2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
sen niye katılmadinki cnim haberin yokmuydu? sizde ek gıda emme nasil gidiyor
Haberim vardi ama telefon benim en buyuk gafletim. Cogu gruptan ben kendim ciktim. Cok zaman aliyor diye. O yuzden cok yanasmadim.
Ek gida , yogurtu sevmiyor. Ama on7n disinda seftali disinda tum meyveleri seviyor. Bazen tadina bakip birakiyor bazen beni sasirtiyor. Ama daha cok ek gidayla oynamak elini yuzunu kirletmek hosuna gidiyor. Valla buradaki annelere giptayla bakiyorum. O yemekleri ben krndime yapacak vaktim yok nasil hergun menu cikartiyorlar

Haberim vardi ama telefon benim en buyuk gafletim. Cogu gruptan ben kendim ciktim. Cok zaman aliyor diye. O yuzden cok yanasmadim.
Ek gida , yogurtu sevmiyor. Ama on7n disinda seftali disinda tum meyveleri seviyor. Bazen tadina bakip birakiyor bazen beni sasirtiyor. Ama daha cok ek gidayla oynamak elini yuzunu kirletmek hosuna gidiyor. Valla buradaki annelere giptayla bakiyorum. O yemekleri ben krndime yapacak vaktim yok nasil hergun menu cikartiyorlar
aynen cnim 1.çocuk baya istekliydim ama bunda hiç yediresim bile gelmiyor.peki emmesi nasil

Z zeLina kız tatli bayan nerelerdesin

whatsabi yokmus 😂😂 nebileM gı onu sormadim 😂😂 meme en buyuk zafiymiş ek gida guzelmis
aynen bacım valla emzircem diye çocuğu uykuya daldir sonra yarım saat uğraş sonuç ikimiz su gibi oluyoruz.ama ek gıda daha rahat.kiz ne ugrasiyon biberonla kaşıkla agzina var gitsin yeter keyfine biraktigin

aynen bacım valla emzircem diye çocuğu uykuya daldir sonra yarım saat uğraş sonuç ikimiz su gibi oluyoruz.ama ek gıda daha rahat.kiz ne ugrasiyon biberonla kaşıkla agzina var gitsin yeter keyfine biraktigin
Kiz evde gram sut var cocuk busefer icecek oldu bi saatir gogsumde makina kopup gelecek simdi gelmiyo sut 😂😂

Z zeLina kız tatli bayan nerelerdesin

whatsabi yokmus 😂😂 nebileM gı onu sormadim 😂😂 meme en buyuk zafiymiş ek gida guzelmis
Buralardayım kuzum benim kız dün 10buçuğa kadar falan uyumadı en son kucağımda sallarken yorulup sırt üstü yatmıştım öylece uyuyup kalmışız kuzumla kucak kucağa.. iyi olmuş ama srnin enerjine yetişebilmek için enerji toplamışım:)))
Papatyamaviss Papatyamaviss cnm sen buralarda mısın...

Kuzum yemeyi bilse ver gitsinde tutmaya çalışırken diliyle dışarı itiyor benim saf kızım..😂😂 aynı şeyi 40 kere ağzına tepiyorum😂😂

X