2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynısı bizde de oldu şimdi bakıyorum hergün daha iyi oluyor.. ben çok kayıyor diye oturtmamıştım. Ama alışamadı galiba.. yoğurt deneyen sendin demi cnm tuttu mu ben farkettimde cam kapta daha iyi tutuyor.. belki denemişsindir ama aklıma geldi..

Olabilir canım. Benim ki 3 ay +3 haftalıkken dişlerini çıkardı. Şimdi yukardakiler görünüyor... Maaşallah.... Klasik emeklemeye geçmedi henüz. Hala öne doğru sıçrıyor.

Evet cnm tutuyor artık bnde cam küçük kavanozlar aldım onlara yapıyorum lezzeti bile daha güzel oluyor

Evet cnm tutuyor artık bnde cam küçük kavanozlar aldım onlara yapıyorum lezzeti bile daha güzel oluyor

Onu farkettı mi sana ıhtıyacı kalmıcak canı da sıkılmıcak

Sımdı kac aylık? Ben 4.5 aydan sınra ara ara oturtmaya baslamıstom

Merhaba canım buhar makınesı almanı ravsıye ederım bız oyle kurtulduk ılaclardan bırde gumuş bır takı takmanızı da tavdıye ederım

Bizimki oturuyor emekliyor.

Geçmiş olsun çok...

Bende kavanoza uyutuyorum çok güzel oluyor yoğurt..

Bizimki oturuyor emekliyor.

Geçmiş olsun çok...

Bende kavanoza uyutuyorum çok güzel oluyor yoğurt..
Maşallah kaç aylık tam olarak..
Bende kendimize borcam tencereye kızıma da bardak boyutunda puding kaplarına yapıyorum.. eskiden çelik tencereye yapardım birde mayalarken ağzını kapatırdım su gibi olurdu şimdi ağzınıda açık mayalıyorum taş gibi oluyor.. 7 yıllık evliyim nihayet olayı çözdüm:))

Cok sukur ıyıyız kucuk rota vırusu kapmıstı gectı buyuk nasıpse anasınıfına baslıcak sen nasılsın calısmaya basladın mı
Çok geçmiş olsun canım aşı olmuş muydu?
eylülde başlayacağım kısmetse okula
2 çocukla uğraşmaca günler geçiyor
Benim de kızım anaokuluna başlayacak 2 yıl gidecek

Dilek06 Merhaba.. bezi ağızları açıkken örtüyorum buharını bez aldığı için sulanmıyor.. evet açtığımda soğuk oluyor kapatırken sıcak olurdu ama ekşi olurdu yoğurdum şimdi ekşi olmuyor.. ilk sıcaklığı yetiyor galiba..

Anlat açılırsın canım
İnsanın neredeyse tüm yaşamını etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…