı biraz

X