Hocam ne kadarlık dedim öyle dedi bilmiyorumki kalp atısında tam olarak belirleriz dedi4+4 te bebek gorundu mu gercekten? Makina cok iyiymis demek ya :) bir onceki hamileligimde 6.haftada anca vajinal gormustuk biz
Sağol canım hepberaberAmin teşekkürler,inş sende sağlıkla 9 ayı tamamlar yavruna kavusursun
Hoşheldinn canımmm aramızaseninle başka konuda buluşmak da varmış:)) senim tahmını doğum nezamam dıyor benım 7 ocak
Canım bende yarın ilk kontrole gidecem keseyi görmek için.doktora sorucam oruç sıkıntı olur mu diye daha çok küçük diye tutmak istiyorumGünaydın kızlar, ben doktora oruç durumunu sormayı unuttum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Ben şu icin sorun olmazsa tutmak isterim
Canım ben de merak ediyorum bu konuyu, çünkü öncekinden kalma 2 yıllık borcum var, önümüzdeki sene de tutamam, bide bu olursa yandım bulantım olmazsa tutarım diyorum ama, bgn sabah diş fırçalarken ilk öğürme geldi, sanki başlıcak gibiGünaydın kızlar, ben doktora oruç durumunu sormayı unuttum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Ben şu icin sorun olmazsa tutmak isterim
canım hayırlı olsun öncelikle beta degerlerin nasıl yazarmısın ?Canım bende yarın ilk kontrole gidecem keseyi görmek için.doktora sorucam oruç sıkıntı olur mu diye daha çok küçük diye tutmak istiyorum
Hayırlı olsun gebeliğiniz. İlk betanız kaç çıkmıştı acaba. Kese göründü mü :)Merhabalar, 5+4'teyim bugün. Kontrolüm vardı. Bebeğimin kalp sesini henüz duyamadık. Doktor haftaya tekrar çağırdı. Heyecanla bekliyorum. :)
Hayırlı olsun inşallah gebelik kesesi kaç mm miş söylendi mi?Merhabalar, 5+4'teyim bugün. Kontrolüm vardı. Bebeğimin kalp sesini henüz duyamadık. Doktor haftaya tekrar çağırdı. Heyecanla bekliyorum. :)
Bu dogalmi oldu senin benimde tup brbekten bir kızım var temmuzda 3 yasini dolduracak ondan sonra 2 negatif tüp bebek demememiz oldu sonuncusu gecen aydi bu ay dogal olduMerhaba arkadaşlar. 4 yıl evlat bekledim 5. Yılımızda oğlumu tüp bebek yöntemiyle kucağıma aldım. 16 mayısta yaşını dolduracak. Bu ay da aranıza katılmak nasip oldu. Sat ım 29 mart3 ocak da minişimin geleceği tarih ...
Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Evet doğalBu dogalmi oldu senin benimde tup brbekten bir kızım var temmuzda 3 yasini dolduracak ondan sonra 2 negatif tüp bebek demememiz oldu sonuncusu gecen aydi bu ay dogal oldu
Keseyi pazartesi görmüştük. :) Karından. 5+1 iken. Ilk betam da reglim 2 gün geçtikten sonra gitmiştim 986 idi. 2 gün sonra 1600 olmuştu.Hayırlı olsun gebeliğiniz. İlk betanız kaç çıkmıştı acaba. Kese göründü mü :)
Ben dün öğrendim dr a gitmedim kese görünmez diye.
Teşekkürler pazartesi baktığımızda 5 mm'di. 5+1 ken.Hayırlı olsun inşallah gebelik kesesi kaç mm miş söylendi mi?
CANIM EVET AZ YÜKSELMİŞ KAN SULANDIRICI İGNE KULLAN BELKİ O İYİ GELİR TABİİ DOKTORUNA DANIŞ O BİLİR ASIL OLURUNUKızlar 81 den 98 e çıkmış sadece değerim 56 saat sonra olcturdum.. Normal gelmedi bana yıkılmış gibiyim , bana dua edin böyle olan oldumu hiç
CANIM SENLE GÜNLERİMİZ BİREBİR AYNI BETAN ÇOK NORMAL BENİMDE İKİ GÜN ÖNCE 373,90 BETA BUGUNDE KAN VERDİM BAKALIM KAÇ ÇIKACAKKızlar merhaba son adet tarihim 8 nisandı, 2 gün önce betahcg 108 di, bgn 335 olmuş çok şükür .. ama sizinkilerle kıyasladığımda düşük, acaba geç döllenmeyle mi alakalı ki??
SİZLEDE GÜNLERİMİZ AYNI BETAM İKİ GÜN ÖNCE 373,90 BAKALIM BUGUN KAÇÇIKACAKBenimde 8 Nisan sat canım döllenmeyle alakalı hiç moralini bozma 2 kat arttiysa sorin yoktur inşallah
CANIM EVET AZ YÜKSELMİŞ KAN SULANDIRICI İGNE KULLAN BELKİ O İYİ GELİR TABİİ DOKTORUNA DANIŞ O BİLİR ASIL OLURUNU
Bende kan verdim bugun geçen çarşamba 33 dü bakalım ne olduSİZLEDE GÜNLERİMİZ AYNI BETAM İKİ GÜN ÖNCE 373,90 BAKALIM BUGUN KAÇÇIKACAK