- 15 Temmuz 2008
- 2.879
- 4.957
Gecmis olsun. Kadin dogumcu yazmadı mi ilaci?Kızlar, benim doğumdan sonra ikinci kez enfeksiyon oldu bende de tekrar doktora gittim krem ve Trivag fitil verdi . Emzirdiğini söyledim ama ilaç biligisnde emzirmede kullanmayın üç gin ara verin diyornormal doğum nedeniyle böyle olmuş vücut enfeksiyona çok açık
Ben bu yüzden WhatsApp grubu açılması yanlısı değilim. Artık paylaşımlar WhatsApp grubunda yapıldığı için buraya yazmaya gerek olmuyor. WhatsApp grubunda olmayanlar içinde buranın takip edilecek bir yanı kalmadıhesabımı kapatacağım çünkü sadece bu forum için giriyordum
Aynen öyle olmuş .... grubu kurduktan sonra daha da uğrayan olmamış, gruptakilerin mesajlarına bir bakın ayıp olmasın diye yalandan bir günaydın diyip gitmişler .....
Merhaba kanzen bey
WhatsApp grubu kurulmasından rahatsız olan üyelerden biri bendim evet, Ama buradaki diğer üye arkadaşlarımızla hamilileliğimizden bu yana paylaşımlarda bulunduk birbirimize bilgen ve maneven destek verdik, her ne kadar sanal bir mecreda olsa gerçek kişileriz, Bende hatrı olan insanlar buradaki üyeler. Bu sebeple kendimi kötü hissettim, benim şikayet ettiğimi düşünebilirler fikri ile çünkü rahatsızlığını en açıkça dile getiren kişi benim. Şikayet üzeri tespit edildiyse kimin şikayet ettiğini söyleyebilme durumunuz var mı? Zan altında kaldığımı hissediyorum çünkü.
Merhaba,
Asla siz şikayet etmediniz. Zaten bizim sorgularımızda "grup, wp, whatsapp" gibi anahtar kelimeler var. Bunları dönem dönem sorgulayıp işlem yapıyoruz. Çoğu kez pas geçiliyor fakat ısrar edilirse belirli kullanıcılar tarafından sistem de eee yeter diyor bizde gerekeni yapıyoruz. Konunun sizinle ne alakası var ne de sizin rahatsızlık mesajınızı konuya gelene kadar gördüm.
Aynı durumu yaşadık son haftalarda. İdrar tahlili yaptırdık az bakteri çıktı. Şurup kullandık, geçti derken devam etti. Pişik dendi. O dönem yeni bezler deniyorduk güzel de bir bez bulmuş, bunda karar kılmıştık(molfix in yeni çıkan bezi) ancak cildi reaksiyon verdi. Sudokrem, mustela derken geçti şükür ki. Sonra kasığında kabarıklık oluştu, zamanla geçer dendi ama yine de ilaç kullanıyorum. Geçti zaten de ben yine 3 gün sürecem, bugün başladım.....Günaydın kızlar
Benim kızımın özel yerinde kkzarmalar oluyor bazen. Dün epey kızarmış pişik mi oluyor enfeksiyon dan mi bilemiyorim. Kız anneleri sizde de oluyor mu böyle seyler
Hangi krem cnm doktor mu verdi..Aynı durumu yaşadık son haftalarda. İdrar tahlili yaptırdık az bakteri çıktı. Şurup kullandık, geçti derken devam etti. Pişik dendi. O dönem yeni bezler deniyorduk güzel de bir bez bulmuş, bunda karar kılmıştık(molfix in yeni çıkan bezi) ancak cildi reaksiyon verdi. Sudokrem, mustela derken geçti şükür ki. Sonra kasığında kabarıklık oluştu, zamanla geçer dendi ama yine de ilaç kullanıyorum. Geçti zaten de ben yine 3 gün sürecem, bugün başladım.....
Geçmiş olsun size de....
Dr. Verdı canımHangi krem cnm doktor mu verdi..
Benimde haberim yok kötü oldu böyle inşallah geri dönerlerHayırdır kızlar whatsapp grubu mu varmış? Kimler var orada? Ne zaman kurulmuş hiç haberimiz yok
Kazen Bey,
Bir yönetici olarak yangına körükle gitmenizi tuhaf buldum doğrusu. Ayrıca neye göre kime göre arkadaşların bazılarının hesaplarını pasif hale getirdiniz? Burda da muhabbet gayet devam ediyordu, kaldı ki farklı konularda da yorumlara devam ediliyordu. Yasaktır eyvallah, ancak bu tutumunuzu gerçekten çok komik buldum. Kime gaz veriyorsunuz ki? Biz burda uzuuunca zamandır iletişim halinde olan, birbirlerinde az veya çok hatrı olan kişileriz. Lütfen benim de hesabımı silin. Sildikten sonra “sildik iyi günler” şeklinde tripli bir cevap da vermeyin lütfen. Size iyi gazlamalar..
Kimler pekiiBenimde haberim yok kötü oldu böyle inşallah geri dönerler
Epey kalabalıklar maalesef cnm isimlerinin yanında üzgün yazanların hepsi..Kimler pekii
Nereye gidiyorsunuz yaa yazik oldu bu grubaKazen Bey,
Bir yönetici olarak yangına körükle gitmenizi tuhaf buldum doğrusu. Ayrıca neye göre kime göre arkadaşların bazılarının hesaplarını pasif hale getirdiniz? Burda da muhabbet gayet devam ediyordu, kaldı ki farklı konularda da yorumlara devam ediliyordu. Yasaktır eyvallah, ancak bu tutumunuzu gerçekten çok komik buldum. Kime gaz veriyorsunuz ki? Biz burda uzuuunca zamandır iletişim halinde olan, birbirlerinde az veya çok hatrı olan kişileriz. Lütfen benim de hesabımı silin. Sildikten sonra “sildik iyi günler” şeklinde tripli bir cevap da vermeyin lütfen. Size iyi gazlamalar..