2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende aynı şeyi yaptım çocuk yamuluyordu sağa sola yeni yeni sürekli oturtmaya başladım arkasında yine ben oluyorum ama suan daha iyi oturuyor. Tam desteksize geçmesekte oturma süresi çok uzadı. Cesaretlendirmek gerekiyor sanırım
Aynısı bizde de oldu şimdi bakıyorum hergün daha iyi oluyor.. ben çok kayıyor diye oturtmamıştım. Ama alışamadı galiba.. yoğurt deneyen sendin demi cnm tuttu mu ben farkettimde cam kapta daha iyi tutuyor.. belki denemişsindir ama aklıma geldi..

Herkese merhaba!
7 ay 4 günlük oğlumun hala dişi çıkmadı :KK70: Oğlumunki gibi olan var mı? Neden acaba?
Bu arada oğlum sürünüyor devamlı. Kendini ittirerek gitmek istediği yere götürüyor. 1-2 haftaya tamamen emekler sanırım.
Ek gıdaya artık iyiden iyiye başladık. Sebze çorbaları, taze yoğurt, meyve püreleri.. Bugün-yarın ev yapımı sağlıklı bebe bisküvisi yapayım diyorum, onu da yedirmeye başlarım.
Bizden şimdilik bu kadar :)
Olabilir canım. Benim ki 3 ay +3 haftalıkken dişlerini çıkardı. Şimdi yukardakiler görünüyor... Maaşallah.... Klasik emeklemeye geçmedi henüz. Hala öne doğru sıçrıyor.

Aynısı bizde de oldu şimdi bakıyorum hergün daha iyi oluyor.. ben çok kayıyor diye oturtmamıştım. Ama alışamadı galiba.. yoğurt deneyen sendin demi cnm tuttu mu ben farkettimde cam kapta daha iyi tutuyor.. belki denemişsindir ama aklıma geldi..
Evet cnm tutuyor artık bnde cam küçük kavanozlar aldım onlara yapıyorum lezzeti bile daha güzel oluyor

Evet cnm tutuyor artık bnde cam küçük kavanozlar aldım onlara yapıyorum lezzeti bile daha güzel oluyor

Günaydın kızlar biraz sıkıntılı günler geçiriyorum o yüzden giremedim çok fazla.. buralardayım bende..

Emeklemesine çok az kaldı sanırım pozisyonuna geçiyor ama gidemiyor daha 14ünde 7 aylık olacağız. Dönerek bazen az da olsa sürünerek heryere gidiyor.. Allahtan odanın dışına çıkılabileceğini farketmedi daha:)))
Onu farkettı mi sana ıhtıyacı kalmıcak canı da sıkılmıcak 😂😂

Günaydın hanımlar sık giremedigim icin takip zor oluyo sessiz takipteyim giden gidene oğlum 1.5 aydır surunerek istedigi yere gidiyo buda sanırım tembellestirdi emekliyecegini sanmıyorum destekli oturuyo ama ayaklarıyla oynuyo sürekli bu yüzden devriliyo desteksiz oturanlar varmı bizmi geç kaldik dr 6 aydan önce sakin oturtma dediği için 6. Aya kadar 1 2 foto çekme dışında hiç oturtmamıştım
Sımdı kac aylık? Ben 4.5 aydan sınra ara ara oturtmaya baslamıstom

Sağolun kızlar.
Evet zinmem bu da mikrobik alt solunum yolu enfeksiyonuymuş. Havlar gibi bir öksürük var boğazından kuş sesi gibi ses geliyor. Nereden aldı anlamadım.
Bize de dr hava veriliyor dedi ama biraz bekleyelim yarın muayene edecek sonrasında bakalım
Merhaba canım buhar makınesı almanı ravsıye ederım bız oyle kurtulduk ılaclardan bırde gumuş bır takı takmanızı da tavdıye ederım

Günaydın hanımlar sık giremedigim icin takip zor oluyo sessiz takipteyim giden gidene oğlum 1.5 aydır surunerek istedigi yere gidiyo buda sanırım tembellestirdi emekliyecegini sanmıyorum destekli oturuyo ama ayaklarıyla oynuyo sürekli bu yüzden devriliyo desteksiz oturanlar varmı bizmi geç kaldik dr 6 aydan önce sakin oturtma dediği için 6. Aya kadar 1 2 foto çekme dışında hiç oturtmamıştım

Bizimki oturuyor emekliyor.

Kızlar biz hastalandık değişik tonda kuvvetli bir ağlamamız var öksürük ve geniz akıntısı var.
Doktorumuzla konuştum krup üzerinde durdu.
Yarın götüreceğim.
Dün gece yatakta 1 saat uyudu en fazla yatar pozisyonda nefes almakta çok zorlanıyor

Geçmiş olsun çok...

Bende kavanoza uyutuyorum çok güzel oluyor yoğurt..

Bizimki oturuyor emekliyor.

Geçmiş olsun çok...

Bende kavanoza uyutuyorum çok güzel oluyor yoğurt..
Maşallah kaç aylık tam olarak..
Bende kendimize borcam tencereye kızıma da bardak boyutunda puding kaplarına yapıyorum.. eskiden çelik tencereye yapardım birde mayalarken ağzını kapatırdım su gibi olurdu şimdi ağzınıda açık mayalıyorum taş gibi oluyor.. 7 yıllık evliyim nihayet olayı çözdüm:))

Cok sukur ıyıyız kucuk rota vırusu kapmıstı gectı buyuk nasıpse anasınıfına baslıcak 🤷‍♂️sen nasılsın calısmaya basladın mı
Çok geçmiş olsun canım aşı olmuş muydu?
eylülde başlayacağım kısmetse okula
2 çocukla uğraşmaca günler geçiyor
Benim de kızım anaokuluna başlayacak 2 yıl gidecek

Maşallah kaç aylık tam olarak..
Bende kendimize borcam tencereye kızıma da bardak boyutunda puding kaplarına yapıyorum.. eskiden çelik tencereye yapardım birde mayalarken ağzını kapatırdım su gibi olurdu şimdi ağzınıda açık mayalıyorum taş gibi oluyor.. 7 yıllık evliyim nihayet olayı
çözdüm:))
Merhaba! Ağzı açık nasıl mayalıyorsunuz soğumaz mı

Dilek06 Dilek06 Merhaba.. bezi ağızları açıkken örtüyorum buharını bez aldığı için sulanmıyor.. evet açtığımda soğuk oluyor kapatırken sıcak olurdu ama ekşi olurdu yoğurdum şimdi ekşi olmuyor.. ilk sıcaklığı yetiyor galiba..

Yıllardır aynen öyle oldu canım ama çok yorulmuşum artık onu anladım...

2 tarafta dediğim dedik cinsten canım o yüzden tarafsızlığımı bile görmüyorlar bir şekilde ortasında kalıveriyorum işte olayların..
Anlat açılırsın canım
İnsanın neredeyse tüm yaşamını etkiliyor

X