2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Buralardayım kuzum benim kız dün 10buçuğa kadar falan uyumadı en son kucağımda sallarken yorulup sırt üstü yatmıştım öylece uyuyup kalmışız kuzumla kucak kucağa.. iyi olmuş ama srnin enerjine yetişebilmek için enerji toplamışım:)))
Papatyamaviss Papatyamaviss cnm sen buralarda mısın...
Hesabımı kapatmislardi dun canım da bugun acmislar

Günaydın hanımlar
Forum gerçekten çok sessizleşti, alışmışız hepimiz kalabalık olmasına :/
En kısa zamanda dönerler umarım 🙏

Ek gıda serüveniniz nasıl gidiyor? Ben öğle ve akşam olmak üzere hala 2 öğün veriyorum, Ama çok az miktarda. Ağırlıklı olarak anne sütü. Ek gıda şu dönemde sindirim sistemini alıştırıyor diye düşünüyorum. İleriki zamanlarda daha fazla vermeye başlayacağım.

Günaydın hanımlar

Ek gıda serüveniniz nasıl gidiyor? Ben öğle ve akşam olmak üzere hala 2 öğün veriyorum, Ama çok az miktarda. Ağırlıklı olarak anne sütü. Ek gıda şu dönemde sindirim sistemini alıştırıyor diye düşünüyorum. İleriki zamanlarda daha fazla vermeye başlayacağım.
Ben de 2ogun yapiyorum ve cok az yiyor zaten blw usulu gidiyorum ben cogu disarilarda 😂

Günaydın kızlar, ne çok arkadaş gitmiş üzüldüm gerçekten :KK43: Bir an önce geri gelirler umarım. Bizim doktorumuz ek gıdayı 2 öğün ver demişti bu haftalarda ama genelde tek öğün veriyorum ben P Puddingmuf Çeşitlilik çok ama miktar az veriyorum canım birden yüklenmeyim diye.

Günaydın hanımlar

Ben çok vermiyorum ara öğün demişti bana doktor. Zaten emme hat safhada olduğu için kusuyor. 2 ara öğün veriyorum. Yoğurt meyve çorba sebze.

Ben çok vermiyorum ara öğün demişti bana doktor. Zaten emme hat safhada olduğu için kusuyor. 2 ara öğün veriyorum. Yoğurt meyve çorba sebze.

En makbule zaten 8-9 aya kadar alıştırma olarak bakıyorum, 8-9 dan sonra yüzde elliye kadar çıkabiliyor ek gıda. Sonra zaten miktar çoğalıyor. 1yaştan sonra anne sütü ek gıda oluyor :) az kaldı böyle yapışık ikiz günlerimizin bitmesine

Günaydın kızlar, ne çok arkadaş gitmiş üzüldüm gerçekten :KK43: Bir an önce geri gelirler umarım. Bizim doktorumuz ek gıdayı 2 öğün ver demişti bu haftalarda ama genelde tek öğün veriyorum ben P Puddingmuf Çeşitlilik çok ama miktar az veriyorum canım birden yüklenmeyim diye.

Bazen bende 1öğün veriyorum, çünkü mesela elma püresi yaptım diyelim iyi yiyor yeter diyorum bugünlük sütümde iyiyse ekstra sadece su verip günü tamamlıyorum. Çok az yediği halde yoğun katı kaka yapıyor demek ki daha fazlasını midesi kaldırmaz. Birde çok verince kabızlıkta kaçınılmaz oluyor.

