2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın hanımlar sık giremedigim icin takip zor oluyo sessiz takipteyim giden gidene oğlum 1.5 aydır surunerek istedigi yere gidiyo buda sanırım tembellestirdi emekliyecegini sanmıyorum destekli oturuyo ama ayaklarıyla oynuyo sürekli bu yüzden devriliyo desteksiz oturanlar varmı bizmi geç kaldik dr 6 aydan önce sakin oturtma dediği için 6. Aya kadar 1 2 foto çekme dışında hiç oturtmamıştım

çogu kişi gitmiş cok üzüldümbenimki bayadır desteksiz oturuyor ama asla yüzüstü yatmıyor o yuzden hic emeklemiyor.sanirim kizlarim gibi emeklemeden yurüyecek her cocuk farkli gelisim gosteriyor

Kızlar biz hastalandık değişik tonda kuvvetli bir ağlamamız var öksürük ve geniz akıntısı var.
Doktorumuzla konuştum krup üzerinde durdu.
Yarın götüreceğim.
Dün gece yatakta 1 saat uyudu en fazla yatar pozisyonda nefes almakta çok zorlanıyor

Geçmiş olsun cnm inşallah önemli bir şey değildir..

Çok geçmiş olsun. Geçen haftalarda aynı belirtiler ile doktora gittik. Burnunu büyük (30 ml lik) sular ile her beslenme öncesi ve uyku öncesi temizledik. Benim kızımın boğazı mikrop kapmıştı. Algifor adında bir şurup verdi 2gün günde 3 kere olmak üzere kullandık. En kısa zamanda iyileşir umarım.

çok geçmiş olsun Istanbuldaki kuzenimin çocugu krup olmuştu hava vermislerdi havadan sonra duzelmisti

Geçmiş olsun cnm inşallah önemli bir şey değildir..
çok geçmiş olsun Istanbuldaki kuzenimin çocugu krup olmuştu hava vermislerdi havadan sonra duzelmisti
Sağolun kızlar.
Evet zinmem bu da mikrobik alt solunum yolu enfeksiyonuymuş. Havlar gibi bir öksürük var boğazından kuş sesi gibi ses geliyor. Nereden aldı anlamadım.
Bize de dr hava veriliyor dedi ama biraz bekleyelim yarın muayene edecek sonrasında bakalım

Herkese merhaba!
7 ay 4 günlük oğlumun hala dişi çıkmadı Oğlumunki gibi olan var mı? Neden acaba?
Bu arada oğlum sürünüyor devamlı. Kendini ittirerek gitmek istediği yere götürüyor. 1-2 haftaya tamamen emekler sanırım.
Ek gıdaya artık iyiden iyiye başladık. Sebze çorbaları, taze yoğurt, meyve püreleri.. Bugün-yarın ev yapımı sağlıklı bebe bisküvisi yapayım diyorum, onu da yedirmeye başlarım.
Bizden şimdilik bu kadar :)

1 yaşına kadar diş çıkarmayabilir normal merak etme :) büsküvi tarifini isterim :)

Ne uzarsın ne kısalırsın canım ancak üzüldüğünle kalırsın
Yıllardır aynen öyle oldu canım ama çok yorulmuşum artık onu anladım...
Olabildiğince tarafsız olmaya çalış kuzum ❤
2 tarafta dediğim dedik cinsten canım o yüzden tarafsızlığımı bile görmüyorlar bir şekilde ortasında kalıveriyorum işte olayların..

Seni arada bıraktıkları için tepki mi versen acaba :/

Bizimde yok dişimiz belirti falanda yok daha 7 aylık olmadık:))
Tatili kısa tuttuk kuzum plansızdı ama iyi geldi. Bakınıyorum arada sayfaya ama yazmaya vaktim olmuyor
Hava değişimi bile iyi geliyor insana cnm iyi yapmışsınız..
Seni arada bıraktıkları için tepki mi versen acaba :/
Denedim kuzum onu da denedim sen karışma zaten deniliyor karışmayınca da herkes diğer tarafı koruyorsun diyor saçma sapan işler kafayı yiyeceğim sonunda..ilgilenmiyorum artık bende canımın sıkılmasından bile etkileniyor kızım geçen gün ağlarken gördü yüzünü görecektin 2 gün uykulara geçerken ağladı hiçbirisi çocuğumdan önemli değil.. ne yaparlarsa yapsınlar..

Bende aynı şeyi yaptım çocuk yamuluyordu sağa sola yeni yeni sürekli oturtmaya başladım arkasında yine ben oluyorum ama suan daha iyi oturuyor. Tam desteksize geçmesekte oturma süresi çok uzadı. Cesaretlendirmek gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…