- 19 Kasım 2014
- 500
- 257
- 41
HAKKINDA HAYIRLISI GEELCEK AY HAMİLE KALMA ŞANSIN YÜKSEK DEGERLENDİR MUTLAKASabahta olcturdum düşüşe geçmiş sanırım, hazirana kaldı umutlar sanirim
BANA YAZ OLURMU SONUBende kan verdim bugun geçen çarşamba 33 dü bakalım ne oldu
Ben normalde de şekerim ve tansiyonum düşüyor o şekilde evde zor da olsa tutuyordum benim dünden beri bulantım var nasıl olcak bilmiyorum büyük ihtimalle tutamayacağım çünkü tam bulantı haftalarımıza denk geliyor sağlık olsun Rabbim ömür versin İnşâAllah kısa günlerde tutarızGünaydın kızlar, ben doktora oruç durumunu sormayı unuttum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Ben şu icin sorun olmazsa tutmak isterim
Ne zamandan beri deniyordunuz canım yine olur İnşâAllah stres yapmayın hem rahim kendini hazırlıyormuş bir daha ki ay için ben tüp bebekle hamile kaldım ve öncesinde rahim uyarıldı histeroskopi ile biraz yaralıyoruz dedi doktorum daha iyi tutunuyormuş eğer kimyasal gebelikse oda hafif hazırlıktır öyle düşün İnşâAllah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim sağlıkla kucağımıza alırızSabahta olcturdum düşüşe geçmiş sanırım, hazirana kaldı umutlar sanirim
Muhtemeln bulantı zamanına denk gelecek ama sorun olmazsa ilk hafta tutmaya çalışırdık belki , ben pazartesi doktora gidebilirim sorayım o zamanCanım ben de merak ediyorum bu konuyu, çünkü öncekinden kalma 2 yıllık borcum var, önümüzdeki sene de tutamam, bide bu olursa yandım bulantım olmazsa tutarım diyorum ama, bgn sabah diş fırçalarken ilk öğürme geldi, sanki başlıcak gibi
Aynen canım bulantı vs., Sıkıntı birde ben sabaha kadar bir sürahi su bitiriyorum, akşama da bir o kadar bol su için deniliyorBen normalde de şekerim ve tansiyonum düşüyor o şekilde evde zor da olsa tutuyordum benim dünden beri bulantım var nasıl olcak bilmiyorum büyük ihtimalle tutamayacağım çünkü tam bulantı haftalarımıza denk geliyor sağlık olsun Rabbim ömür versin İnşâAllah kısa günlerde tutarız
Ne zamandan beri deniyordunuz canım yine olur İnşâAllah stres yapmayın hem rahim kendini hazırlıyormuş bir daha ki ay için ben tüp bebekle hamile kaldım ve öncesinde rahim uyarıldı histeroskopi ile biraz yaralıyoruz dedi doktorum daha iyi tutunuyormuş eğer kimyasal gebelikse oda hafif hazırlıktır öyle düşün İnşâAllah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim sağlıkla kucağımıza alırız
Beta düşmeye mi başladı adetin kaç gün geçti ?Amin canım ilk denemeydi, ama aklıma böyle bişey gelmemişti.bekliyorum artık regl mi olurum düşükmu olur nolur diye,doktora gitsen bile yine bekliyorsun mecbur,hazirana inşallah nasip olur sağlıkla, benim durumunda olup normal gebelik devam eden olur mu bilmiyorum,imkansizmi acaba bilgisi olan varmi
Canım ilk gebeliğimde beta hcg az değerlerle yükseliyordu hatta o azıcık değerlerde keseyi bile görebilmiştim ama maalesef düşükle sonuçlandı eğer beta hcg düşüşe geçtiyse sağlıksız bir gebelik söz konusu oluyormuş içini ferah tutAmin canım ilk denemeydi, ama aklıma böyle bişey gelmemişti.bekliyorum artık regl mi olurum düşükmu olur nolur diye,doktora gitsen bile yine bekliyorsun mecbur,hazirana inşallah nasip olur sağlıkla, benim durumunda olup normal gebelik devam eden olur mu bilmiyorum,imkansizmi acaba bilgisi olan varmi
Canım ya, insallah sonraki hazır olacagin aya sağlıkla tutarSabahta olcturdum düşüşe geçmiş sanırım, hazirana kaldı umutlar sanirim
Beta düşmeye mi başladı adetin kaç gün geçti ?
Canım ilk gebeliğimde beta hcg az değerlerle yükseliyordu hatta o azıcık değerlerde keseyi bile görebilmiştim ama maalesef düşükle sonuçlandı eğer beta hcg düşüşe geçtiyse sağlıksız bir gebelik söz konusu oluyormuş içini ferah tut
Adet günüm pazartesi 58.66canım hayırlı olsun öncelikle beta degerlerin nasıl yazarmısın ?
Canım ilk gebeliğimi ocak 6 da kybettim maalesef ben kendim biraz korunmak istedim korunmayı bıraktıgın ay yeniden gebe kaldım çok şükür canını sakın sıkma unutma sağlıksız gebelik kendiliğinden sonlanıyor ve bu son yıllarda birçok insanın başına geliyor ki senin durumunda henüz netleşen birşey yok Allah yardımcın olsunSağol canım, ilk gebeliğin ne zamandi ,bende bu netlessin,Haziran'da ovulasyon takip edicem çok istiyorum cunku
Y YesilinBuyusu canım görebildin mi etiketi?
Cnm çok güzel artmış valla. 4-5 güne keseyi görürsünüz inşşşşşÇıkmış cnm 775 olmuş