2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gecmis olsun. Kadin dogumcu yazmadı mi ilaci?
Ona güven,birak prospektüsü.
Antibiyotiklerde de yaziyor,hemen hemen her ilaçta yaziyor ama kullanıyoruz.
Senin sıkıntın onun verecrgi etkiden daha fazla demekki

Aynen öyle olmuş .... grubu kurduktan sonra daha da uğrayan olmamış, gruptakilerin mesajlarına bir bakın ayıp olmasın diye yalandan bir günaydın diyip gitmişler .....

Şubat ayında kibarca uyarı vermiştim ama işte insanoğlu o zaman dökülen dilleri, özür mesajlarını, bir daha olmayacak yeminlerini hemen unutup aynı yolda devam ediyorlar. Lütfen kimse uyarı olmadı, haberim yoktu demesin, üyeliği kapatılan üyeler şubat ayından bu konuya vakıflar...

şimdi sayfa kıymete biner hepsi mesaj atar üyeliğimizi aktif et diye .... yahu zaten uğramıyorsun, yalandan bir günaydın sonra ortalarda yoksun.... Lakin atılınca hırs yapıyor işte insan oğlu....

Yazık, şurada size ayrılan zamana yazık, sorularınıza verilen cevaplara yazık ....

Nankörlüğün en güzel örneği ! Burada artık kalan 2-3 üyeye rahatsızlık vermeyin bari, gidin whatsappta ne yaparsanız yapın...

Aynen öyle olmuş .... grubu kurduktan sonra daha da uğrayan olmamış, gruptakilerin mesajlarına bir bakın ayıp olmasın diye yalandan bir günaydın diyip gitmişler .....

Merhaba kanzen bey

WhatsApp grubu kurulmasından rahatsız olan üyelerden biri bendim evet, Ama buradaki diğer üye arkadaşlarımızla hamilileliğimizden bu yana paylaşımlarda bulunduk birbirimize bilgen ve maneven destek verdik, her ne kadar sanal bir mecreda olsa gerçek kişileriz, Bende hatrı olan insanlar buradaki üyeler. Bu sebeple kendimi kötü hissettim, benim şikayet ettiğimi düşünebilirler fikri ile çünkü rahatsızlığını en açıkça dile getiren kişi benim. Şikayet üzeri tespit edildiyse kimin şikayet ettiğini söyleyebilme durumunuz var mı? Zan altında kaldığımı hissediyorum çünkü.

Merhaba,
Asla siz şikayet etmediniz. Zaten bizim sorgularımızda "grup, wp, whatsapp" gibi anahtar kelimeler var. Bunları dönem dönem sorgulayıp işlem yapıyoruz. Çoğu kez pas geçiliyor fakat ısrar edilirse belirli kullanıcılar tarafından sistem de eee yeter diyor bizde gerekeni yapıyoruz. Konunun sizinle ne alakası var ne de sizin rahatsızlık mesajınızı konuya gelene kadar gördüm.

Evet anladım. Açıklamanız için teşekkür ederim.

Kazen Bey,

Bir yönetici olarak yangına körükle gitmenizi tuhaf buldum doğrusu. Ayrıca neye göre kime göre arkadaşların bazılarının hesaplarını pasif hale getirdiniz? Burda da muhabbet gayet devam ediyordu, kaldı ki farklı konularda da yorumlara devam ediliyordu. Yasaktır eyvallah, ancak bu tutumunuzu gerçekten çok komik buldum. Kime gaz veriyorsunuz ki? Biz burda uzuuunca zamandır iletişim halinde olan, birbirlerinde az veya çok hatrı olan kişileriz. Lütfen benim de hesabımı silin. Sildikten sonra “sildik iyi günler” şeklinde tripli bir cevap da vermeyin lütfen. Size iyi gazlamalar..

Günaydın kızlar
Benim kızımın özel yerinde kkzarmalar oluyor bazen. Dün epey kızarmış pişik mi oluyor enfeksiyon dan mi bilemiyorim. Kız anneleri sizde de oluyor mu böyle seyler
Aynı durumu yaşadık son haftalarda. İdrar tahlili yaptırdık az bakteri çıktı. Şurup kullandık, geçti derken devam etti. Pişik dendi. O dönem yeni bezler deniyorduk güzel de bir bez bulmuş, bunda karar kılmıştık(molfix in yeni çıkan bezi) ancak cildi reaksiyon verdi. Sudokrem, mustela derken geçti şükür ki. Sonra kasığında kabarıklık oluştu, zamanla geçer dendi ama yine de ilaç kullanıyorum. Geçti zaten de ben yine 3 gün sürecem, bugün başladım.....
Geçmiş olsun size de....

Hangi krem cnm doktor mu verdi..

Bir haftadır yorumunuz yok ama gelip yorum yazıp gazdan bahsediyorsunuz, ilginç.
Ben mi gaz veriyorum yoksa siz mi gaza geldiniz enteresan ...

Konu dışı mesajlarım için kusura bakmayın ... Bir rahatsızlığınız var ise veya üyelik iptali yaptırmak istiyorsanız lütfen bana özelden yazın. Zira bu başlık bak Kazen'e atar yaptım başlığı değildir... Gerçekten sorunu olan özelden yazar, çözmeye çalışırız. Arkadaşlarımı kolluyorum diye kendinizi paralamanızın anlamı yok ... Uslubumdan dolayı kusura bakmayın ama durum budur...

Nereye gidiyorsunuz yaa yazik oldu bu gruba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…