Doğumdan sonra 4 ay oldu adet oldum bir ay sonrası sadece 2 gün çok az leke olmuştu adet sanmıştım değilmiş
Maşallah canım bide yarın emzirmeden deneyeyim bakalımCanım benimki biberonla besleniyor ya hemen ardından verdim normal içti 120lik içer normalde 30luk su içmişti 90da kalacak sandım ama yine 120yi bitirdi..
Bendede oyle oldu. 2 3 ay sonrasinda da adetim basladi ama hala 28 gunde bire inmediMerhaba ben 2.5 ay oldu doğum yapalı ve dün pembemsi bugün de çok az kanamam oldu. Artacak mı geçecek mi ne kanaması bu bilemedim sizde de böyle mi olmuştu acaba
Merhaba ben 2.5 ay oldu doğum yapalı ve dün pembemsi bugün de çok az kanamam oldu. Artacak mı geçecek mi ne kanaması bu bilemedim sizde de böyle mi olmuştu acaba
Valla bnm oglanin yumurtalıklar da bile oldu sicaklardan bence yaGünaydın kızlar
Benim kızımın özel yerinde kkzarmalar oluyor bazen. Dün epey kızarmış pişik mi oluyor enfeksiyon dan mi bilemiyorim. Kız anneleri sizde de oluyor mu böyle seyler
Günaydın kızlar
Benim kızımın özel yerinde kkzarmalar oluyor bazen. Dün epey kızarmış pişik mi oluyor enfeksiyon dan mi bilemiyorim. Kız anneleri sizde de oluyor mu böyle seyler
Valla bnm oglanin yumurtalıklar da bile oldu sicaklardan bence ya
Çok teşekürler kızlar. Ben sık havalandirmaga çalışıyorum da herseferinde bir kaza çıkıyor bu aralar kısa tutuyordumSıcaklardandır canım aşırı sıcak var yaz gelmedi derken tam geldihava aldır sürekli
Cnm bizde de oluyor ama çok yoğun değil bezini sık değiştirmeye çalışıyorum sıcaklardan olabilir.. birde belki ek gıdadan olabilir.. yediklerini takip et istersen. Bizim geçenlerde dış kısmında kabarık şeklinde olmuştu kremle geçti şükür..Günaydın kızlar
Bende de kaşıntı ve yanma var sirkeli su deneyeceğim. Bol su iç cnm atsın vücudun..Kızlar, benim doğumdan sonra ikinci kez enfeksiyon oldu bende de tekrar doktora gittim krem ve Trivag fitil verdi . Emzirdiğini söyledim ama ilaç biligisnde emzirmede kullanmayın üç gin ara verin diyornormal doğum nedeniyle böyle olmuş vücut enfeksiyona çok açık
Bir bakayım canım ek gidayla daha çok kizarmaya başladı çünküCnm bizde de oluyor ama çok yoğun değil bezini sık değiştirmeye çalışıyorum sıcaklardan olabilir.. birde belki ek gıdadan olabilir.. yediklerini takip et istersen. Bizim geçenlerde dış kısmında kabarık şeklinde olmuştu kremle geçti şükür..
Aynen kuzum ben şu ya da az sirke koydum bol bol içmeye çalışıyorum. Fitili kullansam içim rahat etmycek şimdi de. Elma sirkesi kullandım çok yaktı normal zamanda sürekli kullancam artık . Önleyici olur belkiBende de kaşıntı ve yanma var sirkeli su deneyeceğim. Bol su iç cnm atsın vücudun..
Kızlar, benim doğumdan sonra ikinci kez enfeksiyon oldu bende de tekrar doktora gittim krem ve Trivag fitil verdi . Emzirdiğini söyledim ama ilaç biligisnde emzirmede kullanmayın üç gin ara verin diyornormal doğum nedeniyle böyle olmuş vücut enfeksiyona çok açık
Aslında emzirme danışmanlarida iyi biliyor bunları emzirme sanatı diye bir grup var nette orada bu ilaçlardan ve emzirebilirmi diye bilgi veriyorlar doktorlarda var grupta.onlara sorsan aslında bilirler canimKızlar, benim doğumdan sonra ikinci kez enfeksiyon oldu bende de tekrar doktora gittim krem ve Trivag fitil verdi . Emzirdiğini söyledim ama ilaç biligisnde emzirmede kullanmayın üç gin ara verin diyornormal doğum nedeniyle böyle olmuş vücut enfeksiyona çok açık
Bende yumurta vermeye başladığımda oldu ona bağladim. Ama sıcaklarda eminde olamıyorum. Sıcaktanda olabilir diyorumGünaydın kızlar