2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Karabulutlar dolanıyor uzerimizde pozitif enerjimle hemen dagitayim
Kİzlar neler yapiyorsunuz minnoslari iyi besliyormusunuz ek gidaya baslayali meme reddiniz oldumu

Karabulutlar dolanıyor uzerimizde pozitif enerjimle hemen dagitayim
Kİzlar neler yapiyorsunuz minnoslari iyi besliyormusunuz ek gidaya baslayali meme reddiniz oldumu
Ek gida ile meme reddi olacagini sanmiyorum. Bebekler memeye asik. Sahiplik duygusu ve rahatlama yonlemleriymis emmek. Ama bizimki yarim tabak kabak corbasi icti ben cok sasirdim.

Ek gida ile meme reddi olacagini sanmiyorum. Bebekler memeye asik. Sahiplik duygusu ve rahatlama yonlemleriymis emmek. Ama bizimki yarim tabak kabak corbasi icti ben cok sasirdim.
Masallah yiye yiye mideleride genislicek ben cok hata yaptim emzirmemekle
Benim cocuk makina oldu hep gerci ben emzirdimde o istemedi beni aglamaya basladi nasip degilmis napalim sizleri okudukca mutlu oluyorum
Ama istahli bebek en sevdigimden

Masallah yiye yiye mideleride genislicek ben cok hata yaptim emzirmemekle
Benim cocuk makina oldu hep gerci ben emzirdimde o istemedi beni aglamaya basladi nasip degilmis napalim sizleri okudukca mutlu oluyorum
Ama istahli bebek en sevdigimden
Ek gida olayi biraz bana sacma geliyor. 500 kalorilik anne sutu yerine 10 kalorilik kabak corbasi mi doyuracak. Ama sindirim sistemini gelistirmede ve yemeye alistirmada ise yariyormus

Ek gida olayi biraz bana sacma geliyor. 500 kalorilik anne sutu yerine 10 kalorilik kabak corbasi mi doyuracak. Ama sindirim sistemini gelistirmede ve yemeye alistirmada ise yariyormus
Yani dedigin gibi o bagirsaklar kabiz ishal ola ola yolu bulacaklar calisa calisa bizimki istahla icseydi sutleri ben acikcasi ek gida olayina fazla derinlemesine girmezdim ama suan malesef ek gida soylenen ogun uzerindeyiz cocugu deniyorum bigun hic ek gida vermiyorum
Birgun veriyorum ek gida yedigi gunler sut icimi daha cok oluyor ici yaniyor sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…