Haberim vardi ama telefon benim en buyuk gafletim. Cogu gruptan ben kendim ciktim. Cok zaman aliyor diye. O yuzden cok yanasmadim.sen niye katılmadinki cnim haberin yokmuydu? sizde ek gıda emme nasil gidiyor
aynen cnim 1.çocuk baya istekliydim ama bunda hiç yediresim bile gelmiyor.peki emmesi nasilHaberim vardi ama telefon benim en buyuk gafletim. Cogu gruptan ben kendim ciktim. Cok zaman aliyor diye. O yuzden cok yanasmadim.
Ek gida , yogurtu sevmiyor. Ama on7n disinda seftali disinda tum meyveleri seviyor. Bazen tadina bakip birakiyor bazen beni sasirtiyor. Ama daha cok ek gidayla oynamak elini yuzunu kirletmek hosuna gidiyor. Valla buradaki annelere giptayla bakiyorum. O yemekleri ben krndime yapacak vaktim yok nasil hergun menu cikartiyorlar
Emmesi azaldi. Ama bu iyi birsey cunku uyku egitimi icin azaltmak gerekiyordu bende kiyamiyordum. Kilosu guzel diye takmiyorum.aynen cnim 1.çocuk baya istekliydim ama bunda hiç yediresim bile gelmiyor.peki emmesi nasil
aynen bacım valla emzircem diye çocuğu uykuya daldir sonra yarım saat uğraş sonuç ikimiz su gibi oluyoruz.ama ek gıda daha rahat.kiz ne ugrasiyon biberonla kaşıkla agzina var gitsin yeter keyfine biraktigin
Kiz evde gram sut var cocuk busefer icecek oldu bi saatir gogsumde makina kopup gelecek simdi gelmiyo sutaynen bacım valla emzircem diye çocuğu uykuya daldir sonra yarım saat uğraş sonuç ikimiz su gibi oluyoruz.ama ek gıda daha rahat.kiz ne ugrasiyon biberonla kaşıkla agzina var gitsin yeter keyfine biraktigin
Ben onlara dedim dagitmayin grubu bi heyecana kapilip gittilerHerkes gitmiş yahuinşallah dönerler
Aramıza dönsünler en kısa sürede inşallah. Güzel dostluklar kurulmuştu böyle yitip gitmese keşkeBen onlara dedim dagitmayin grubu bi heyecana kapilip gittiler
AaaaaaaaSimdi kimler donduruldu @anneveoglusu @Nilufer_3457 6@SevimlipandufPapatyamaviss @ bence91 @Kahsen @Pamuk Panda @sgocen disinda dondurulan var mi ? Off yaa
Tekrar hamile kalalım o zaman.... Ben de özledim. Zamana bak, su gibi....ay nolmus böyle buralara hiç bir whatsap grubuna dahil değilim. vaktim de yok buraya da giremiyorum arada uğrayıp okuyup çıkıyorum 2 tane çocukla evle işle mümkün değil ya hamilelikteki sohbetleri özlemedim değil.
Sendeki enerjinin 10da 1i ben de olaydı:)Karabulutlar dolanıyor uzerimizde pozitif enerjimle hemen dagitayim
Kİzlar neler yapiyorsunuz minnoslari iyi besliyormusunuz ek gidaya baslayali meme reddiniz oldumu
Buralardayım kuzum benim kız dün 10buçuğa kadar falan uyumadı en son kucağımda sallarken yorulup sırt üstü yatmıştım öylece uyuyup kalmışız kuzumla kucak kucağa.. iyi olmuş ama srnin enerjine yetişebilmek için enerji toplamışım:)))
Kuzum yemeyi bilse ver gitsinde tutmaya çalışırken diliyle dışarı itiyor benim saf kızım..aynen bacım valla emzircem diye çocuğu uykuya daldir sonra yarım saat uğraş sonuç ikimiz su gibi oluyoruz.ama ek gıda daha rahat.kiz ne ugrasiyon biberonla kaşıkla agzina var gitsin yeter keyfine biraktigin