2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İlk sebze çorbası yapacağım kıza da kolay bş tarifiniz var mı hanımlar kabak, havuç, patatesle

Kuzum bunları şehriye ile pişirip verebilirsin, sebzeleri minik minik koyarsın hemen pişer. Kolay olsun dediğin için böyle yapabilirsin ama vaktin olduğunda daha besleyici olması için kemikli bir eti kısık ateşte bir kaç saat kaynatıp suyu ilede yapabilirsin. Ben öyle afilli tarifler bilmiyorum sebzeleri pirinç/şehriye gibi bir tahılıda ekleyip yapıyorum

Geçmiş olsun canım. Umarım hemen iyileşir minik

Biz bugün yumurta denemesine başladık. Sarısının 1/4 verdim. Alerjik durumundan korkuyordum ama şükür tepki vermedi Süt ürünlerini de aşabilsek süper olacak

Biz bugün yumurta denemesine başladık. Sarısının 1/4 verdim. Alerjik durumundan korkuyordum ama şükür tepki vermedi Süt ürünlerini de aşabilsek süper olacak
Siz kaç ayliksiniz grubun ilk doğurenlarındanım bizimki 8 aylık olacak 5 gün sonra tadimlara yeni başlamışsın bebisde allerjik bünyemi var acaba

İlk sebze çorbası yapacağım kıza da kolay bş tarifiniz var mı hanımlar kabak, havuç, patatesle
Ben de kizima az once yaptim 1 havuc yarim kabak ceyrek patates bir yemek kasigi pirinc koydum.sebzeleri kup kup dogradim ustune cikcak kadar su koydum pisirdim.blendirdan gecirdim ama suyu kaynayinca suyu azalmis pure kivaminda oldu.

Merhaba bebeklerinize domates veriyomusunuz.ben kahvaltida ceri domatesi yariya bolup elimle verdim baya suyunu icti.vermisken 3 gun denemek istiyorum insallah bi sorun olmaz.

Sağol canım
Gittik doktora krupmuş birde ventolin verdi
Dün gece biraz daha iyi uyudu
İnşallah hemen fayda eder cnm tekrar geçmiş olsun..
Anlat açılırsın canım
İnsanın neredeyse tüm yaşamını etkiliyor
Ben anlatmaya başlarsam bizim topikte yine sayfalar dolar valla:)) aynen herşeyi etkiliyor maalesef..
Nasıl yaptın kuzum bende yapmadım dah hiç çorba..
Merhaba bebeklerinize domates veriyomusunuz.ben kahvaltida ceri domatesi yariya bolup elimle verdim baya suyunu icti.vermisken 3 gun denemek istiyorum insallah bi sorun olmaz.
Hiç vermedim cnm bizim sağlık ocağı 8-9. Aya kadar bekleseniz iyi olur dedi.. sırada ona gelmedi açıkçası aslında kahvaltılık güzel olur..

Diğer gruplarıda denedin sanırım tek süte mi var şimdilik.. inşallah onuda çabuk atlatır..
mevsiminegore cnm sen verdin mi keçi sütlü yoğurt tepki verdi mi...

Sebze mamasına 3 gün kuralıyla domates ekledim. 6 aydan itibaren dr yasak koymadı.
Ama domates en son eklenen sebzeydi yani 6.5 aylıktı verdiğimde.
Cherry domates vermeyin ama en çok ilaca maruz kalan o.

Çok geçmiş olsun canım aşı olmuş muydu?
eylülde başlayacağım kısmetse okula
2 çocukla uğraşmaca günler geçiyor
Benim de kızım anaokuluna başlayacak 2 yıl gidecek
Ası olmamıstı doktora sordugumda pekte gereklı bırsey degıl demıstı. 5 yasında mı kızın. Byrda takında bır okul var babasının hıc oraya gonderesı yok dıger okuklara da nasıl gonderıcez bılmıyorum

4 yaşına girecek canım.
Okul işi zor vallahi

3 ocak doğumlu. ..benim.kuzu da daha ses fln çıkarmıyor sizinkiler ne duRumda kizlar. Ablasi bu aylarda nadildi unutmuşum :))

Sebze mamasına 3 gün kuralıyla domates ekledim. 6 aydan itibaren dr yasak koymadı.
Ama domates en son eklenen sebzeydi yani 6.5 aylıktı verdiğimde.
Cherry domates vermeyin ama en çok ilaca maruz kalan o.
Domates kendi bahcemizden kendi tohumumuzdan yetistiryoruz.kizimda 6 ay 22 gunluk.bende bi doktorumuza sorayimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…