- 21 Temmuz 2018
- 173
- 230
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün sonra 7 aylık oluyor kızım. Maalesef inek sütü alerjisi var süt ve süt ürünleri tüketemiyoruz. Sebze, bakliyat, tahıllar hepsinin tadımını yaptık. Yumurtayı sona bıraktık o da alerjik olabiliyor diğerlerine kıyasla ama şükür sorun olmadı canımSiz kaç ayliksiniz grubun ilk doğurenlarındanım bizimki 8 aylık olacak 5 gün sonra tadimlara yeni başlamışsın bebisde allerjik bünyemi var acaba
Ben vermedim canım. Birkaç ay daha bekleyeceğim onun içinMerhaba bebeklerinize domates veriyomusunuz.ben kahvaltida ceri domatesi yariya bolup elimle verdim baya suyunu icti.vermisken 3 gun denemek istiyorum insallah bi sorun olmaz.
Sağol canım evet öyle görünüyor. Başka hassasiyet oluşmadı şükürDiğer gruplarıda denedin sanırım tek süte mi var şimdilik.. inşallah onuda çabuk atlatır..
mevsiminegore cnm sen verdin mi keçi sütlü yoğurt tepki verdi mi...
Sağ ol kuzumKuzum bunları şehriye ile pişirip verebilirsin, sebzeleri minik minik koyarsın hemen pişer. Kolay olsun dediğin için böyle yapabilirsin ama vaktin olduğunda daha besleyici olması için kemikli bir eti kısık ateşte bir kaç saat kaynatıp suyu ilede yapabilirsin. Ben öyle afilli tarifler bilmiyorum sebzeleri pirinç/şehriye gibi bir tahılıda ekleyip yapıyorum
Ben de kizima az once yaptim 1 havuc yarim kabak ceyrek patates bir yemek kasigi pirinc koydum.sebzeleri kup kup dogradim ustune cikcak kadar su koydum pisirdim.blendirdan gecirdim ama suyu kaynayinca suyu azalmis pure kivaminda oldu.
İnşallah hemen fayda eder cnm tekrar geçmiş olsun..
Ben anlatmaya başlarsam bizim topikte yine sayfalar dolar valla:)) aynen herşeyi etkiliyor maalesef..
Nasıl yaptın kuzum bende yapmadım dah hiç çorba..
Daha önceki gün bulabildim keçi sütünü migrostan probiyotik maya aldım inek sütü mayası ama epey ara verdim belki kızarmaz üst kat komşum da aynı olmuş aramızda 15 gün var arayı açtım verdim olmadı test de yaptırmış çıkmamış bizim de öyle olur inşallah bakalım.Diğer gruplarıda denedin sanırım tek süte mi var şimdilik.. inşallah onuda çabuk atlatır..
mevsiminegore cnm sen verdin mi keçi sütlü yoğurt tepki verdi mi...
mevsiminegore canım bugün eczanede toz yoğurt mayası gördüm ama içeriğine pek bakamadım sen ne yaptın yoğurt işini
bizde çok hastalandik. bende kurp tam suphelenmistim ama değilmiş.önce antibiyotik kullanmadık,Malesef ilerleyince kullanmak zorunda kaldık.. bide prospan, oksuruk surubu çok iyi bi ilaç .bizdede tıkanıklık çok vardı ben evde kendimce hava veriyordum.geçmiş olsun bu aradaKızlar biz hastalandık değişik tonda kuvvetli bir ağlamamız var öksürük ve geniz akıntısı var.
Doktorumuzla konuştum krup üzerinde durdu.
Yarın götüreceğim.
Dün gece yatakta 1 saat uyudu en fazla yatar pozisyonda nefes almakta çok zorlanıyor
cnim Kirkbirkere maşallah 4aylik deyince cok sasirdim.ALLAH nazarlardan korusunGunaydinn ❤ benim kiz 4bucuk ayliktan beri emekliyor. Evi talan ediyor su an.Yuruneye daha var ama kendisi tutunup ayaga kalkip tutanarak ilerleyebiliyor A aurora_z kendisi desteksiz oturuyor oyun oynarken vs vs
Xeroderma_pig gecmis olsun canim simdi nasil oldu bebisin
Z zeLina kendi yipratmamaya calis kuzum bebis icin olan bir sana oluyor cunku..
Z zet193 masallah guzelligim sana ❤ baska bi hassasiyet cikmamasina sevindim kuzumun❤
Bu arada bizim ilk kelimemiz dede gel oldu
kuzum sen nasilsin nerelerdesin? küçük para nasil,ek gida serüveni emme nasil gidiyor?Aman allahım.neler olmus burada @Kazen bey lutfen pasif ettiğiniz üyelerin üyeliklerini acarmisiniz bir yılı aşkın süredir burada her animizi paylaştık bir whatsap grubu kurup site kurallarını çiğnemiş olabilirler bir kaç gunluk bir banlama verdiğinizde karşı taraflar mesajı almıs olacaktır bizim burda kurduğumuz dostluğu çöpe atmayın cünki burdan başka hiçbir yerden iletişimimiz yok onları cezalandiralim derken bizlerde cezalandiriyorsunuz biz bunu haketmedik lütfen arkadaşlarımızın hesaplarını acin
Maşallah Azra kuzuyaGunaydinn ❤ benim kiz 4bucuk ayliktan beri emekliyor. Evi talan ediyor su an.Yuruneye daha var ama kendisi tutunup ayaga kalkip tutanarak ilerleyebiliyor A aurora_z kendisi desteksiz oturuyor oyun oynarken vs vs
Z zet193 masallah guzelligim sana ❤ baska bi hassasiyet cikmamasina sevindim kuzumun❤
Masallah bebısıbe canım anası hamıleyken hıc durmuyordu ki bebegı dursunGunaydinn ❤ benim kiz 4bucuk ayliktan beri emekliyor. Evi talan ediyor su an.Yuruneye daha var ama kendisi tutunup ayaga kalkip tutanarak ilerleyebiliyor A aurora_z kendisi desteksiz oturuyor oyun oynarken vs vs
Aynen öyle canım ben bu konuyu çoğu kez yaşadım 7. Takımjmız vardı diyet banlanmalar en sonunda kapatıldı çok çok üzülmüştüm o zamandaYapıcak birsey yok
aktif kişiler neredeyse hepsi pasiflesmis kimse kalmamisKonuyu şimdi anladım ama bzm wp gurubu kurduklarından bile haberimiz yok 5 6 kişi banlanmış çok üzüldüm
siz aralik ayı doğum musunuz galiba.ek gıda nasil gidiyorYapıcak birsey yok
Gunaydinn ❤ benim kiz 4bucuk ayliktan beri emekliyor. Evi talan ediyor su an.Yuruneye daha var ama kendisi tutunup ayaga kalkip tutanarak ilerleyebiliyor A aurora_z kendisi desteksiz oturuyor oyun oynarken vs vs
Evet canım 13 aralık. Ek gıda olarak ben ne yıyorsam onu verıyorum sabhaları yumurta salatalık peynjr 1-2 kasık sut aksam ne pişirdiysem.. + dondurma kofte falan olursa verıyorum tavuk dun bamya ve melemen yedırdımsiz aralik ayı doğum musunuz galiba.ek gıda nasil gidiyor