Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynıyım senle tek besin kaynağım peynirli tost ketçap salça salatalık fln meyve bile zor içim almıyor. 8+6 yım bugün. Benimki de 7. Haftalarda başladı. Öncesinde ne bulantım ne de tiksintim vardı. Şimdi düşüncesi bile mahvediyor beni yok olsun istiyorum o yemekler resmen 😂Bana bide mide yanması eşlik ediyor🥲. Geçmeyeceğini üzülerek söylemek istiyorum🥲 Ama herkes farklı tabi sende de farklı seyredebilir.

Canikom olmuşsun sen zaten mesaj atmalarını bekleme şu an yonetici sen görünüyorsun 😂

ben beklerdim daha :) sağol canım

Evet çevrem kullanınca şaşırdım ben dhaa önce boş gebeliğimde de kullanmıştım . Kıbrısta yaşıyorum türkiye gibi değil burası doktorlar hiç ilgilenmiyorlar baştan savma özelinde. Bahsediyorum. Doçent e gittim geçen hafta sordım gerek yok dedi kendi doktorumda gerk görmedi ama endişeliyim birde ikiz gebelik benimki . Sorarsanız doktorunza ne açıklama yapcak bana da dönün merak içerisindeyim
haftaya gidecem bence sorarcam eger yıne yok derse bırakırım bende ne yapalım ben daha önce başka bi doktora sordugumda boş gebelik yumurta ve sperm kalıtesizliğinden olur demişti kan sulandırıcı ile ilgisi yok demişti yıne bilgi veririm canım senin maşallah ikizmiş şuan kac haftalıksın tüp bebek mi yaptırdın

Merhaba 🍀

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🧿

ANNE ADI
🌸
YAŞŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKBAŞLANGIÇ KİLOSATKESEKALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩTAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYET 🩷💙TAHMİNİ DOĞUM TARİHİDOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ❤️
Y YagmurrTanem 37İstanbul2.5920 Eylül66+65 Temmuz
lady peacock lady peacock 39İstanbul2.30 Eylül5+36+37 Temmuz
Eldorin Eldorin 352.23 Ekim1 Ağustos
hayatbeninedenyoruyosun hayatbeninedenyoruyosun 261.29 Eylül56+1Erkek13 Temmuz
Taranta babu Taranta babu 341.4 Ekim5+16+411 Temmuz
birmucizeistiyorum birmucizeistiyorum 2.11 Ekim17 Temmuz
70 kg ile hamile kaldım

kızlar eklemeye başladım eksik olan bilgileri yazmak isterseniz ekleyebilirim.
Atladığım olduysa kusura bakmayın söyleyin hemen ekleyebilirim :)
talım benimde yaş 37 sat 19 ekim daha kese kalp görmedim görünce yazarım tahmini doğum 23 temmuz ilk çocuk erkek hissediyorum 68 kiloyum bakalım hayırlısı

Merhaba 🍀

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🧿

ANNE ADI
🌸
YAŞŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKBAŞLANGIÇ KİLOSATKESEKALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩTAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYET 🩷💙TAHMİNİ DOĞUM TARİHİDOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ❤️
Y YagmurrTanem 37İstanbul2.5920 Eylül66+65 Temmuz
lady peacock lady peacock 39İstanbul2.30 Eylül5+36+37 Temmuz
Eldorin Eldorin 352.23 Ekim1 Ağustos
hayatbeninedenyoruyosun hayatbeninedenyoruyosun 261.7029 Eylül56+1Erkek13 Temmuz
Taranta babu Taranta babu 341.4 Ekim5+16+411 Temmuz
birmucizeistiyorum birmucizeistiyorum 2.11 Ekim17 Temmuz
İsim: ayesisa ayesisa
Kaçıncı Çocuk: 2
Başlangıç Kilo: 95
SAT: 2 Ekim
Kese: 6+2
Kalp Atışı: 7+1
Tahmini Cinsiyet: Kız ❤️
Tahmini Doğum Tarihi: 9 Temmuz

Herkese merhaba ben de daha yeni hamile olduğumu öğrendim doktora bile gitmedim betam 700 çıktı 5 gün önce ben de haftaya randevu aldım kese görünmesi için sizce karından ultrasonla görülür mü
Sat 15 ekim

X