- 28 Mayıs 2018
- 3.464
- 4.737
İlk sebze çorbası yapacağım kıza da kolay bş tarifiniz var mı hanımlar kabak, havuç, patatesle
Bizimki hala emeklemiyorGunsydın kızlarbebıslerınjz emeklemeye yurumeye basladı mı
Geçmiş olsun canım. Umarım hemen iyileşir minikKızlar biz hastalandık değişik tonda kuvvetli bir ağlamamız var öksürük ve geniz akıntısı var.
Doktorumuzla konuştum krup üzerinde durdu.
Yarın götüreceğim.
Dün gece yatakta 1 saat uyudu en fazla yatar pozisyonda nefes almakta çok zorlanıyor
Siz kaç ayliksiniz grubun ilk doğurenlarındanım bizimki 8 aylık olacak 5 gün sonra tadimlara yeni başlamışsın bebisde allerjik bünyemi var acabaBiz bugün yumurta denemesine başladık. Sarısının 1/4 verdim. Alerjik durumundan korkuyordum ama şükür tepki vermediSüt ürünlerini de aşabilsek süper olacak
Ben de kizima az once yaptim 1 havuc yarim kabak ceyrek patates bir yemek kasigi pirinc koydum.sebzeleri kup kup dogradim ustune cikcak kadar su koydum pisirdim.blendirdan gecirdim ama suyu kaynayinca suyu azalmis pure kivaminda oldu.İlk sebze çorbası yapacağım kıza da kolay bş tarifiniz var mı hanımlar kabak, havuç, patatesle
İnşallah hemen fayda eder cnm tekrar geçmiş olsun..Sağol canım
Gittik doktora krupmuş birde ventolin verdi
Dün gece biraz daha iyi uyudu
Ben anlatmaya başlarsam bizim topikte yine sayfalar dolar valla:)) aynen herşeyi etkiliyor maalesef..Anlat açılırsın canım
İnsanın neredeyse tüm yaşamını etkiliyor
Nasıl yaptın kuzum bende yapmadım dah hiç çorba..İlk sebze çorbası yapacağım kıza da kolay bş tarifiniz var mı hanımlar kabak, havuç, patatesle
Hiç vermedim cnm bizim sağlık ocağı 8-9. Aya kadar bekleseniz iyi olur dedi.. sırada ona gelmedi açıkçası aslında kahvaltılık güzel olur..Merhaba bebeklerinize domates veriyomusunuz.ben kahvaltida ceri domatesi yariya bolup elimle verdim baya suyunu icti.vermisken 3 gun denemek istiyorum insallah bi sorun olmaz.
Diğer gruplarıda denedin sanırım tek süte mi var şimdilik.. inşallah onuda çabuk atlatır..Biz bugün yumurta denemesine başladık. Sarısının 1/4 verdim. Alerjik durumundan korkuyordum ama şükür tepki vermediSüt ürünlerini de aşabilsek süper olacak
Merhaba bebeklerinize domates veriyomusunuz.ben kahvaltida ceri domatesi yariya bolup elimle verdim baya suyunu icti.vermisken 3 gun denemek istiyorum insallah bi sorun olmaz.
Teöbel cıktılar fındıklarBizimki hala emeklemiyor
Sebze mamasına 3 gün kuralıyla domates ekledim. 6 aydan itibaren dr yasak koymadı.Merhaba bebeklerinize domates veriyomusunuz.ben kahvaltida ceri domatesi yariya bolup elimle verdim baya suyunu icti.vermisken 3 gun denemek istiyorum insallah bi sorun olmaz.
Ası olmamıstı doktora sordugumda pekte gereklı bırsey degıl demıstı. 5 yasında mı kızın. Byrda takında bır okul var babasının hıc oraya gonderesı yok dıger okuklara da nasıl gonderıcez bılmıyorumÇok geçmiş olsun canım aşı olmuş muydu?
eylülde başlayacağım kısmetse okula
2 çocukla uğraşmaca günler geçiyor
Benim de kızım anaokuluna başlayacak 2 yıl gidecek
4 yaşına girecek canım.Ası olmamıstı doktora sordugumda pekte gereklı bırsey degıl demıstı. 5 yasında mı kızın. Byrda takında bır okul var babasının hıc oraya gonderesı yok dıger okuklara da nasıl gonderıcez bılmıyorum
3 ocak doğumlu. ..benim.kuzu da daha ses fln çıkarmıyor sizinkiler ne duRumda kizlar. Ablasi bu aylarda nadildi unutmuşum :))Maşallah kaç aylık tam olarak..
Bende kendimize borcam tencereye kızıma da bardak boyutunda puding kaplarına yapıyorum.. eskiden çelik tencereye yapardım birde mayalarken ağzını kapatırdım su gibi olurdu şimdi ağzınıda açık mayalıyorum taş gibi oluyor.. 7 yıllık evliyim nihayet olayı çözdüm:))
Domates kendi bahcemizden kendi tohumumuzdan yetistiryoruz.kizimda 6 ay 22 gunluk.bende bi doktorumuza sorayimm.Sebze mamasına 3 gün kuralıyla domates ekledim. 6 aydan itibaren dr yasak koymadı.
Ama domates en son eklenen sebzeydi yani 6.5 aylıktı verdiğimde.
Cherry domates vermeyin ama en çok ilaca maruz kalan o.
1.65 benim 1.72 baba babaanne dede minyon kilolarımız da normal ben 63 kiloyumAnne baba nasıl minyon musunuz sizde
Hayırlısı olsun4 yaşına girecek canım.
Okul işi zor vallahi