Geçen yıl Kasım ayında şimdiki evimize taşınmıştık. Çok severek taşınmadım açıkçası çok eski bir ev, ve yenilenmemiş ama fiyat farkı çok azdı ve diğer evime kıyasen daha büyük ve araba parkı olduğu için taşındım. Girdiğimden beride sorunlar hiç bitmedi :KK43: yatak odamda tahta kuruları gördüm evi ilaçlatmak zorundayız şimdi. 10 gün sonra Misafirlerim gelecek bu sebeple ilaçlama işini ertelemek gerekiyor. İlaçlatana kadar yapabileceğim bir öneriniz var mı? :KK43:

Günaydın hanımlar

Bende sabah akşam 2 öğün veriyorum cnm sabahları peynir yada yumurta bazen 2si birlikte akşamda sebze yada yoğurt sebzeyi beğenmezse yoğurtta veriyorum yanına sebzelere alışana kadar meyveyi erteledim sadece erik verdim kırmızı ama ekşiydi suratını buruştura buruştura yedi:)) mama saati geldi mi ek gıda almış olsada içiyor hepsini doyduğunu anlayamıyor galiba:)) şimdilik tatlara alışsın yeter zaten sonra doyumluk yiyecek nasılsa..

Geçen yıl Kasım ayında şimdiki evimize taşınmıştık. Çok severek taşınmadım açıkçası çok eski bir ev, ve yenilenmemiş ama fiyat farkı çok azdı ve diğer evime kıyasen daha büyük ve araba parkı olduğu için taşındım. Girdiğimden beride sorunlar hiç bitmedi :KK43: yatak odamda tahta kuruları gördüm evi ilaçlatmak zorundayız şimdi. 10 gün sonra Misafirlerim gelecek bu sebeple ilaçlama işini ertelemek gerekiyor. İlaçlatana kadar yapabileceğim bir öneriniz var mı? :KK43:
Canım tahta kurusu çok kötü yer insanı,dikkat edin keşke ilaclatabilseniz

Kızlar bebeklerin emekleyebilmesi için desteksiz oturabilmeleri mi gerekli bir yerde öyle okumuştum sanki benimki desteksiz oturamıyor ama emekleme pozisyonunda durabiliyor.. gidemiyor tabii daha ama oturmadan da başlayabilir mi emeklemeye acaba.. gerçi döne döne ulaşıyor istediği yerlere:emir_bebek:

Kızlar bebeklerin emekleyebilmesi için desteksiz oturabilmeleri mi gerekli bir yerde öyle okumuştum sanki benimki desteksiz oturamıyor ama emekleme pozisyonunda durabiliyor.. gidemiyor tabii daha ama oturmadan da başlayabilir mi emeklemeye acaba.. gerçi döne döne ulaşıyor istediği yerlere:emir_bebek:
Kimisi emeklemeden yuruyor ama 😂 oturmak şartmi bilmiyorum ben oturan cocuk cok gordum
Ama emekleyemeyen de emekleyip oturamayan gormedim 😂 bizimkide bi tembel bi tembel tek yaptigi popo kaydirip yatmak cocuk hayatta oturmuyor

Kimisi emeklemeden yuruyor ama 😂 oturmak şartmi bilmiyorum ben oturan cocuk cok gordum
Ama emekleyemeyen de emekleyip oturamayan gormedim 😂 bizimkide bi tembel bi tembel tek yaptigi popo kaydirip yatmak cocuk hayatta oturmuyor
Benimkide yeni yeni başladı kuzum aşağı kayıveriyordu. Bende çok oturtmuyorum aslında biraz oturtsam alışacak belki bizde tembel olan benim:)) popoyu kaldırıp 2 el üstünde duruyor 5-10 saniye acaba emekleyecek mi dedim bende😂

Canım tahta kurusu çok kötü yer insanı,dikkat edin keşke ilaclatabilseniz

Galiba tahta kurusu değil görsellere baktım benzemiyor :/ benzeyen bir böcek türünede denk gelmedim. Misafirlerim gidene kadar alkolü yüksek beyaz sirke ile her yeri sileceğim. Sonra mutlaka ilaçlatacağım. Ama ev çok eski, parkeler ölmüş :KK43: buranında ev sorunu var ne yazık ki. Küçük ve eski binalar. Yenilemeyede çok yanaşmıyorlar

X